detaily jsou podstatný...bystryi píše:detail
PROJECT: Silver X by bystryi
Moderátor: L4mka
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bezmozek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sorry, ale tohle mi připadá hodně zoufalý, to je 30Kč za lemovku moc? 
CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak abych se vyjádřil...ty otvory mi příjdou super...vypadaj pěkně a hoděj se tam...ta lemovka tomu dodává jisté kouzlo...naproti tomu to plexi to absolutně zničí - dávat plexi do 5,25" pozic bylo moderní v casemoddingovém pravěku, ale dneska mi to příjde jako největší prasečina...udělat spodek takhle hezky a vršek zazdít...
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to plexi je obroušený smirglem (P600)M4r1hu4n3 píše:nemas jinou fotku toho plexi? z meho pohledu to vypada spis jak velka kostka ledu...
jinak tady:
to plexi budu davat do 2 3.25"pozic.a zatim nevim jak bych ten vršek upravil....připadá mi to takový prázdný :?diky za pochvalystoobi píše:Tak abych se vyjádřil...ty otvory mi příjdou super...vypadaj pěkně a hoděj se tam...ta lemovka tomu dodává jisté kouzlo...naproti tomu to plexi to absolutně zničí - dávat plexi do 5,25" pozic bylo moderní v casemoddingovém pravěku, ale dneska mi to příjde jako největší prasečina...udělat spodek takhle hezky a vršek zazdít...![]()
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz plexi tak treba do 2 5.25 pozic k tomu hodit displej a jeho ovladani (nalepit ho tam).. Proste kdyz uz tak at to ma smrnc.. A zbytek plexi treba nastrikat
(ne, cm nerozumim
.. Me staci muj "case" od krabice od monitoru.. Desktopy rox
)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pekac
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
inf. panel budu kupovat tento:
http://www.losan.cz/katalog/hardware/pc ... el525cerna
ale zatim nejsou prachy
http://www.losan.cz/katalog/hardware/pc ... el525cerna
ale zatim nejsou prachy
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- rabinjakob
- Začátečník

nedalo mi to ale ten vrch skříně mi připadá dost divný prostě plech a uprostřed malá díra to se mi fakt nelíbí něco tomu chybí .A co se týče těch mechanik asi by fakt bylo lepší to zakitovat ty krytky nejsou vůbec pěkné na casu a když tam nejsou dodávají skříni určité kouzlo vypadá to mnohem líp.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- Blue Storm
- Odborník PCT

tak podle tvarů jsi mohl dát název projektu Project X
a jinak by jsi to mohl mít rovnější ty hrany a stoobi má pravdu,že by vypadalo lépe,kdyby ty záslepky byly zakýtované než aby si tam dal plexi 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak ty 2 3.25 pozice zakituji na vaše doporučení asi to fakt bude vypadat líp.ty hrany nebudou moc vydět,když tam dám tu lemovku
.Project X super název dik
asi ten název vyříznu do druhé bočnice a dam tam plexi.

mě se to náhodou líbí ja to ještě nějak doupravim,aby se ti to líbilo.rabinjakob píše:nedalo mi to ale ten vrch skříně mi připadá dost divný prostě plech a uprostřed malá díra to se mi fakt nelíbí něco tomu chybí .A co se týče těch mechanik asi by fakt bylo lepší to zakitovat ty krytky nejsou vůbec pěkné na casu a když tam nejsou dodávají skříni určité kouzlo vypadá to mnohem líp.