DDr, Teploty

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Trosku me prekvapujou otacky na box chladici co tu uvádíš... Já mam to samy P4 2,4/800 a otacky bezi tak 2700-3800 rpm podle záteze... teplota CPU (uz jsem to ale jednou psal - čti ty prispevky porádne :) ) je 40-50C opet podle záteze a vedra v mistnosti :D 70C jak uvadis mi prijde hrozne prehnany... Nejsou jen spatny čidla ???
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

xchlade3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xchlade3 »

Sentenced píše:Trosku me prekvapujou otacky na box chladici co tu uvádíš... Já mam to samy P4 2,4/800 a otacky bezi tak 2700-3800 rpm podle záteze... teplota CPU (uz jsem to ale jednou psal - čti ty prispevky porádne :) ) je 40-50C opet podle záteze a vedra v mistnosti :D 70C jak uvadis mi prijde hrozne prehnany... Nejsou jen spatny čidla ???
Oprava...Otacky pri tech 74st byly 3666 jak poznam spatny cidla? Jakej program je spolehlevej tak aby mi ukazoval co mozna nejverneji jaka je teplota CPU? Fakt nevim co s tim...
Pentium 4 HT 2,4@3 1GB SDRAM
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tech 70 stupnu vidis primo v BIOSU ?? btw. cože máš za desku ??? nemas nahodou CPU "schovany" v case pod zdrojem ????
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

xchlade3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xchlade3 »

Deska MSI 875-Neo LSR , zdrojem to podle me neni pac sem ho zkousel vymontovat s CASE a teploty stejne....v BIOSU mi to ukazuje 65 tech 74 pri max to hodi v porgramu SPEEDFAN...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

xchlade3 píše:
Sentenced píše:Trosku me prekvapujou otacky na box chladici co tu uvádíš... Já mam to samy P4 2,4/800 a otacky bezi tak 2700-3800 rpm podle záteze... teplota CPU (uz jsem to ale jednou psal - čti ty prispevky porádne :) ) je 40-50C opet podle záteze a vedra v mistnosti :D 70C jak uvadis mi prijde hrozne prehnany... Nejsou jen spatny čidla ???
Oprava...Otacky pri tech 74st byly 3666 jak poznam spatny cidla? Jakej program je spolehlevej tak aby mi ukazoval co mozna nejverneji jaka je teplota CPU? Fakt nevim co s tim...

Nejlepsi je tvy vlastni cidlo prilozeny k zakladne chladice. + par stupnu a mas to...
xchlade3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xchlade3 »

Jestli myslis prst tak z toho pocet stupnu moc neodhadnu:) BTW moc to nepali... a jestli myslis neco specoalniho tak se chci zeptat kde to sezenu...:)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

:) myslel jsem spis nejaky maly digitalni cidlo... v nejakym elektru snad maj...
xchlade3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xchlade3 »

NO dig teplomer co mam doma meri tak do 45... mno budu se muset asi po necem mrknout ...snad to nebude drahy...
xchlade3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

PROBLEM VYRESEN !!!

Příspěvek od xchlade3 »

Problem s teplotou sem konecne vyresil... nahral jsem novej BIOS + koupil jeden vetrak do CASEu a hned mi to ukazuje v klidu 46 a pri zetezi max 60 coz je dobre ne?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

No, to uz celkem de...ale vic by to uz lizt nemelo...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Porad mi to prijde na P4 2,4 hrozne moc... asi fakt špatny čidlo.

xchlade3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xchlade3 »

jenze s cidlem toho moc nenadelam...sem rad ze je to aspon takhle...a kdyz to nepada tak snad to je ok...Dik vsem co se mi snazili aspon nejak poradit...
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“