no konečně někdo s pořádnou odpovědí-HoNY- píše:Pokud chceš upíct napájecí obvody a nechat si roztíct notebook v rukách, tak jdi do tohoMr.Nigga píše:...Chtěl jsem vědět, jestli má cenu zkoušet dát desktopovou verzi P4 do notebooku...)) Pak napiš jestli ten zážitek stál za to
Rozhodně nezapomeň dodat fotky!!!
Mobile Pentium 4 vs. Pentium 4
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napajeci obvody v nootebocich jsou pomerne predimenzovany a urcite by snesli desktopovou P4.On bude spis problem v tom ze by jsi z te P4 musel sundat IHS , aby jsi na nu nasadil chladic v nooteboku>>>coz nevim jak u tvoji P4 ale mam takovej pocit ze to sundat nepujde jako u vetsiny techto procesoru co meli IHS vareny s jadrem pomoci specialniho lepidla.
Taky je widet, ze asi nemas doma co na praci a bawis se samejma pic**nama

Taky je widet, ze asi nemas doma co na praci a bawis se samejma pic**nama
- LuFi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsou tam připájený, stačí nahřat horkovzdušnou pistolí a sundat. Je to podle mě zbytečná práce, protože se tam vejde.Highlander píše:...On bude spis problem v tom ze by jsi z te P4 musel sundat IHS , aby jsi na nu nasadil chladic v nooteboku...
Jednofáz/dvojfáz bez chlazení se třema kondíkamaHighlander píše:...napajeci obvody v nootebocich jsou pomerne predimenzovany a urcite by snesli desktopovou P4...
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- T182
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
heh, asi som sa zle vyjadril tymy "skvostami" som myslel klemikaze-ho a secket-aMr.Nigga píše:Další takovej stréc, co ví s prominutím hovno a dělá chytrýho...T182 píše:co post to skvost, vazne niektory si tu robia hadam srandu
inac ten rozdiel by nemohol byt v tom, ze na "mobilne verzie" sa pouzili vydarenejsie jadra, cize rovnaku pracovnu frekvenciu dosiahnes pri nizsej voltazi - mensie produkovane teplo
mallox: jestli reaguješ na můj první post, tak by imho zvládla, FSB toho celeru je 400MHz, takže stejná jako u té P4 co bych tam dal, ale celý to rozdělávat jen tak na zkoušku nebudu
mimochodom bolo neco nespravne ohladom tej P4-ky co som pisal? bud ma oprav a zdovodni, alebo nabuduce skus nejprv rozmyslat a potom pisat, taketo vyjadrenia bych si vyprosil
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- T182
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: