Hnedka se na to mrknu ale ja jsem kupovla brusku bez te hřídele takže zatim v poho ale diky za radu až bude v pr.... tak se na to kuknurabinjakob píše:No já to vemu ještě pěkně od začátku jak jsem četl máš přímou brusku Asist ta přímá bruska není tak výkonná jako Dremel ale dá se z ní dobře pracovat obzvlášt když jedeš z tím prodlužovacím nádstavcem jinak jak sem psal varování na ní nedávno tak jestli se ti bude chtít kukni na ten plošnák od regulace jestli není zoxidovaný pokud jo tak bud to projed všechno pájkou nebo reklamuj jinak díval sem se na motor který má je opravdu v pohodě a při správným zacházení tě pšežije ale můžeš si na ní udělat maličký tuning ložiska jsou uloženy v domečcích a je tam ještě uložený takový plastový kroužek kvůli zmenšení vibrací tak místo něj si sežen pryžový kroužek vibrace se ještě sníží cca o 20 procent .A ted k modu .Opravdu pěkná a čistá práce ze sekundovým lepidlem to není až tak slavné drží ale zanechává stopy na plexi tak na to pozor aby ti to neprasklo .Hodně štěstí opravdu dobrá prácička .
A s tim sekudovým lepidlem mno neměl jsem nic doma.Na netu jsem našel že to nedrži moc dobře ale nechal jsem to dobře vyshnout a neustale tam toho přidaval naknec jsem takovy ten bílý povlak zbrousil a ok