PROJEKT : GAME_CUBE - aktualizace 26.července

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROJEKT : GAME_CUBE - aktualizace 26.července

Příspěvek od GAME_CUBE »

Zdar moodeři !!! :wink:

Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl že svuj mod dám zde na pc tuning.cz :D

Takže jmeno zniklo tak že jsem ho nazval svoji přezdívkou na internetu možna čase vymyslím nějake jiné jméno zatim tak.

Moje představy jsou následující :
- předělání vnitřku chlazení atd.
- case bude celé černá
- v bočnici bude černé kouřové plexi a na střeše kejsu také.
- přední plexi vystřída černé kouřové plexi ve kterem budou dva 12cm
větráčky ,mechanika a regulátor otaček (AKASA ) krerý bude přes plexi
krasně svitit
- jako osvětlení jsem se rozhodl požít bíle svítícví větráčky a katody
( možna že tam přidám i UV )
- mojim cílem je mit krásnou celou černou decetní case.
- dalši plány jsou v plánu nebo se mi necou vypisovat ...

Už dlouho jsem se tady i na zahraničních forech procházel různe mody a z každeho jsem si něco okoukal plus něco co mě napadlo samého :D

Sestava do této case bude nasledující:

DFI LANPARTY ULTRA-D SLI nFORCE4
AMD ATHLON64 s.939 (1800Mhz)
RAM KINGSTONE 1024MB (DUAL 2x512)
NVIDIA GEFORCE 6600 GT-HDT
HDD 320GB
ZDROJ TAGAN 530W-U15
TV KARTA LEADTEC DTV2000H

Až bude mod hotový přijde na řadu přetaktování :D

Jinak vše práce provádím v dilně co máme v panelovém domě,zatim mě ještě sousedi nevypudili ale jsou to moji dobří znami tak snad vše bude v klidu ,jinak tam kdysi bylo dost nařání a kotočová bruska atd.Uř tam zbyla jen vrtačka se stojánkem což je idealní.

Moje pracovní nastroje:

1.Příma bruska ASIST (zatim jede v klidu)
2.Přímočará pila BOSCH
3.Aku vrtačka HORNBACH
4.Vercajk se všim všudy :D

Mno tak dost kecáni pokud mate otazky tak sem s nima , zde jsou pro informaci fotky jak case vypadala ,před upravami :D jako každy začatečnik okno a katoda jak řika stoobi :razz: nic ve zlem :D a diky za tu lemovku co jsi mi poslal :D

http://www.gamecube-tuning.wz.cz/tuning.htm

A zde upravy:

1.Otevřená case bez bočnic
Obrázek

2.Vyřezaný přední panel plechu a přebroušená case na kov
Obrázek

3.Náhled z boku
Obrázek

4.Vřezané plexi pro předek konstrukce
Obrázek
Obrázek

5.Zabroušení děr pro přední fany ( jinak jsem to řezal přimočarkou )
Obrázek
Obrázek

6.Odlpelení folie z plexi , jinak sem na ty díry pyšny :D
Obrázek
Obrázek

7.Předek přebroušený a nastříkáný plničem
Obrázek

8.Zde je bok case přebroušený a diry na větrání jsou zakýtované a přebroušené
Obrázek

9.Nastříkané plničem
Obrázek

pokračování příště ..... musim jit pro mladou na zastavku takže vačer tu dam dalši obrazky ... jinak je to focené mobilem ale jelikož to budu dávat na net tak vytahnu klasicky kde budou vydět detaily :D
Naposledy upravil(a) GAME_CUBE dne čtv 26. črc 2007, 22:42, celkem upraveno 16 x.
husky14
Začátečník
Začátečník

Re: Můj prvni projekt - GAME_CUBE

Příspěvek od husky14 »

GAME_CUBE píše::D
Dobry, ten se ti poved.... Ale myslim ze uz sem to nekde videl, asi to nebude tvoje vlastni prace :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak zatím to vypadá nadejně, jen by to chtělo více ostřit při focení a imho rozlišení 640*480 je dostačující a to především při takové kvalitě fotek, tohle je imho zbytečně velký... :wink:
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

no je to podobné do jednoho casu taková mini kopie ale na název si nevspomenu no jinak opracování zatím celkem pěkné uvidíme co se z toho ještě vyklube good luck. Jen tak dál .
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

jo tie dva kruhy vpredku su fakt odniekial odkukane ako si sam povedal :D
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Stoobi píše:Tak zatím to vypadá nadejně, jen by to chtělo více ostřit při focení a imho rozlišení 640*480 je dostačující a to především při takové kvalitě fotek, tohle je imho zbytečně velký... :wink:
fotky zmenšeny :D mam doma i normalní digital a stojanek doufam že
to ostřeni bude good.
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

XeZ píše:jo tie dva kruhy vpredku su fakt odniekial odkukane ako si sam povedal :D
Ty dva kruhy ( otvory pro fany ) mam okoukane od stoobiho z orange2 :roll: ale ma to i defyant na stormdu :D
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Takže tu mame dalši fotky jak sem říkal :D

10.Tak zde je bočnice , okno tam už bylo ale ja sem chtěl větši tak jsem řezal mno a pak jsem zjistil jak sem ji otočil že mi tam nevleze plexi.Na stranách bočnice byl plech přehuty a zbytečne zabiral misti tak jsem to vyřezal ( makačka jak zip ) a zabrousil zakitoval atd.

Obrázek

Obrázek

11.Zde horní čast case vyřezana ,kitovana a plnič.

Obrázek

12.Vrchní čast a bok

Obrázek

13.Bočnice

Obrázek

14.Fotky dilny :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek

15.Dnešní práce ( 24.května ).Chtěl jsem větráky ve vitřku case nějak ohraničit tak jsem si vyřezal kousky plexi a brousil na rozměry ramečku.Je to lepene sekundovým lepidlem a opravdu to drží a to jsem s tim dělal věci.Dale jsem přebrousil hrany a zakitoval ke vitřní straně plexi , ještě to pujde cele do plniče a pak na černo ( černá matna ) v te barvě bude i vnitřek case :D jen mam dotaz jak dlouho mam necgat schnout dily nastříkane plničem něž to začnu brousit od vodou?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dalši fotky až zítra :D
Naposledy upravil(a) GAME_CUBE dne čtv 26. črc 2007, 22:19, celkem upraveno 1 x.
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Zatím se to vyvíjí opravdu dobře, jsem zvědav co se z toho vyklube. Držim :up:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

moc dobrá práce.vypadá to pěkně :love:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Zatim diky ale ještě je na tom dost práce :D

Už by jsem se chtěl vrhout na natříkaní vnitřku case jak sem psal tak bude černá matná.Mate nějaké rady a navrhy?cokoliv přijmu chci to mit opravdu kvalitni.Tak sem s tim :)

Jinak dneska rano jak jsem se vzbudil tak mi v polovině bytu teda kromě kuchyně nejela nikde elektřina a nějakým záhadným zpusobeb se mi odje... zdoj takže reklamace :( ale přidávám fotku regulátoru.

Obrázek
Naposledy upravil(a) GAME_CUBE dne čtv 26. črc 2007, 22:26, celkem upraveno 1 x.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Tak práce je to zatím moc pěkná. Jen se chci zeptat, plexi v bočnici a vršku bude obyč čirý nebo nějaký matný, přes který bude vidět až když se zapne PC (jako to má Zdenda :) u Bluewindu)?
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

přidávám se - po dlouhé době tady case, která stojí za zmínku a pokud to dotáhneš do konce a nevykašleš se pak na detaily, tak to bude super...

Co se týká plniče, tak dá se brousit už třeba po půl hodině, ale čím déle ho necháš, tak to je lepší...z vlastní zkušenosti vím, že je sakra znát rozdíl, jestli brousiíš po hodině nebo až druhý den. A než na to příjde vrchní barva, tak bych určitě nechal ten den nebo dva vyschnout...(klidně až p vybroušení, ale nechat vyschnout)... :wink:
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Sir_-_Death píše:Tak práce je to zatím moc pěkná. Jen se chci zeptat, plexi v bočnici a vršku bude obyč čirý nebo nějaký matný, přes který bude vidět až když se zapne PC (jako to má Zdenda :) u Bluewindu)?
Plexi na bočnici a horní časti bude taky černé kouřové , už ho mam nařezane jen čekam až vše dobře vyschne a mužu vrtat diry pro uchycení.

Takže to bude jako to ma zdenda :D vyděl jsem to na hodně modech a vypada to dobře tak decentně.Hlavně mě zajímá jak to bude vypadat až pod tím bude bíla katoda :D teda jak to nasvítí :D
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Tak menši informace co stojií za zmínku :

byl jsem reklamovat zdroj a v pohodě jenže není skladem tak mi to pošlou do středy PPL.Jinak pan mi daroval i rekukci 20 - 24 pin jelikož muj starši fortron nema 24 pin :D

Dale jsem uvažoval jak umístit HDD a zdroj jelikož tagan ma vývody na boku ( myslim tim že hnedka u boku case viz obr. ) ...

Obrázek
Obrázek

... a ja chci mit kabely co nejvice schované tak jsem přemyšlel že bych hio třeba otočil tak že větrák bude nahoře ale newim jestli to nebude pak problem co se týče funkčnosti zdroje , anebo bych si udělal jak ma stoobi a zdenda dalši čast case na spodku t tam bych dal zdroj jak to maji ty casny od Lian-li pokud vite a v tom případě by tam šly i HDD.Tak doufam že mi poradíte :D mno zatim idu do dilny tak večer :D
Naposledy upravil(a) GAME_CUBE dne čtv 26. črc 2007, 22:26, celkem upraveno 1 x.
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Stoobi píše:přidávám se - po dlouhé době tady case, která stojí za zmínku a pokud to dotáhneš do konce a nevykašleš se pak na detaily, tak to bude super...

Co se týká plniče, tak dá se brousit už třeba po půl hodině, ale čím déle ho necháš, tak to je lepší...z vlastní zkušenosti vím, že je sakra znát rozdíl, jestli brousiíš po hodině nebo až druhý den. A než na to příjde vrchní barva, tak bych určitě nechal ten den nebo dva vyschnout...(klidně až p vybroušení, ale nechat vyschnout)... :wink:
... diky , jsem myslel že budu muset čekat tak týden ale dobrá , už mi to v dílně schne tak 3 dny takže se na to vrhnu , jinak s tim modem nespěchám jelikož stihat práci ,holku a koníček ( moding ) neni lehke co se týče synchronizace času ,takže pomalinku ale at to za to stoji :D
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

No já to vemu ještě pěkně od začátku jak jsem četl máš přímou brusku Asist ta přímá bruska není tak výkonná jako Dremel ale dá se z ní dobře pracovat obzvlášt když jedeš z tím prodlužovacím nádstavcem jinak jak sem psal varování na ní nedávno tak jestli se ti bude chtít kukni na ten plošnák od regulace jestli není zoxidovaný pokud jo tak bud to projed všechno pájkou nebo reklamuj jinak díval sem se na motor který má je opravdu v pohodě a při správným zacházení tě pšežije ale můžeš si na ní udělat maličký tuning ložiska jsou uloženy v domečcích a je tam ještě uložený takový plastový kroužek kvůli zmenšení vibrací tak místo něj si sežen pryžový kroužek vibrace se ještě sníží cca o 20 procent .A ted k modu .Opravdu pěkná a čistá práce ze sekundovým lepidlem to není až tak slavné drží ale zanechává stopy na plexi tak na to pozor aby ti to neprasklo .Hodně štěstí opravdu dobrá prácička .
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Vite proc se vterinovy lepidlo jmenuje vterinovy? Protoze drzi vterinu

Me nikdy dlouho nedrzelo.

Nerikal si nahodou neco o ostrejsich fotkach? Docela by se vyplatily :wink:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

OndraSter píše:Vite proc se vterinovy lepidlo jmenuje vterinovy? Protoze drzi vterinu

Me nikdy dlouho nedrzelo.
A neviděl jsi,jak ti magoři jezdí v tramvajkách přilepeni loctitem nohama vzhůru??bylo to ve zprávách na nově
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

jo to je paradni reklama na Loctite nebo co to bylo :) ja lepim "neznackovym" vterinakem a ujde to ale na epoxid to nema...jeste jedna vec,nejak sem nepobral proc tam davas cerny plexi a pak ho kitujes a strikas :?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Odpovědět

Zpět na „Projekty“