Safari pro Windows Xp/Vista

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..tradicni duchaplny thread.. stejne tak ja muzu tvrdit, ze i kdyby to fungovalo ja nevim jak tak to bude spatny, protoze proste zavislak na registru uz se z tohohle pruseru nikdy nevyhrabe.. :roll:
..omg.. proste kaslete na to a nadavejte az to bude ready.. v tom, ze je to oznaceny jako beta nevidim jedinej problem.. kazdou chvili vidim nekde soft typu RC7 apod.. pred tim jeste 10b verzi.. proste je to normalni.. ladi se to, tak nevim o co vam jde.. jo vlastne o MAC.. jsem zapomel..

..nehlede na to, ze i na tom vasem PCT jste sami videli, ze to neni zase tak hrozny, jak to podavali jinde.. takze klasika.. je to spatny, protoze proste protoze..
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Maxtor píše:..nehlede na to, ze i na tom vasem PCT jste sami videli, ze to neni zase tak hrozny, jak to podavali jinde.. takze klasika.. je to spatny, protoze proste protoze..
Já se domnívám, že neschopnost vyrenderovat čisté HTML bez zásadního vlivu CSS je dost hrozný. A s pamětí je to jak na kterém počítači, Smithovi to vzalo při jednom tabu 3x víc než mně při šesti...
Burn in hell.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

To je jen dukaz, ze chyba neni v Safari, ale ve vasich rozdrbanych oknech.. :D
No.. uz toho necham.. proste az bude final a bude takhle drbat, pak reknu, ze je to k ho*nu.. do te doby mi to pripada jako mrhani casem a delani blbce ze sebe sama.. asi tak.. :wink:
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

karf píše:
řekněte LOL :lol:
Asi to umí rychleji hlásit : "Stránku nelze zobrazit" :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Maxtor píše:...
Pokud by ho vydali jako alpha verzi, tak by nikdo asi nic neřekl - všechno je umocněno vychloubačnými kecy na stránkách Applu. Nejde tu o firmu, ale o princip. To, že by Beta verze ani nešla spustit většině uživatelů jsem ještě neviděl. Jinak věřím, že do vydání plnohodnotné verze Safari se problémy vyřeší (snad).
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Maxtor píše:No.. uz toho necham.. proste az bude final a bude takhle drbat, pak reknu, ze je to k ho*nu.. do te doby mi to pripada jako mrhani casem a delani blbce ze sebe sama.. asi tak.. :wink:
Což je trochu divný, protože na produkty od MS má většina lidí právo nadávat už v Beta verzi, dokonce i v Alpha či nejdejbože CTP. To áááno, MS špatný být může :roll:
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Maxtor píše:To je jen dukaz, ze chyba neni v Safari, ale ve vasich rozdrbanych oknech.. :D
Můj Windows je zcela v pořádku :wink:

Nemůže za to, že Apple vypustil pod označením Beta nějakou Alpha nebo dokonce pre-Alpha verzi :wink:
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Maxtor píše:..tradicni duchaplny thread.. stejne tak ja muzu tvrdit, ze i kdyby to fungovalo ja nevim jak tak to bude spatny, protoze proste zavislak na registru uz se z tohohle pruseru nikdy nevyhrabe.. :roll:
..omg.. proste kaslete na to a nadavejte az to bude ready.. v tom, ze je to oznaceny jako beta nevidim jedinej problem.. kazdou chvili vidim nekde soft typu RC7 apod.. pred tim jeste 10b verzi.. proste je to normalni.. ladi se to, tak nevim o co vam jde.. jo vlastne o MAC.. jsem zapomel..

..nehlede na to, ze i na tom vasem PCT jste sami videli, ze to neni zase tak hrozny, jak to podavali jinde.. takze klasika.. je to spatny, protoze proste protoze..
Chlapče a ty jsi šťastný uživatel Mac OS X, že ano? Apple nám tvrdí, že je to špičkové prohlížeč, ale to, že nejde ani zapnout, ti už vůbec nevadí. Co na tom, že je to Beta. To je mi fuk. Mě pouze zajímá, proč se to nedá zapnout, tady Apple zcela fatálně selhal.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Protože je beta v případě Windows XP závislá na anglické verzi, Vista jsou MUI...

jinak pohled vývojáře MS...

http://weblogs.asp.net/mschwarz/archive ... light.aspx
Burn in hell.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Emulgathor píše:Pokud by ho vydali jako alpha verzi, tak by nikdo asi nic neřekl..
..no ja to jen myslel tak, ze mi pripada rozumnejsi vydat 2, 3 bety a hotovo, nez 4x Alpha, 3x Beta a pak 10x RC jako v pripade windows aplikaci..
matajon píše:Což je trochu divný, protože na produkty od MS má většina lidí právo nadávat už v Beta verzi, dokonce i v Alpha či nejdejbože CTP. To áááno, MS špatný být může :roll:
..s timhle se nesetkavam..
Onecar píše:Chlapče a ty jsi šťastný uživatel Mac OS X, že ano?
..za prve.. nevim s kym se bavis.. se mnou asi ne teenagere..
..co se tyce MAC OS.. sam uzivatelem nejsem, ale musim uznat, ze blbuvdornejsi system jsem nevidel.. kdyby kazda lama mela MAC, nemusely by tady vznikat ubrecena temata, jak po vas porad nekdo chce at mu reinstallujete okna..
Onecar píše:Apple nám tvrdí, že je to špičkové prohlížeč, ale to, že nejde ani zapnout, ti už vůbec nevadí.
..s timto jsem se osobne nesetkal.. to, ze nejde zapnout nemusi byt nutne na strane Apple.. ostatne.. ty fota v recenzich jsou asi taky kresleny v buh vi cem a ne tipany z obrazovky, kdyz to nejde zapnout.. zejo.. :wink:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Maxtor píše:..s timto jsem se osobne nesetkal.. to, ze nejde zapnout nemusi byt nutne na strane Apple.. ostatne.. ty fota v recenzich jsou asi taky kresleny v buh vi cem a ne tipany z obrazovky, kdyz to nejde zapnout.. zejo.. :wink:
Kdybys o tom neco chlapce vedel, tak bys vedel ze Safari ma bug(nebo feature) kvuli kteremu nefunguje na jine lokalizaci nez nez winxp ENG. To znamena ze zbytek sveta s winxp ma smulu a muze maximalne tak cumet do stropu. :wink:
Maxtor píše:..no ja to jen myslel tak, ze mi pripada rozumnejsi vydat 2, 3 bety a hotovo, nez 4x Alpha, 3x Beta a pak 10x RC jako v pripade windows aplikaci..
Jenze MS je aspon schopen ty verze oznacit spravne ;) A krom toho beta verze ve vetsine pripadu aspon smysluplne fungujou :wink:
Naposledy upravil(a) Coololooser dne úte 12. čer 2007, 17:14, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Maxtor píše: ..s timto jsem se osobne nesetkal.. to, ze nejde zapnout nemusi byt nutne na strane Apple.. ostatne.. ty fota v recenzich jsou asi taky kresleny v buh vi cem a ne tipany z obrazovky, kdyz to nejde zapnout.. zejo.. :wink:
Tak ještě jednou a pomalu, nejde to zapnout na žádných neanglických Windows XP, což samozřejmě chyba Apple je. Nebo vlastně ne. Microsoft věděl, že Mac vydá Safari a zahrnul do XP ochranu. Pak to vypadalo, že nic nebude a ve Vistách to není. Říkal to Steve. Nebo ne?
..no ja to jen myslel tak, ze mi pripada rozumnejsi vydat 2, 3 bety a hotovo, nez 4x Alpha, 3x Beta a pak 10x RC jako v pripade windows aplikaci..
Tohle nebude na 2,3 bety, leda že by mezi každou byl rok
..s timhle se nesetkavam..
Windows Vista
Burn in hell.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak samozrejme o ENG bugu se vi, ale zase mi nejak neni jasne o co vam jde.. proste nejde na nonENG Win.. vsichni to vi.. je to beta.. proste dokola a pomalu..
Windows Vista potom neni o nadavani, ale o jasne chybe v datech uvedeni na trh.. svym spusobem lze potom samozrejme rict, ze Vista je spatna.. tohle neni jen nejake hekani ale celosvetove prodeje to dokazuji.. lide proste Vistu nechteji.. taky proc.. nikdo to momentalne nepotrebuje resit.. ostatne taky proto Microsoft zacal rusit prodeje PC s XP a lide na to zareagovali zvysenym zajmem o Linux..
..proste tradicne se tady par jedincu potrebuje pohadat o tom, jak je Apple spatny.. bohuzel neni.. i kdyz se vam nekterym bude spatne spat..

Jinak at se vratim k tematu.. na dotazy proc Safari? lze odpovedet jednoduse.. prozatim to samozrejme neni treba.. prohlizecu je dost, vetsina je zabehlych a neni treba resit jiny.. na druhe strane byy casem Safari mohlo prinest zajimavou provazanost s Apple web obsahem.. no.. ostatne vse ukaze cas.. rozhodne neni treba delat si nadeje. ze by tento prohlizec nejak ovladl Win trh..
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Maxtor píše:Apple spatny.. bohuzel neni..
Apple je špatný, to co z něj leze za software je děs a hrůza... MacOS, iTunes, Safari...
Maxtor píše:Safari mohlo prinest zajimavou provazanost s Apple web obsahem..
jen to ne :cry: to by byla opravdu výhra :lol:
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

2 maxtor: Prosím, už mlč. Zřejmě naprosto nechápeš, že veřejná betaverze oficiálně vydaná Applem se na milionech PC ani nezapne. A pokud už to chápeš, tak nechápu, jak s tím můžeš souhlasit.

Ano, fajn, je to beta verze, ale ne nějaká top-ultra-secret beta pro skupinku testerů, tenhle "program" zcela oficiálně uvolnil Apple a výsledkem je, že na jakékoli jiné než anglické mutaci Windows XP nejde spustit. To je dle tvých blábolů v pořádku.

To, že se zcela rozpadá vykreslování stránek, je už jen třešnička na dortu.

Shrňme si to:
  • - oficiální beta verze Safari vydaná Applem milionům lidí nejde spustit, mnohým ani nainstalovat
    - oficiální beta verze Safari není krom homepage Apple schopna korektně vykreslit jakýkoli jiný web
    - ačkoli je to beta verze, obsahuje natolik fatální nedostatky, že označení BETA je silně nadnesené
Závěr: Safari na Winech nejedou, Apple si to natolik po*ral, že pochybuju o nějakém rozšíření Safari na platformě Windows. Přece jen se softem, který se ani nezapne a který je doprovázen famfárami v podání Apple se nesetkáváme každý den. Je to svým způsobem unikát a určitě si Apple zaslouží, aby toto fiasko bylo neustále připomínáno :-).
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Smith píše:Apple je špatný, to co z něj leze za software je děs a hrůza... MacOS, iTunes, Safari...
Nevim.. na to, ze tady zastavate vyssi funkce mi pripada docela tristni se takhle hadat.. je trapne porad dokola omilat stejnou pisnicku bez padnych argumentu..
Ja jsem s MAC OS byl vzdy nadmiru spokojen.. setkal jsem se u usera uz i s tim, ze system vydrzel po celou zivotnost pocitace (tedy do prodeje po letech).. ja proste nevim.. chybi vam u jejich aplikaci to, ze se v tom clovek porad musi nejak hrabat aby to trochu fungovalo..? nebo o co jde..? okna v zakladu potrebuji dalsi 3 hodiny prace aby alespon trochu fungovaly a neotravovaly s balastem, takze hanit tady ostatni firmy je podle me nesmyls..
Nehlede na to, ze rozpoutavani Flame od useru, kteri zastavaji redaktorske apod. posty mi take pripada nemistne..

lol
Onecar píše:Prosím, už mlč. Zřejmě naprosto nechápeš, že veřejná betaverze oficiálně vydaná Applem se na milionech PC ani nezapne. A pokud už to chápeš, tak nechápu, jak s tím můžeš souhlasit.

"- oficiální beta verze Safari vydaná Applem milionům lidí nejde spustit, mnohým ani nainstalovat"
Co chces slyset.. jediny nepochopa jsi tady ty.. Safari je Beta.. o nonENG chybe se verejne vi, takze pokud nekdo tuhle vec ignoruje je nepochopa on.. tzn. ano.. miliony useru kaslou na to, co vyctou na netu za chyby a zkouseji to zbytecne.. jen quli sve hlouposti..
Onecar píše: "- oficiální beta verze Safari není krom homepage Apple schopna korektně vykreslit jakýkoli jiný web"
No ja bych to spise specifikoval jako problemy s CSS.. rozhodne neni pravda, ze krome homepage nic nejede.. proste placas nesmysly..
Onecar píše: "- ačkoli je to beta verze, obsahuje natolik fatální nedostatky, že označení BETA je silně nadnesené"
To je pravda, ale rozhodne mi tohle nepripada jako duvod pro rozpoutani tohohle flamu.. tobe nejde o betu.. tobe jde o Apple.. v kazdem pripade at jde o betu, nebo alfu nebo cokoli.. to, ze bude chybova je jasne a pokud ti to nedoslo, coz evidentne ne, tak si bez hrat na pisek, nebo nevim..

No a k tomu blabolu na konci.. lol.. zadne fiasko se nekona.. o tom jasne hovori i zajem medii.. vsem je to u prd*le.. Apple to samozrejme opravi.. a nebude mu to trvat 50 beta a RC verzi.. no a rozsireni.. to se ve velkem konat nebude.. vidim to na MAC usery, co musej travit cas u nestabilnich Win.. :)
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Maxtor píše:..nevim.. na to, ze tady zastavate vyssi funkce
já žádnou vyšší fukci nezastávám, ale to sem nepatří
Maxtor píše:setkal jsem se u usera uz i s tim, ze system vydrzel po celou zivotnost pocitace
ano, s tím jsem setkal i u Windowsu, dokonce s Win98
Maxtor píše:chybi vam i jejich aplikaci to, ze se v tom clovek porad musi nejak hrabat aby to trochu fungovalo..? nebo o co jde..
jde o to, že Apple označuje Beta verzí něco co je co by se dalo označit tak Alpha verzí :wink:
sorry, ale TP (Technical Preview, která vyšla 3 měsíce před první betou) verze Opery 9 byla stabilní a všechny weby vykreslovala správně.
Maxtor píše:okna v zakladu potrebuji dalsi 3 hodiny prace aby alespon trochu fungovaly a neotravovaly s balastem,
dovol abych se zasmál, :lol:
Windows nainstaluju, to dá tak 20-30 minut, pak samozřejmě drivery, software... kde jsou ty 3 hodiny práce se systémem aby fungoval?
Maxtor píše:Apple to samozrejme opravi.. a nebude mu to trvat 50 beta a RC verzi..
viz to co jsem psal o Opeře 9 TP ... Apple vydal nefukční balast, nic víc
Maxtor píše:nestabilnich Win.. :)
A pak kdo tu rozpoutává flame :wink:
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

2 maxtor: Nenechám se urážet od fanatisty, co nemůže snést fakt, že Safari je browser k ničemu. V životě jsem se nesetkal s programem, který by se mi ani nezapnul, natož pak program od firmy, která má jisté (špatné) jméno.

Jsi typický fanatický fanatik. Z chyby, že Safari nejede na nonEN XP mutacích, jsi udělal vlastnost, o které by měl každý vědět. Tlesk tlesk, bravo, výborně. Jen mě zaráží, že na samotné Apple download stránce jsem o tom, že musím mít EN Windows XP, nenašel ani zmínku. Jediné, co musím mít, je Windows XP, o nějaké jazykové zmínce ani ťuk. Ale chápu, že ty to už bereš jako vlastnost, nikoli jako fatální nedostatek a výsledek neschopných programátorů, přece jen Apple rocks. Kdyby Apple vydal Safari jen pro anglická Windows XP, asi by se o tom zmínil na své download stránce, nemyslíš?

Na závěr snad jen toto: Safari není chybové, Safari Windows Edition je jedna velká chyba Apple. Co chyba, hotová katastrofa.
Naposledy upravil(a) Onecar dne úte 12. čer 2007, 18:23, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“