Hledám trekkies betatestery...

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Lukfi píše:Důvod, proč to dělám v Pascalu, už jsem ti psal. A navíc se tohle téma jmenuje "Hledám trekkies betatestery", ne "hledám rejpaly co nemaj co říct k tématu".
komu není rady, tomu není pomoci

K tématu mám co říct, ale ty to nechceš slyšet.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Já vím, no, chtělo by se to naučit C++. Zase věci jako DirectDraw nebo OpenGL jsou asi dost robustní a nebude k nim nějaká rozsáhlá česká dokumentace...

=>Smith: Já tě slyším a beru na vědomí, neboj. Ale prostě to z několika důvodů dělám v Pascalu, tak to prosím respektuj a nepruď.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Tak je tu nová verze. Má zrychlené vykreslování a tutoriál místo free flight, ale hlavně by to mělo fungovat i tam kde to předtím nefungovalo. Tak jestli vás můžu poprosit, abyste to otestovali :oops:
http://sweb.cz/lukfi/NX2006.EXE
http://sweb.cz/lukfi/msdflt.fnt
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Nová verze starý problém . Když to zapnu tak se vypne monitor , když alt tabnu do jiného okna tak se zapne. Jako by to pouštělo nějaké špatné frekvence nebo tak něco ...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

=>Maddogg: A můžeš to vyzkoušet v DOSu?
bobbysd
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbysd »

ve viste ani tuk :) skoda chtel sem to videt
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

To bys po nás chtěl moc :oops: Běží to pod WinXP (evidentně jak komu) a primárně je to určeno pro DOS. Nevím jestli jde ve Vistě udělat bootovací disketa pro DOS. Chceš ty soubory poslat nebo lámeš hůl?
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

dobrý, tak teď to pro změnu nejde mně :lol:
skončím na černé obrazovce a nic se neděje
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Lukfi píše:=>Maddogg: A můžeš to vyzkoušet v DOSu?
No ja nemam disketovku takze nemuzu nabootovat do dosu . Ten dos kdy pri startu pc mackam F9 nebo jak to je asi nestačí že ?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

=>Mr. Nigga: A doprdele...

=>Maddogg: Floppy není nutně potřeba... pokud tvoje deska umí bootovat z USB flashdisku tak stačí když ty soubory nahraješ tam (buď ti je můžu poslat nebo stačí je někde vygooglit) + si tam hodíš nx2006.exe a msdflt.fnt. Případně z CD-R(W).
ad F9 - jestli myslíš F8, jak se dá naskočit do windows jako normálně, nouzák, "MS-DOS" tak to nevím... ale obávám se že to je jenom nějaká konzole která se tváří jako DOS ale jinak nemá s DOSem moc společnýho... zkusit to samozřejmě můžeš...
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Lukfi píše: =>Maddogg: Floppy není nutně potřeba... pokud tvoje deska umí bootovat z USB flashdisku tak stačí když ty soubory nahraješ tam (buď ti je můžu poslat nebo stačí je někde vygooglit) + si tam hodíš nx2006.exe a msdflt.fnt. Případně z CD-R(W).
Deska snad bootovat z usb umí (asusP5B) , ale nevím přesně co za soubory tak je upni třeba na edisk nebo tak něco . Popřípadě aspoň naznaš co mám googlit :)
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

zkus tohle:
http://www.home.karneval.cz/00105008/image/wme***

=>Mr. Nigga: a máš v tom samém adresáři i msdflt.fnt? jeho absence způsobuje černou obrazovku... případně v té černé obrazovce zkus zmáčknout 1 na numpadu se zapnutým num lockem

//edit Wilik - upraven odkaz, viz pravidla o warezu
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

kdyz to spustim pod xp, tak mam cernou obrazovku s kurzorem v levem rohu a jen tam blika a nic se nedeje... to asi neni dobre co? :oops:
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

slaava píše:kdyz to spustim pod xp, tak mam cernou obrazovku s kurzorem v levem rohu a jen tam blika a nic se nedeje... to asi neni dobre co? :oops:
to je špatné :sad: to se ani nespustil grafický režim...

Pokud vám to nejde, zkuste ještě DOS, normálně si to hoďte na spouštěcí disketu, nabootujte do DOSu a spusťte. Potřebuju vědět, jestli je to nějaká nekompatibilita s Windows nebo jestli je to kvůli číslování režimů na grafické kartě.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

takze pres dosbox se me to podarilo spustit, ale kdyz dam freefly (proste to pod tou jednickou :oops: ) tak mi to sice nabehne, ale hned to spadne do menu a zase nabehne... takhle to pokracuje v nekonecne smycce :(
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

na dosbox se vykašli, to je bastl... když už tak DOS pod VMWare
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Lukfi píše: =>Mr. Nigga: a máš v tom samém adresáři i msdflt.fnt? jeho absence způsobuje černou obrazovku... případně v té černé obrazovce zkus zmáčknout 1 na numpadu se zapnutým num lockem
jj, mám. Asi mám nějakej bordel v systému, napoprvé to nenajelo vůbec, před chvílí mi to napsalo, že se nepodařilo spustit grafický režim, ale teď to jede v pohodě :D

chválím tutoriál :up:
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

kdyby ses vysr*l na pascal, tak by sis ušetřil všechny tyhle problémy :roll:
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

he tak celkem GJ :) ale nejde mi vlizt do Options valej mi obe verze
NB:Acer Aspire V3 571G
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Ku!1k píše:he tak celkem GJ :) ale nejde mi vlizt do Options valej mi obe verze
Ovládání funguje jen když máš zapnutej NumLock a vypnutej CapsLock. A do options se leze písmenem O, ne nulou, jestli to není ten problém :oops: a stejně tam toho moc nenastavíš, tam se jen dá vypnout ten indikátor vlevo nahoře a zapíná se tam hudba, ale vzhledem k tomu že potřebné wave soubory nemáte, stejně nic neuslyšíte :oops:
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“