novy design pctuning.cz ???
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hugo
- Začátečník

typicky submisivny typ...empty píše:prvni pohled?: sok, coze co to s tim nadhernym designem udelali?
druhy pohled?: ale jo, uz si zvykam...
treti pohled?: pohoda, vypada to pekne...kvalitni prace...
inak, ta graficka uprava ala wector je celkom fajn. dufam, ze nebudete menit aj vzhlad fora. takto je uplne super.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
- Protlak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To menu na hoře je docela povedené jinak to spíš horší než lepší.Pro mně to je 4-
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- JanoS
- Začátečník

Radšej by sa pctuning mal venovať kvalitnému obsahu ako zbytočným zmenám designu. Ten obsah sa akosi v poslednom čase zhoršil a nový design je nahovno. 
Lenovo T61p (2.4GHz, 4GB, 160GB 7200rpm, 250GB 5400rpm, 512MB FX-570M, 15.4"WUXGA, 9cell)
Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
- Davids
- Začátečník

-
Design je taký jak je, to už nechte být, stejně tam nedají ten starý
, co mi ale rve ruce je proč se fórum musí otvírat v novém okně když to patří k PCT - není to na jiném serveru!!!
Vadí to ještě někomu? 
Notebook: Dell Vostro 1500 @ Core 2 Duo 2GHz, RAM: 4GB, HDD 320GB + Windows Vista
Desktop: MB: DFI-DAGF CPU: Athlon 64 3000+ Venice RAM: 2x512 Geil HDD:160GB DVD/CD LG-GSA 4163B @ Teac CD-RW Power: 500W IC MEX VGA: Leadtek WinFast PX6600TD @NVidia Ge-Force 6600 LCD: Samsung SyncMaster 710T + Windows XP
Mobile: BelTel Norea @ Windows Mobile 6
Desktop: MB: DFI-DAGF CPU: Athlon 64 3000+ Venice RAM: 2x512 Geil HDD:160GB DVD/CD LG-GSA 4163B @ Teac CD-RW Power: 500W IC MEX VGA: Leadtek WinFast PX6600TD @NVidia Ge-Force 6600 LCD: Samsung SyncMaster 710T + Windows XP
Mobile: BelTel Norea @ Windows Mobile 6
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- worldex
- Nováček

-
Starej byl fakt dobrej
Tenhle design stránek je opravdu šíleně nepřehledný! Né že bych nebyl pro inovaci, to právě naopak. Váš dřívější vzhled mi přišel malinko nadčasový už i tak...Uspořádání bylo lepší. Mrknul jsem na vás každej den když sem přišel domu kvuli novinkám ve svete it. Dnes se mi nechce tak daleko ani tou myší jezdit.. Nééé že by byl můj názor tak důležitý, ale lidi co sedíte tam nahoře
prosím vratte to zpet...byly jste lepší...Tak teda čao 
- honny
- Středně pokročilý

Ne, nevadí, ten odkaz nepoužívám...Sleepy.664 píše:Jo, vadí.ICE píše:jo, vadi.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- joro
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nový design
Další info: původně jsem chtěl nový design jen poladit, získal jsem hodně námětů a tak je současný stav spíše takový, že předělávat to budeme asi více než se původně zdálo. Proto tedy "na západní frontě klid". Mám 2x A4 poznámek a pokusíme se vybrat optimum.
Jen chtěl bych zde probrat několik otázek:
1. Šíře: to je rozšířený mýtus, že úzky design nevyužívá prostor obrazovky. Podívejte se na roztahovací weby a zkuste roztahovat a zůžovat jejich okno. S překvapením zjistíte, že informací moc nepřibývá. Široký design je často jen "naředěný". Dále je to otázka erginomie kdy se špatně čtou velmi dlouhé řádky. To je důvod, proč všechny knihy používají stejný poměr stran.
Je ale faktem, že půjdeme do větší šířky - i když jen mírně.
2. Menu v horní liště (záložky) jsou trendem, který se dnes prosazuje všude. Zkusíme najít něco funkčního a přehledného.
3. Přehlednost - je pravdou, že tam nový design hřeší nejvíce. Změníme...
4. Barvy - taky změníme.
Právě na tom designu dělám a tento tread prostuduji....
Jen chtěl bych zde probrat několik otázek:
1. Šíře: to je rozšířený mýtus, že úzky design nevyužívá prostor obrazovky. Podívejte se na roztahovací weby a zkuste roztahovat a zůžovat jejich okno. S překvapením zjistíte, že informací moc nepřibývá. Široký design je často jen "naředěný". Dále je to otázka erginomie kdy se špatně čtou velmi dlouhé řádky. To je důvod, proč všechny knihy používají stejný poměr stran.
Je ale faktem, že půjdeme do větší šířky - i když jen mírně.
2. Menu v horní liště (záložky) jsou trendem, který se dnes prosazuje všude. Zkusíme najít něco funkčního a přehledného.
3. Přehlednost - je pravdou, že tam nový design hřeší nejvíce. Změníme...
4. Barvy - taky změníme.
Právě na tom designu dělám a tento tread prostuduji....
- jaffar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1. souhlasím, stejně je dnes nejrozšířenější rozlišení 1024, tak těch pár jedinců co ještě jedou na 800 (768) si tím pohnou. I když původní design PCT v úzké šířce vypadal dobře.
2. Tohle menu mi docela vyhovuje, hned se v tom člověk zorientuje kam vlastně chce.
3. a 4. to souhlasím že to chce rozhodně změnu. Hodně se zhoršila přehlednost webu.
2. Tohle menu mi docela vyhovuje, hned se v tom člověk zorientuje kam vlastně chce.
3. a 4. to souhlasím že to chce rozhodně změnu. Hodně se zhoršila přehlednost webu.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- dallas96
- Nováček

- littleman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmm, je to o trosicku lepsie - ten stvorec v logu vsak nemusel byt ... takto to malo vyzerat uz vtedy, ked ste to tam nahodili ...
ale to menu je stale graficky "skarede" (teda iba ta horna lista s ohlodanym rohom ...)
BTW, dnes ma zaskocila jedna vec - bol som v skole na nete a otvoril som si PCT.cz - a co nevidim: velka reklama cez celu obrazovku - musel som ju zatvarat ... taket veci ma vedia riadne vytocit - exte viac ako nepodarena grafika ...
ale to menu je stale graficky "skarede" (teda iba ta horna lista s ohlodanym rohom ...)
BTW, dnes ma zaskocila jedna vec - bol som v skole na nete a otvoril som si PCT.cz - a co nevidim: velka reklama cez celu obrazovku - musel som ju zatvarat ... taket veci ma vedia riadne vytocit - exte viac ako nepodarena grafika ...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: