A 3v3 to samy, imba hunter a imba resto druid (jiny), ale za tyden ani jedna hra.
Ono s tím balacem to bude ve wow vždycky hodně těžky. Je to a asi vždycky bude PVE hra, takže jsou classy podle toho. Zmáknout balance PVE+PVP pro každyho asi nepude.
Moderátor: Baneshee

Přesně - to se mi líbí taky. Když pak potkáte někoho v Brutal setu, tak hned bude jasný, že je to někdo, kdo se PvP zabývá a že je úspěšnej a bude jasný, že tomu věnuje minimálně stejnej čas, jako někdo, kdo hraje PvE a má T6 set...já teď mám, krom ramen, S3 set a upřímně: stačí hrát každej tejden 10 her a sbírat body po 300 a za pár měsíců to máte - všechno ostatní si člověk vyfarmí v AV na honorech a co se týče zbraně, tak i tady jsou možnosti (viz. nový badge loot, ze kterého mám hůl za 150 badgí, která se přibližuje S3 holy)filletzz píše:Jn TBC pohřbilo world pvp ve wowku... Na S4 je dobrý, že je konečně třeba rating na všechno

Což tohle celkem splňuje S3(T6) set, kterej vypadá, jako by byl poslepovanej z hromady kůžiček a pírek (ale mě se moc nelíbí a nosím ho jen s krajním odporemPerfect_ píše:kde sou ty itemy co měli (druidi) na sobě aspoň něco co vypadalo jako z přírody...

samozrejme ze to nejde (rasa ani frakce). kecy o tom ze to jde jsou jenom kecy. jedna baba povidala.. blaboly.filletzz píše:Kámoš chtěl jenom přehodil elfa warra na gnoma warra a bezúspěšně

jj určitě...stačí bejt 70 a nebudeš tam mít problém...jediný co Tě může ohrožovat jsou příslušníci druhé frakcePerfect_ píše:No asi se vyplatí ještě počkat, zatím si nafarmím suroviny na Fireguard a zkusím i reputaci na Stormpike Insignia Rank 6 (zatím mám 4). Ještě jedna otázka, dají se questy na novém ostrově dělat v pohodě i se zelenomodrým gearem? Kvůli reputaci.