War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Re: War Thunder

Příspěvek od James.Sniper »

Jsem sice zvyklý na to, že jsem lama, ale tohle už je trošku moc. Vůbec se nechytám. :evil:
Řekl bych, že amíci. Ty jejich Shermany opravdu nenávidím. :D
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Jojo shermani jsou zlo,z boku je prostrelis v poho ale zepredu horko tezko s KVa on te prostreli jak prd
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Se kterou KV? S tou na 4.7? Vzdyt klasickej Sherman ma prd pancir.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

S tou na 3.7, prostreluji se ze predu proste blbe, mozna nema velky pancir, ale blby uhel, ktery ho zefektivni
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tak to jooo, ta ma prd naboje. Tam je kratka 76.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Yawasaki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yawasaki »

Tak jsem "úspěšně dolítal" :sad: . Dostal jsem po bitvě balík s náhradnímí letadly a jak jsem spustil hru po prvním letadlu jsem najednou točil furt doprava. Zablokoval se Joj. Laboroval jsem s kombinací klávesnice - joj.ale nějak mi to nelítá, Chybí ni jedna ruka na ovládání plynu. Logitech Extrem 3D nevydržel. Odehrál jsem s ním 11 dní čistého času. :bomb: Dle tabulky uživatele. Klávesnici neovládám a ve 29 úrovni se to už nenaučím, bo sem starý vypelichaný orel. Nepomohla ani kalibrace. Tam ukazuje že joj je tam kde zádům končí slušný název. :crazy:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

To, ze ti chybi jedna ruka je doufam obrazny. Ja na ovladani plynu pouzivam shift a control. A mam nastaveny WEP, ze se mi drzi samo. To chce cas a dostanes to do ruky.

11 dni na joy je docela malo :D Co si s nim vyvadel? :D
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Má zmysel sa sr@ť s nastavením gamepadu? Nie som moc gamepadista, ale lietanie s ním bude imho nic moc.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Yawasaki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yawasaki »

Samo, naštěstí mám " peroutky" obě. Co po tem když jsou obě levé :-D . Néé není to tak hrozné. blokl jsem v menu nastavení směrovky jojem a hodil to na klávesnici na Q - E. Jde to ale je to kostrbaté. V lehkém souboji to udržím, ale jak dojde na melu, kde lítáš mezi mnoha letadla jak utržený, připadám si jak papír v průvanu. Taky si to lítá jak chce. Už jsem trefil i horu jak jsem potáhl omylem na opačnou stranu. A tady chybí podržení plynu, nebo spíš regulace aby jsi mohl některé zaměřit a nebylo to jen udeř a zmiz, protože většina protivníků nejsou "kachny" a nepočkají na místě že jo. :cry:
Zkusím eště ten plyn na klávesy a polaborovat s nějakým přípustným optimem abych si nezasukoval prsty na ruce. :( No a zoufalý pokus rozebrat joje a podívat se na vnitřnosti ttéž připadá v úvahu. Protože zůstal v plné pravé poloze je možné že je jen zaseklý. jestli ne, tak pak asi nový ale co vzít????? Toť otázka :x Thrustmaster T Fligh X, nebo radši od stejné firmy ale Hotas Pro ? Nebo zase nový stejný Logitech, který je o nějakou stokorunu dražší? A fčil babo raď.
Du se učit létat a znemožňovat se před dalšími "spolubojovníky".

For Rick : Lítat a Gamepadem? záleží na zvyku. Já neumím lítat klávesnici - myš. Bez Klacku jsem ztracený, ale jestli máš Game "v ruce" dá se - je to skoro jak jezdit auta. musí se to zkusit - dyť máš u letadla "zkušební let" tak nedojdeš o body. "Bádejte - bádejte ť se nám to podaří " - WERICH :-D
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

RiCK píše:Má zmysel sa sr@ť s nastavením gamepadu? Nie som moc gamepadista, ale lietanie s ním bude imho nic moc.
pokud myslis joystick, tak ten je dobry na simulator, jinak klavesnice + mys...gamepad, jako ta divna vec pro konzolisty, nevim
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Gamepad? Asi bych vedel k cemu ho pouzit na pocitaci, ale zrovna WT tam nepatri :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

No veď práve, že ja na gamepadu dokážem hrať leda tak nejaké arkádové skákačky a podobné blbosti :D Ani závodné hry mi s ním bohvieako nejdú, tak zda lietadlá tomu nedodajú nejaký úplne iný rozmer... :lol: Ale asi ne, no, dobre, nechajte to tak :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Dá sa nejak čeknúť koľko mám ešte nábojov v lietadle?

/Díky
Naposledy upravil(a) RiCK dne stř 6. kvě 2015, 15:25, celkem upraveno 1 x.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

RiCK píše:No veď práve, že ja na gamepadu dokážem hrať leda tak nejaké arkádové skákačky a podobné blbosti :D Ani závodné hry mi s ním bohvieako nejdú, tak zda lietadlá tomu nedodajú nejaký úplne iný rozmer... :lol: Ale asi ne, no, dobre, nechajte to tak :lol:
Tak to se na to tady rovnou vybodni. Tanky by s tím možná ovládat šli, ale letadla mají dost komplexní ovládání, kdy potřebuješ v jednu chvíli korigovat letadlo ve všech třech osách (pitch, roll, yaw), k tomu regulovat plyn a ještě u toho střílet :)

To by jsi dal možná s několikaletým tréningem na PS4 :)
RiCK píše:Dá sa nejak čeknúť koľko mám ešte nábojov v lietadle?
Ano, pozapínej si v nastavení -> interface všechny ukazatele (palivo, teploty, náboje atd.)
Yawasaki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yawasaki »

Končím " s láskou" rozebral jsem ten krám a je tam odejítý trimr na ovládání směrovky.
Zkoušel jsem klacek + ovládání plynu a směrovky na klávesnici - Spita ani nic podobného v úrovni II., III, ani IV. pořádně neodlítám. Snadný cíl i pro začátečníka. Nejsu sice Kožedub, ale ani kachna k odstřelu. :sad: Eště možná tak něco v I. úrovni ňáký ten "hadrák" a aj to bez záruky. Du koupit něco nového skoda když teď se dá Nějaká ta prémie získat.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

http://i.imgur.com/sQmtIYk.jpg

dobře fasovali :D BT-5 op :D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Sakra, jak já nesnáším ty low tier minitančíky.

Obrázek

Člověk na tom bojišti může nechat duši, vystřílet co se dá, asi 4x ubránit a znova obsadit bázi, ale někdy prostě i sebevětší úsilí nestačí. Hlavně se mi líbí, jak všechny moje tanky mají v podstatě jenom lepší kulomet, zatímco BT-5ka přijede rychlostí asi 150 km/h, střelí jednu ránu, která vletí doprostřed tanku -> bum -> všichni mrtví. A já jak idiot snipuju panáčky po jednom.

Fakt, kdo v téhle hře chce vyhrávat i poslepu a připadat si jak největší zabiják, tak ať hraje rusáky. Jsem opravdu zvědavý, kdy že teda zvednou BR pro T-54, jak slibovali v patch notes. Už to jsou od vydání 1.70 asi tři updaty a kde nic tu nic... Ale ještě víc by mě zajímalo, jaký byl vůbec důvod přidání té munice, když ani jedna ze současných variant T-54 ji nikdy nepoužívala (to až později T-54B/T-55). Dostali snad Němci nebo Amíci nějakou novou úžasnou techniku, která by narušila balanc? Ne, rusáci to s jejich 80% win ratem měli asi málo lehký, tak teďka už mají na ranku V přes 90%.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Nemci se mi zdaji OP, ty tigri maji nejak velkou pruraznost a vetsinou mi is 2 zabijou na 1 ranu, za to ja je vetsinou zepredy neprostrelim :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tiger? OP? :lol:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tiger a OP? Jedinej kdo tu narusuje balanc je M18.
Zapominas na to, ze tady cokoliv probityho vetsinou konci na jednu ranu a kdyz ji nahodou prezijes tak te dalsi dorazi. Takova je proste realita. Jediny co tu nefunguje jsou HEAT a APDS naboje.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“