-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

jak se tady nekdo ptal na levelovani s lockem.

Ano, nejlepsi je podle me affi.

Hlavne od 30 lvl je siphon life.
Rozhodis tri instant dotky na 4 moby, jednoho fearnes, dalsiho sajes a oni zhebnou :-D

Destro nema vubec smysl bez dobreho gearu jet, natoz s nim levelovat.

Demo nema do 50 levelu taky nic extra uzasnyho kvuli cemu by stalo za to ozelit siphon life.

Felguard je 50-70 lvl dobra vec. Ale tim jak nerfli plno elite questu, tak uz neni tak potreba a hlavne kdyz mas solidni dmg, tak ho stejne preagrujes.
Navic neni siphon life, takze vice targetu se dava hure nez s affi.

Ja jsem leveloval locka znova na DT za hordu a jel jsem 1-50 affi a 50-66 demo s felguardem. Pak jsem respecnul zpet na affi kvuli raidum.

Samo s malediction kvuli podpore party.

Az naberu a docraftim frozen shadoweave gear, vymenim Unstable affi za ruin.
resp ten respec az budu mit alespon 20% do critu a spell hit caplej.

Poridim crit gear na trash a hit gear na bossy a pvp gear na areny :-D casem bude vse.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Co si myslíte o paladinovi? Včera jsem ho rozjel za Blood Elfy, na expení pojedu asi retribution a pak budu muset prehodit na holy nebo protect, protoze paladin jako dps je prý slabý... Prijde mi jako imba postava. Mail, pozdeji plate, prakticky všechny zbrane, buffy, mount+riding skoro zadarmo... Kombinace mail/plate + heal mi prijde hodne dobra. Kdyz mam slain q, prakticky se ani nemusim zastavovat kvuli jidlu nebo piti... Akorat mi chybi nejaka poradna ranged weapon :(. Celkove ani neznam moc paladinu... To je o ne takovy nezajem na raidy?:D Heal me sice moc nelaka, ale pokud se budu chtit nekam dostat, nic jineho mi asi nezbyde.
ETI
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ETI »

O palaty je v raidech vždycky zájem, nikdy se mi nestalo, že by mi někdo řekl, sorry paladina do raidu nechceme. Jako Retri si zahraješ jedině v PvP tam tě do raidu opravdu 9x z 10ti nevezmou. Protection palata se slušnym gearem berou ( podle mých zkušeností ) docela rádi, ale problém bude, když bude špatný healer, protože tankadin je na healerech dosti závislý, není heal není mana není agro. Healer paladin, je velmi oblíbený, dostat se s paladinem oom, je prakticky nemožný. Flash + slušný bonus healing, muzes klidne dělat 1800 noncrity za cenu 180 many.

Ad expení, dá se expit jak Retri strom tak Prot, zkoušel jsem oba a každý má svoje +/-.

Riding zadarmo je jen na 40lvl, 60lvl (100% mount ) už vyjde na 300-500g.

Paladin je opravdu hodně závislý na equipu. S bonus healingem 1800+ ( bez buffu) se už podíváš MH, BT, Sunwell po mě v guildě chtějí 2100+. Tak se ještě musím snažit.

Protection ma Averenger´s Shield, což je ranged spell na 30y, 3 cíle. Ale to určitě víš.
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

2100 a swp ? nak malo ne ? :D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

2100 má náš Guildmaster za holy palocha a chodíme Gruul/Maggy/Kara/ZA takže si mylsím že potřebuješ víc. ;-)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Taky sem zkoušel palata a mám ho asi na lvl 33. Na 70 je super jako heal a nebo jako tankadin (protec). Retri je taky imba, ale jenom v arenách, do raidu se moc nenosí. Má taky hromadu buffu, takže si každá classa v raidu vybere. Wisdom pro castery, Might/Kings pro roguny, warry, huntery, Salv pro nejvíc imba dps. Pak má na výběr aury i s resistancema,... To mě u paláta překvapilo nejvíc, že už na lvl 33 sem pomalu neměl kam dávat kouzla :shock: Ale jako healer mi přijde relativně nudný, pokud se nepletu, tak máš 3 healovaci kouzla. Takže jedeš něco málo furt dokola, já to nikdy tak daleko nedotáh, ale prý jo. Proto jedu priesta. :roll: A jako tank má neuvěřitelnou výdrž a dobře tankuje víc cílů, ale na velké bosse se spíš furt berou warrové.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Obrázek
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
ETI
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ETI »

Tak já nevim, ale na Grulla jsem se podival s 1600 not buffed.
Jak jsem řekl, na SWP mi řekli minimalně 2000-2100. Taktéž not buffed.
Náš CL má 2400, ale říkal mi, že s 2100 už bych se podivat mohl.

Nepočítám s tím, že bych se podíval,až nakonec. Zatím chodim s 2.raid grupou, která chodí MH/BT a tam jsem začal s +/- 1800, teď už mám víc.
Ale nepřišlo mi, že bych nějak ztrácel dech v dmgmeteru (healing done) s ostatníma. Nebyl jsem první, ani poslední. Když použiju BoL, Libram od Souls Radeemed, nějakej ten poťáček na bonus healing, intelekt a ostatni buffy. Tak to není špatný.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Revealman píše:...... Akorat mi chybi nejaka poradna ranged weapon :(. ..
A k cemu by ti byla?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Tak nějak jsem si zvykl lukem vytahovat jednotlivé moby, když jich bylo víc u sebe. Taky se tím dají dodělat utíkající mobové s low hp...
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

nas GM zacal hrat retry a dava s tim pekne coudy jako je fakt hodne zavisly na eq na ilidanovi vytahl 1700dps coz sme fakt cumeli tak umi :-D uz ani nepremysli respecnout zpet na holy
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

filletzz píše:Obrázek
megarofl!!! :-D :-D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Obrázek
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

KlaSniC píše:nas GM zacal hrat retry a dava s tim pekne coudy jako je fakt hodne zavisly na eq na ilidanovi vytahl 1700dps coz sme fakt cumeli tak umi :-D uz ani nepremysli respecnout zpet na holy
Jako muzu potvrdit. Jeste kdyz jsem hral na Frostmane, tak znamej po dvouch letech v holy, respecnul na retri.
Rikal ze healovat porad uz ho nebavi.
Damagi daval slusnou, mel jsem s lockem co delat abych se mu vyrovnal.
Na mobech s malo HP byl na tom mnohem lepe.
Ono nez lock neco vycasti, tak to chvili trva

Jinak u locka jsem si vycraftil ten Frozen-Shadoweave set
Celkova cena materialu 2700g + cca 300g za gemy.

Mno a zjistil jsem ze do raidu to neni nic moc, mnohem lepsi je T4.

Protoze T4 ma vice hitu a to s tim craft setem nedozenu ani s hit gemy.
Takze jsem si rekl ze craft set presocketuju jen na crit a dmg a budu ho pouzivat na Heroic a trash v raidech(tam je potreba jenom 64 spell hitu) a T4 na bossy v Raidech.

Ta T4 ma sice mene spell dmg, ale ten hit je mnohem vice potreba dokud neni caplej.

Jinak k tomu craft setu, ke questeni je vybornej a i do HC. Mam ted s fel armorem pres 1000spell dmg a s decursou 13%(malediction 3/3) a ruinem, je to solidni combo. Jeste to chce zamakat na critu a mit ho alespon 20% bez talentu. Ma set bonus vraceni 2% HP ze zpusobene damage. Takze kdyz tikaji dotky a jeste treba moba drainuju, tak mam celej display zeleny :-D

To se podda, vyladim addony :-)

Jinak co se tyce full affi s unstalble affi a nebo jenom SM/Ruin

SM/Ruin mi dela vetsi DPS a to i pri 15% spell critu.
Rozhodne se mi to zda lepsi.
Hlavne na kratsi fighty nez jsem moba nadotkoval tak zhebl zergem ostatnich.

Ted decursa, Corruption a uz solim SB

Jeste jeden poznatek a to ze Ork lock je na PVE opravdu narez

Blood furry dava 140spell dmg na 15s kazde dve minuty.
Zapnu BF + dalsi trinket a mam na 15s spell dmg 1300. Coz ma nekdo v zakladu, ale ja jsem rad zatim i za toto :-)
Pak jenom s decursou neni problem prvni sb crit kolem 4200, druhej pak vetsinou neni, protoze diky jen 15%(20%) critu to vetsinou nevyjde.
A mezitim ten buff z trinketu zmizi nebo mob zhebne na klasicke SB nekriticke.

jen pozn poc ne destro 0/21/40
zatim neni gear a za druhe, skoro vsichni loci v guilde jsou destro, takze se nekdo musi obetovat a jit affi s malediction :-)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

no ten frozenshadowveawe set se vyplati pokud nemas moznost si zaraidovat, jinak je to ztrata casu a penez, co se vyplati je grindle of ruination, i s T6 ses za nej rad :D. Osobne sem jel na raidy bud support affli build nebo 42/8/11, ruin sem nikdy nezkousel, prijde mi to s gearem co jsem mel waste, protoze UA ti da vic jak crit bonus z ruinu viz http://www.blackdivision.org/index.php? ... 2&Itemid=1
aneb rady wlocka z nihilum, sice postarsiho data ale plati porad.
Sice uz acc s lockem nemam, ale neco sem naraidovat stihl, na trash se fakt vyplatilo jen corruption + spam boltu, sifon life az kdyz byl potreba jinak zase ztrata casu. Vetsinou co jsem jel svuj cyklus tak sem stihl 2-3 SB v jedom, UA ti da vic, a hlavne dokavad nemas CAP hit tak ti je nejakej crit ukradenej a jedes na dmg a pak ten hit, akorat me hrozne stvaly ty propady na trashi, zlatej mag .)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

no hlavne nez dam cursu a zacnu palit sb, tak mob uz ma 2/3 hp

Meleecka jsou na tom proste u trashe lepe, maji vice celkove damage i kdyz mam ja treba vyssi dps.
Hlavne delaji damagi hned, lock potrebuje par sekund nez se rozjede.

Udelani toho frozen shadoweave setu nelituju, jak jsem rikal, sice ma mizerny hit, ale zase ma vyssi dmg nez T4 a kdyz ho nasocketuju na DMG, tak na trash a HC bude lepsi nez T4.

Jinak Belt of Blasting http://www.wowhead.com/?item=30038
Ktery jsem si nechal udelat

je lepsi nez http://www.wowhead.com/?item=24256
Girdle of Ruination

Jeste si necham udelat spell strike hood. Protoze T4 token z Prince posledni dva mesice pada jenom druid/war/..
Jako chtel bych spis tu T4, ale zase ta spell strike ma hit a ve vysledku poda lepsi vykon. Je to otazka 1500g nasetrit no.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja uz to nehral tak dva mesice. Ted na to nejak nemam naladu, je leto a z guildy skoro nikdo nehraje...tak snad az na podzim :) protoze BT ceka a chceme ho stihnout jeste pred WotLK....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jo sry samo je to blasting :X jak to nevidim tak se mi pletou nazvy
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

Belt of Blasting se urcite vyplati sit a k tomu frozenshadowveawe setu neni to ztrata penez zalezi co progresujete a jak rychle
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

KlaSniC píše:Belt of Blasting se urcite vyplati sit a k tomu frozenshadowveawe setu neni to ztrata penez zalezi co progresujete a jak rychle
No asi takhle. Mam "uz" 4/5 T4 krome hlavy
S tim ze na Raidy pouzivam T4 a na Heroic craftenej set u kterycho mam dohromady asi o 80 spell dmg vice a jeste ho presocketuju na spell dmg a vyndam hit gemy protoze na HC staci 64 spell hitu. A take se mi libi to doplnovani HP v set bonusu. Takze si myslim ze vyuziju oba sety celkem dobre.
Oba budou jinak nasocketovany a k jinemu ucelu.

Jinak co se tyce vymeny T4 tokenu za S1.

nejdrive jsem to zavrhoval, ale v pripade kdy uz vsichni maji T4 a nikdo tokeny nechce, tak S1 se hodi.
Pokud clovek nema vybehanou S2 a zatim skoro radny arena body.
Ja jsem se takto dostal k S1 ramenoum i rukam. Jasne ze prvni vec co budu kupovat za arena body budou S4 ruce, ale do te doby proc ne?

Na Frostu uz mam temer komplet S3 vybavu, takze me trosku mrzi ze na DT zase zaciname s nulou a v arenach dostavame na prdel, ale zase s tim se pocitalo :-D

Na DT je PVE proste uplne o necem jinym. Raiduje se 2x tydne a je to zabava a to je hlavni :-)
Hrozne moc i zalezi v jake jste guilde.

Na Frostu byl problem najit lidi na kara a tady se chodej dve guildovni grupy tydne.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“