Jj, pravda, už mi to taky funguje jak má. Taky jsem předtím zkoušel tu betu IE7...zombux píše:...
THX.

Kód: Vybrat vše
C:\Documents and Settings\tvuj account\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\nejakycislo.default\bookmarks.html

Určitě bude, na panely je toho kvanta. Stačí pohledat. Já z rozšíření ff používám následující:karf píše:nevíte, jestli existuje do FF plugin, aby byl seznam panelů ve více řádcích? občas se mi nahromadí víc otevřených panelů a jelikož mam TabX tak je docela problém se trefit. thx

Podle me to spis bude spatnym nastavenim hlavicek, co posila server. Prohlizec jen prebira, co mu server rekne a pokud ten tvrdi, ze to je soubor "download", tak to tak zobrazi.ka-spel píše:Mám problém se stahováním příloh mailů z pošty na centrum.cz. Dříve nebyl problém vybrat jednotlivě přílohy a stáhnout do pc. Současná podoba mailu (gigamail) mi nabídne v případě více příloh akorát stažení všech příloh v jednom zipu, což by problém nebyl (akorát, že chybí ten výběr, když nechci vše), ale pokud je tam jen např. jedna fotka, tak se mi to stáhne jako soubor pojmenovaný download a ničím to nerozbalím. Používám FF 1.5.0.1. Podle mě to bude zřejmě špatným nastavením download managera ve FF. Zkoušel jsem projít nastavení, ale na nic jsem nepřišel.

Pochopils to dobře. Podle mě je to problém na centrum.cz, kde to nemají uplně vyladěno pro firefox. Mě to problém nedělá - mám Thunderbird, ale žena s tím přes www zápasí. Zajímavé je, že někdy to jde a někdy zase ne.Drom píše:Podle me to spis bude spatnym nastavenim hlavicek, co posila server. Prohlizec jen prebira, co mu server rekne a pokud ten tvrdi, ze to je soubor "download", tak to tak zobrazi.
Pokud soubor download prejmenujes na neco jinyho (treba download.zip), tak ho rozbalis. Windows jsou hloupy a rozpoznavaji soubory podle pripon, ne podle typu, takze je to mate, kdyz soubor nema priponu.
(doufam, ze jsem spravne pochopil Tvuj problem...)

pravda. Zde je řešení.cool.user píše:pac adblockshadow píše:Nějak zjišťuji, že na FF 1.5.0.1 mi nějak nefunguje flash. Flash mám jinak řádně instalován. Dokonce jsem to i přeinstaloval.
Prostě Flash se vůbec nezobrazí. Divné.

Nevím čím to bylo, ale já zápasil dva dny s aktualizací na 1.5.0.2. Aktualizace se stáhla a po instalaci chtěla restart. Pak nešel ff vůbec naběhnout. Pomohlo až zazálohovat mozilla backup a pak obnovit mozilla backup. Teď už šlape vše jak dřív a rychleji. Předtím mě vadila rychlost načítání.Gr8 Vivec píše:nevíte proč mi v 1.5.0.2 nejde nainstalovat jedinej plugin?