no este doplnim
nejde o to aby ta vypalka palila zavratnymi rychlostami ale o to aby palila a citala bezchybne
palit sa aj tak bude pomaly
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Ty to píšeš skoro jako by to nepřečetlo nicThellwin píše:Jj, až na to slabší čtení, nemít v PC ještě klasickou DVD mechaniku, tak nevím, nevím ...
Žádná mechanika nemá bezchybný zápis i čtení. Většinou jsou lepší v tom, či onom... záleží i na médiích, který používáš, na firmware atd.jcdenton12 píše:![]()
no este doplnim
nejde o to aby ta vypalka palila zavratnymi rychlostami ale o to aby palila a citala bezchybne
palit sa aj tak bude pomaly

Mám tady jednu starší DVD mechaniku - Toshiba SD-M1612 - a neříkám že by ten Pioneer nepřečet vůbec nic, naopak, přečte všechno, ale trvá mu o dost déle než načte medium atd.Bathory píše:Ty to píšeš skoro jako by to nepřečetlo nic, navíc, současné DVD-Romky jsou ve čtení ještě horší, než DVD vypalovačky
![]()

To neni zas tak pravda NEC 3520A byl bezvadni v paleni CD,DVD i ve cteni CD,DVD v tu dobu asi nej vypalovacka bohuzel novjejsi Necy se ve cteni poskozenych DVD jen zhorsujie (a to nemluvim o nepovedenem 357x a 457x s optikou sony ktere stoji uplne za hovno) Ale spatne nebyly ani LG 4166 a 4167 (proto sem si tet koupil H10a coz je inovovany 4167) a muzu ho doporucit (az nato ze neumi overspeed je dobry) ale na Nec 3520 nemaBathory píše:Žádná mechanika nemá bezchybný zápis i čtení. Většinou jsou lepší v tom, či onom... záleží i na médiích, který používáš, na firmware atd.

NEC ND-3520A měl problémy se čtením poškozených CD, ale hlavně DVD médií:CyberDeath píše:To neni zas tak pravda NEC 3520A byl bezvadni v paleni CD,DVD i ve cteni CD,DVD v tu dobu asi nej vypalovacka bohuzel novjejsi Necy se ve cteni poskozenych DVD jen zhorsujie (a to nemluvim o nepovedenem 357x a 457x s optikou sony ktere stoji uplne za hovno) Ale spatne nebyly ani LG 4166 a 4167 (proto sem si tet koupil H10a coz je inovovany 4167) a muzu ho doporucit (az nato ze neumi overspeed je dobry) ale na Nec 3520 nemaBathory píše:Žádná mechanika nemá bezchybný zápis i čtení. Většinou jsou lepší v tom, či onom... záleží i na médiích, který používáš, na firmware atd.

Ne tak docela. například výsledky Plextoru PX-750A jsou doslova tragické, poruchovost LG GSA-H20L hodně výmluvná, a o tom Samsungu, co mám teď doma ani nemluvím (SH-W163A)Muad'Dib píše:A vyloženě šunty snad na dnešním trhu (nabídce) snad ani nenajdeš.

Neexistuje nejlepší mechanika, každá má nějaké mouchy a stačí se jen podívat, kolik parametrů se testuje, vyhodnocuje...Muad'Dib píše:Jenomže pokud budeš chtít "tu nejlepší", tak tam se hóóódně zapotíš, než si ji s klidným svědomím budeš moci vybrat.
Přesně tak.Muad'Dib píše:Ale i ty recenze od "seriózních" a velkých recenzentů jsou dělány tak, že mám pochybnosti o jejich příčetnosti, když se ta "chráněná" média pokouší vypalit 40x rychlostí a pak se diví, že jim to často nefunguje...
Vidí víc chyb, než jich na audioCD disku je, ale všechny bez problémů opravíMuad'Dib píše:Jinak, ten zmiňovaný Pioneer DVR-111 měl tuším také nějaké mouchy, zejména v oblasti čtení kvality CD médií, pokud mi paměť dobře slouží (1/2 roku dozadu) - dle zahraničních recenzí. Je to škoda, protože jsem také o něm vážně uvažoval.