PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vrsek bude na sroubkach a jeste tam bude vicko? Nebyla by hezci drazka + o krouzek a sundavat cely vrsek?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Těma šroubkama jsem myslel zývitový tyče, který povedou zkrz ty slabý plexi tyčky po stranách a budou tedy stahovat spodek a hořejšek k sobě.
Matičky budou nějaký takový ty zakulacený, nebo prostě nějaký pěkný který seženu.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

To se navzajem nevylucuje
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No to si nemyslim. Když to povolim, tak odpadne spodek i hořejšek... Což asi neni dobrý. :wink:
Těsnění tam samozřejmě bude, pravděpodobně nějakej silikonovej o-kroužek, v těch přírubách na to jsou vyfrézovaný drážky - je to i na tom modelu.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak další update.
Vyfotil jsem celkovej pohled na představu jak bude case velká. Celkový rozměry jsou 75,5x21x51 , což si myslim neni nejhorší. Bude tam spousta místa a na LANky stejně nechodim - hry skoro nehraju :wink:
Obrázek Obrázek

Pro představu jak budou umístěný fany na spodku case tady jsou další 2 fotky. Fany už jsou přišroubovaný, ale nechtělo se mi to už fotit. Musim teďko akorát vymyslet jak udělat to pružný uchycení, aby to nevibrovalo.
Obrázek Obrázek

A konečně. Přišlo mu už plexisklo z Axomu, tak tady máte fotky.
Je to:
2000x250x5mm modrý krásný plexi
2000x500x3mm světlý kouřový plexi
2000x100x12mm čirý plexi
60x5, 20x2, 8x2 plexi trubky
Na cenu se neptejte, je to hnus :oops:

Všechno pohromadě
Obrázek Obrázek

Modrý plexi proti plexi. Je to fakt krásná modrá barvička. A to další je kouřový plexi. Je fakt že je asi dost světlý, ale nevadí, furt lepší než kdyby bylo moc tmavý. Přijde na bočnice - pravděpodobně obě.
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No modrá vypadá luxusně. Jen škdoa toho kouřovýho, takhle světlý se mi moc nelíbí.

Každopádně pořád mám takovej divnej pocit z toho držáku na fany. Není to asi můj styl... :oops:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Stoobi píše:Není to asi můj styl... :oops:
Ty a ty tvoje styly :roll: :lol:
Co se ti na něm nezdá? Doufam že si nemyslíš že tam ty fany budou i s rámečkama :wink: :?
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

:worship: tak tohle vypada impozantne :-D
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

No mohl by jsi prozradit tu cenu toho plexi ne ? :D :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Kopi. píše:
Stoobi píše:Není to asi můj styl... :oops:
Ty a ty tvoje styly :roll: :lol:
Co se ti na něm nezdá? Doufam že si nemyslíš že tam ty fany budou i s rámečkama :wink: :?
Notak tak pozastavenej nejsem, aby mě nenapadlo, že půjdou bez rámečků. Ale Příjde mi, že ten case má určitej styl patřící do hodně elegantních modů, ale právě pak tam jsou prvky jako ty kérky v plechu nebo tohle, který to zase odtahujou. Ale možná to je jen můj vjem. Nevím...ale jinak samozřejmě zpracování perfektní a těším se na Invex. :wink:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hmmm to modry plexi je goood cenu raci nepis kdyz si vemu kolik stalo to moje cerveny :twisted:
uz se moc tesim az to dodelas to bude mazec ale bude se to blbe vozit po vystavach :lol:

//jeste muzes to prosim nafotit s tema plechama z laseru pro predstavu...
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Při další várce teda přišroubuju plechy (i když vlastně nevim který myslíš? na tom spodku? předek bude z toho plexi a bočnice ještě nemam)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

No vypada to furt zajimave, ale taky si nejsem jistej s tema kerkama. Svetly bude mozna nakonec lepsi nez to tmavy, ale tezko rict. Na bocnici urcite lepsi to svetly, aby bylo hezky videt dovnitr, ale jinak nevim nevim.
A neplaste furt s tim invexem. Delate jako by to melo bejt za mesic panove.
Tu cenu plexi by si prozradit mohl, celkem by me to taky zajimalo. Jak ti to prislo? Snad ne v obalce :D A jeste mi zajima proc si ho koupil tolik, nebudes to delat dvojite, nebo?
CASE: EA WINGS
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

k tomu plexi ja obednaval z axomu 2000x400x3 cerveny a stalo 950 :oops:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

2BodyZ: To víš že jo... Já sem napíšu cenu, a vy mě pak nařknete že dělam cashmod :lol: :oops:
No tak dobrá... To co vidíte na těch fotkách - 3 trubky a 3 deskový plexiskla - stálo.... no... ehm... 4400,- :oops: :cry: :sad:
Z toho 350 doprava, 90 za "formátování" (prostě nařezání) no a zbytek je plexi...
Postupem času si řikam co jsem to za vola a nemůžu tomu uvěřit... :lol:
Koupil jsem toho tolik, protože míň to nejde... Pevná délka je 2metry x cokoliv do 3metrů, takže kouřovýho je 50cm, modrýho 25, a čirýho 12mm je 10cm.
Trubky jsou 2metrový.
Sou to vyděrači. Chtěl bych vidět výrobní náklady :x (10%?? :? )
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

Kopi. píše:2BodyZ: To víš že jo... Já sem napíšu cenu, a vy mě pak nařknete že dělam cashmod :lol: :oops:
No tak dobrá... To co vidíte na těch fotkách - 3 trubky a 3 deskový plexiskla - stálo.... no... ehm... 4400,- :oops: :cry: :sad:
Z toho 350 doprava, 90 za "formátování" (prostě nařezání) no a zbytek je plexi...
Postupem času si řikam co jsem to za vola a nemůžu tomu uvěřit... :lol:
Koupil jsem toho tolik, protože míň to nejde... Pevná délka je 2metry x cokoliv do 3metrů, takže kouřovýho je 50cm, modrýho 25, a čirýho 12mm je 10cm.
Trubky jsou 2metrový.
Sou to vyděrači. Chtěl bych vidět výrobní náklady :x (10%?? :? )
to mas nejakyho strejcka na bahamach? :lol: ....to sou palky

jinak ta case se mi zda trosilinku velka
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Ne nemam. :sad: Jsem průměrnej vesnickej balík, kterej si vydělává peníze v létě na brigádě, a další příjmy jsou už jenom svátky, narozeniny a Vánoce. :)
Jinak nemam ani kapesný... :wink:
Tak case se ti velká nezdá - je velká. Ale zase ne nijak extra. Nevim co pořád všichni máte. Když se tady kdokoliv objeví s trochu větší case, tak hned všichni píšete jak je to velký. Já prostě na LANky nechodim, celej rok s kompem nehejbu a těšim se na velkej prostor. Když mam z toho svýho "krcálku" vytáhnout disk, tak musim vyndat ramky i grafiku... to je hnus.
Kdybych s tim chodil na LANky, tak je jasný, že nebudu dělat mod se dvěma výměníkama (asi 3kg - nevim) a dalšíma hovadinama, aby case vážila přes 30kg (ano, tolik přibližně počítam že bude vážit - i s komponentama snad).
Takže asi tak. Nejsem samozřejmě naštvanej, ale jenom jsem vám to už chtěl nějak vysvětlit noo... :wink: :)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

To dostavas k svatku celkem balik, ne? :-D :-D :-D
Je to vetsi, ale zase ne nak prehnane. 30 kilo to bude mit urcite, ten vodnik se nezda, ale bude vazit jak svin.
To mas pech s tim plexi, ale ja si myslim, ze kus este prodas. Mozna budu mit v budoucnu zajem o to kourovy. Osobka v plzni, takze by to bylo v klidu, ale to predbiham udalosti. Do cech se dostanu nejdriv v rijnu. Ale predbezne se mnou muzes pocitat :old5:

Uz se tesim na dalsi foto. Jak to plexi budes rezat?
CASE: EA WINGS
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Plexi - modrý - jsem právě uříznul na předek. Přímočarkou. Řeže se s ní docela pěkně, řez je docela čistej když je pěkně ostrej list. Neni to žádná profi přímočarka, ale je to starší Black&Decker, a nastavení má dobrý. Rychlost a předkmit nebo jak se tomu nadává. Mam i obyč nějakej šmwjd ale neni to ono...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Xan píše:k tomu plexi ja obednaval z axomu 2000x400x3 cerveny a stalo 950 :oops:
Sorry, že to pletu sem, ale to bylo i včetně dopravy? Já jsem před týdnem objednával taky to červený, akorát šířku 300 (njn, mohl jsem už vzít víc) a chtěli po mě 1300 i s poštou. Takže nic moc...:(
Odpovědět

Zpět na „Projekty“