Z elite packů vypadne celkově i 10K goldu a když některé alespoň trochu použitelné věci naházíš do AH za pár goldů tak to jde
A většina z nás farmí jak o život
Moderátor: Baneshee

Probůh gemy necrafti do patche 1.0.3 tam ty cenu budou pak úplně směšný....icebosss píše:nemá někdo na pujčení 1 handed kuši 60 lvl, něco aspoň s dps 800 nebo tak? vrátím ji až našetřím goldy a něco vymobím, tohle je děs jak na hell padá samej shit a za všechny goldy co mám craftím gemy nebo koupím sotva lepší výbavu, na zbraň vůbec nezbyde

Je to jak to píšeš. Všechny staty ve hře ovlivňují věci, takže se jen farmí. Žádný "skill hráčů" ve hře není, je to jen o těch věcechFragmeNT píše:Hraje ještě někdo Diablo 3 pro hru jako takovou a pro zábavu, nebo se to zvrhlo jen v hledání co nejlepších předmětu, který se daj výhodně prodat v AH, za zlaťáky si koupit lepší věci, vyrazit opět do "hry" udolat silnější potvory, z kterých vypadnou lepší věci, ty zase prodat a za utržené zlaťáky nakoupit ještě lepší věci na ještě silnější potvory a tak furt dokola?

Tak sem s tim mě by se to kur**sky hodiloNerboard píše:Dnes mi padla prva setovka a neprekvapivo utter shit: http://i46.tinypic.com/5n20er.jpg

Treba ja, ackoliv jsem nad tim uz lamal hul. Zatim mam jen lvl 41 DH a dal jak na konec hell to neplanuju, pak si rozjedu novou postavuFragmeNT píše:Hraje ještě někdo Diablo 3 pro hru jako takovou a pro zábavu, nebo se to zvrhlo jen v hledání co nejlepších předmětu, který se daj výhodně prodat v AH, za zlaťáky si koupit lepší věci, vyrazit opět do "hry" udolat silnější potvory, z kterých vypadnou lepší věci, ty zase prodat a za utržené zlaťáky nakoupit ještě lepší věci na ještě silnější potvory a tak furt dokola?

Jj přesně takhle jsem si to aj myslel, akorát nevíme jaké typy crafté on a už ani nepíše tak nicStill.Lord píše:Gemy co padají, se budou dát udělat za "pakatel". Gemy co nepadají, budou stále za plnou cenu.