2Huggi. Jak už jsem říkal. Ta drátěná mřížka tam nebude. Ale "mřížka" tam bude. Respektive ty fany budou krytý...to ještě uvidíte...
PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
2XPM: Já neříkám, že to je můj nápad jako takovéhle řešení, ale že jsem o tom mluvil dříc, než jsi s tím začal ty. A stejně to máme každý jinak dělaný, tak to je jedno, ne?
2Huggi. Jak už jsem říkal. Ta drátěná mřížka tam nebude. Ale "mřížka" tam bude. Respektive ty fany budou krytý...to ještě uvidíte...
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jo zase tajnosti, tim začínáš bejt pověstnejStoobi píše:2Huggi. Jak už jsem říkal. Ta drátěná mřížka tam nebude. Ale "mřížka" tam bude. Respektive ty fany budou krytý...to ještě uvidíte...
Jo a jinak jsem si tak nějak všimnul že ti v podpisu roste sloupeček s projektama
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No asi takhle. Já nemám moc rád, když je na case nějak moc různejch "vzorů", proto se snažím všechno co jde, tak stylizovat do stejného vzoru, takže všechny otvory, které mají být kryté budou kryté stejným způsobem. A to v tomto případě hrubším tahokovem, v případě Orange2 je to jemný tahokov. 
A sloupeček projektů? To abych řekl, pravdu, tak už mám nápad na další dva, ale tak trochu není čas.
Ale do konce prázdnin se určitě dočkáte. 
A sloupeček projektů? To abych řekl, pravdu, tak už mám nápad na další dva, ale tak trochu není čas.
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mi by se libilo, kdyby si nejaky bigtower modnul ...Stoobi píše:Tak to nevím. Sice tady jeden mám, ale zatím jsem neuvažoval, že bych ho modnul. Mě se totiž bigtowery nelíběj. Moje max je nějakej ten větší middle, ale bigtower je už moc, je to zbytečně vysoký...cr89azy píše:2Stoobi:A chystas taky nejaky bigtower?
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Fotky samozřejmě budou. Teď před chvíli jí jsem přišel z dílny
Dneska se mi docela dařilo, takže jsem se i docela hnul. Ale pořád to není moc vidět. Na fotkách tedy. Zase ty plastový roury, který budou nad radiátorem. A v nich budou fany, ale to ještě pořeším, zatím tedy jen ilustračně.
Pak jsem odřízl kus toho debilního "papíru" z předku case a celej přední panel "vystlal" 5mm plexi, podobně jako u Orange2. Zde je přichyceno 10 imbusovými šroubky. 4 znich ještě drží panel u toho podstavce. To bude zase stříknutý(!). No a nakonec jsem ještě zadní plech přidělal spolu s podlahou k podstavci. Je to vidět na jedné z fotek (vzadu 3 šroubky), ty ve výsledku nebudou vidět...
No a na samotnej podstavec jsem ještě přivařil držák na čerpadlo (peroforvanej plech) a pak nějaký příčky pro připevnění...

Další foto zase zítra...

//btw. asi prodám ten blok od RadkaB pro HDD, dal jsem thread do bazaru, takže kdyby měl někdo zájem, je to tam...

Další foto zase zítra...
//btw. asi prodám ten blok od RadkaB pro HDD, dal jsem thread do bazaru, takže kdyby měl někdo zájem, je to tam...
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
2Trinom: Displej tam bude...
neboj...
Tak dneska jsem samozřejmě zase pokračoval.
Takže na prvních fotkách je tak nějak sestavená case spolu s podstavcem. Zatím jen lehce. Na dalších fotkách je pak navařenej perforovanej plech (3mm), na kterým bude v konečná fázi čerpadlo (samozřejmě s antivibračním připevněním). Pak jsem dopředu udělal otvory pro 80mm fany, ty budou chladit disky a trochu nahánět vzduch pro fany k radiátoru...
Pak ještě nová podlaha do vnitřku case. No a nakonec jsem to stříknul základovkou...dneska tedy o něco více fotek, zítra budou další...

No a tady je náš pes
"hlídal" case...

Tak dneska jsem samozřejmě zase pokračoval.
Takže na prvních fotkách je tak nějak sestavená case spolu s podstavcem. Zatím jen lehce. Na dalších fotkách je pak navařenej perforovanej plech (3mm), na kterým bude v konečná fázi čerpadlo (samozřejmě s antivibračním připevněním). Pak jsem dopředu udělal otvory pro 80mm fany, ty budou chladit disky a trochu nahánět vzduch pro fany k radiátoru...
Pak ještě nová podlaha do vnitřku case. No a nakonec jsem to stříknul základovkou...dneska tedy o něco více fotek, zítra budou další...

No a tady je náš pes

- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rikam ti fak ti to de od ruky. vypada to zas na unikatni case. a jakej tam budes mit radiator a co vse budes chladit tim vodnikem? jinak sem zase nepobral proc si prestrikal to plexi. ty vtom mas koukam zalibu. plech nahrazovat plexi. hm 
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No původně měl vodník chladit naprosto vše, tedy jak disky, cpu, NB, gpu, tak i zdroj. Ale nakonec jsem od zdroje upustil. Teď jsem zjistil, že by se mi tam blbě štelovaly i bloky pro HDD, tak je prodávám a tam budu chladit jen cpu a gpu. Na nb jsem ještě nekoupil blok.
Radiátor tam snad bude Likováckej, ale zatím tam mám ze škody120.
A to stříkání plexi. Zálibu v tom nemám, ale jak už jsem psal. To 5mm je poškrábaný a navíc je pevný, dobře se opracovává a je lehký, takže proč plech?
Ale nebojte. Plexi tam bude víc než dost... 
Radiátor tam snad bude Likováckej, ale zatím tam mám ze škody120.
A to stříkání plexi. Zálibu v tom nemám, ale jak už jsem psal. To 5mm je poškrábaný a navíc je pevný, dobře se opracovává a je lehký, takže proč plech?
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
roflcr89azy píše:Uz aby to bylo ...
zalozit Stoobiho fanclub ...
jinak k modu dobry vypada to good ele ten spodek mya k tomu nejak nesedi je tam tak nejak navic uz se tesim as se na to zejtra mrknu z blizka
Naposledy upravil(a) Xan dne stř 13. črc 2005, 22:35, celkem upraveno 2 x.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem měl čas jen odpoledne, ale fotky mám jen dvě, takže to nemá cenu uploadovat. Dělám na tom otvoru pro fany nad výměníkem. Zítra to snad dodělám, takže nahodím foto. říznul jsem už i do toho UV modrýho plexi a musím říct, že to smrdí jak sviňa. A hrozně se drolí. Dělá se s tím docela dobře, ale ten smrad. Dokonale mě ale naštvalo to, že to A.C.Ryan nemá polepený ochranou folií, takže jsem ho musel přelepit tou papírovou páskou...