Kupujete herní časopisy?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

ok to je hezky ale neprestali ten mini level prodavat? :D
george5545
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od george5545 »

Computer mám s kamarádem napůl předplacený již řadu let, není tam nic co by nebylo na internetu, ale občas prolistovat tištěnou formu má taky něco do sebe a za ty peníze?
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

jo computer jsem si letos taky predplatil kvuli tej bezkonkurencni akci s plnejma hrama :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

gmn píše:ok to je hezky ale neprestali ten mini level prodavat? :D
přestali
ignorelist: kremrole a dezoláti
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

Mám předplacený LEVEL, dostal jsem to jako dárek... Časopis už ani tolik nečtu, ale v poslední době mi dělají opravdu radost přibalené hry :-)

A dnes jsem navíc vyhrál v nějaké jejich soutěži Zaklínače! :-) Juch!
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

Herní časopisy kupuju od roku 1999,tzn. 9 let.. Začínal sem u Score,ale mam doma i pár Levelů a Gamestarů. Stejně sem se dycky vrátil ke Score, přijde mi nejvtipnější, nejpřehlednější.. a hlavně si to kupuju kvůli těm lidem. Celá ta redakce.. Prostě jejich humor, pojetí,jak dělaj recenze, vyjadřování, všechno mi sedí.

Jen mě teda mrzí, že se neprodává samotnej časopis, protože stejně.. dema sou všechny na internetu a nabídka jejich plných her mě nijak neoslovuje. Jednou za čas tam sice je něco dobrého, ale nevim.. Kdyby prodávali samostatnej časopis za třeba 70Kč, tak bych s nákupem vůbec neváhal. Poslední dobou ,hlavně kvůli dostupnosti internetu a kvalitě např. games.tiscali a podobných webů, mě už herní časopisy vůbec nelákají. Je to škoda.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Kupujete herní časopisy?

Příspěvek od Thellwin »

Všiml jsem si, že server metacritic.com začal přebírat hodnocení z LEVELu a používá je při výpočtu hodnocení her. To by mě zajímalo, co za tím je, že tak najednou :)

Jinak já jsem už asi 4 měsíce zpět přestal po cca 8 letech Level kupovat, už to byla spíš setrvačnost. On se ke mě stejně vždycky nějak dostane, i když později, takže o články od Rybky a D. Vávry snad nepřijdu.
Goldnoob team proud member!
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

O tom metacritic.com to psali v některým z posledních Levelů, prý je dost těžký se tam dostat.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nevím, jestli to někdo sleduje, pamětníků tady asi tolik není a i já se přiznám, že časy, kdy Excalibur vycházel mě také minuly, ale váš názor na tohle - http://excaliburblog.cz/

Pro případné zájemce - http://www.odklepnuto.cz/aukce2513346-o ... covych-her

Po pročtení toho blogu si myslím, že M. Ludvík je bláhový snílek, který neumí uvažovat racionálně a snaží se o něco, co se mu nemůže povést, protože staví na značce, která už dnes nemá pro většinu lidí naprosto žádnou hodnotu. Stačí se podívat jak dopadly časopisy, které byly na herní scéně etablované :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nj, za to muze vyber recenzentu a internet

jinak excalibur mam v zive pameti, nekde bych mel mit prvnich cca 10 vydani :oops:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jen pro zajímavost, rozhovor s M. Ludvíkem o obnovení EC na TG - http://games.tiscali.cz/interviews/exca ... -rozhovor/

... aneb spousta řečí o ničem
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

nekoupil jsem si nic tak rok, možná rok a půl..ale hraní mi docela chybí, asi do něčeho zase půjdu ať vidím co se děje :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Rytmus »

¨Kupuju Score je to nejlepší časák . Jen tak mimochodem 25. května vychazi nove Score a jako plná hra je tam MAFIA
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Myslim ze to nema vyznam znova zobudit Excalibur. Ja ako hravam na XBOXe (viac ako 2 roky) tak som nekupil jediny casopis a to som predtym kupoval pravidelne SCORE a LEVEL a popri tom PCREVUE. Nema to uz vyznam v dnesnej dobe internetu . Vsetko si precitam na nete a ovela skor ako v casopise .
XBOX360
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Kupoval jsem LEVEL dva roky, dokud nezrušili "noDVD" verzi. A mít doma 12 her ročně, takový pařan nejsem. :-D

Score samozřejmě sux (ať žije flamewar! :-D), ale hry měli vždy good, přemýšlím, že si tu Mafiu koupím...

Jinak Web vs. tisk: Web je možná rychlejší, ale ta kvalita je nízká :-(. Prostě nemůžu najít nic, co by se mi četlo tak dobře, všechno jsou to jen "co nejrychleji ať to je" neúplné recenze a různé fejetony, či úvahy jsou hodně těžké bokovky, postrádajíc styl a čtivost. Ale dát .2k za časák, kde platím 2/3 ceny za gamesku, kterou vyhodím, je pro mně moc...
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

Tak na nový Excalibr se těšim. Doufám, že se to panu Ludvíkovi podaří. I když plánovaný náklad 100000 výtisků je možná trochu moc optimistický. Určitě si ho koupím.
Měl jsem předplacený Level, dokud nejdřív nezrušily noDVD verzi a pak i minilevel :( . Podraz to byl.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Výraz optimista je pri p. Ludvíkovi veľmi, veľmi slabý.
.
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Rytmus »

Jinak hele nevíte jestli jeste vychází PlayStation 2 magazín ? dlouho jsem ho nikde neviděl v obchodech a nečím mě to smrdí. Jako by ho zrušily? Byla by to škoda.

Jo a jinak u Score ještě vycháží KONZOLOVÁ PŘÍLOHA o 24 stranách !
Level mě nikdy nevyhovoval nelíbí se mě jejich design a jejich redakce.
Score je podle mě opravu lepší - design , humor , recenze , přehlednost ....
Jinak chlapci ze Score se s tou MAFII předvedli (mafia jako plná hra no to je fakt luxus)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nevim co silite kvuli mafii, hra je to dobra ale vzdyt v kramu stoji par drobnejch :roll:
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

barco píše:Výraz optimista je pri p. Ludvíkovi veľmi, veľmi slabý.
Spíš je to magor než snílek. Srovnávat značku Excalibur s ABC nebo Tatrankama ... to je úplně jiná liga. ABC se bude prodávat vždycky, protože jsou tam vystřihovánky (ty na netu sice jsou taky, ale málokdo ví, jak je správně vytisknout) a Tatranky nejde downloadovat :)

Značka Excalibur žádnou hodnotu nemá (už jen to jméno s hrama nijak nesouvisí, narozdíl od Levelu nebo Score), nikdo mladší to nezná, starší si pamatujou neslavnej konec a stejně už obvykle na hry nemají čas.
Možná by mohl uspět, kdyby pod touto značkou začal vydávat časopis o fantasy a SF, k tomu by se to tak hodilo (i s tím logem), časopisy o hrách už stejně nikoho nezajímají.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“