Nicméně, jsem k tomu včera konečně dostal. A hned ze startu glitch jako kráva. Tak jsem si říkal, super začátek.

Moderátor: Baneshee

To ano, zvlášť když se můžeš na sebe podívat akorát tak na hajzlíku, jinde si neviditelný jak upír.TankGeorge píše:To, jak se RT chová ohledně skla, je úplně nová liga vizuálu.

Evidentně je pro některé nejduležitější parametr odrazů to aby člověk mohl čumět sám na sebespajdr píše:To ano, zvlášť když se můžeš na sebe podívat akorát tak na hajzlíku, jinde si neviditelný jak upír.TankGeorge píše:To, jak se RT chová ohledně skla, je úplně nová liga vizuálu.

Jo, tohle mi taky dělá jenom v autě 3rd person při rozhlížení kamerou a divně blbne sensitivita a dropuje fps, ale na motorce 3rd person vypadá OK, 1st person bez problémů všude.Jo, taky mi to dost dropuje kdyz vlezu do auta a nekam se rozjizdim, predpokladal jsem, ze je to treba nejakyma volumetrickyma efektama jako kour, ale nijak jsem to nezkoumal

Sice taky hraju bez RT protože pro mě 60fps má prioritu před vším ostatním, ale pokud nevidíš rozdíl už na první pohled, tak ti doporučím LASIK, výborná věc, z vlastní zkušenosti.H2SO4 píše:nemuzu si pomoct ale ten propad vykonu za RT nestoji,kdybych ty obrazky detailne nezkoumal, tak na prvni pohled neni videt rozdil![]()

Rozdiel je tam dosť podstatný. Otázka je, či v rýchlych scénach(pohyb, prestrelky atď) má človek čas to registrovať. Samozrejme pre také kľudné prechádzanie nočným mestom alebo Badlands cez deň to musí byť pecka.Paul píše:Sice taky hraju bez RT protože pro mě 60fps má prioritu před vším ostatním, ale pokud nevidíš rozdíl už na první pohled, tak ti doporučím LASIK, výborná věc, z vlastní zkušenosti.H2SO4 píše:nemuzu si pomoct ale ten propad vykonu za RT nestoji,kdybych ty obrazky detailne nezkoumal, tak na prvni pohled neni videt rozdil![]()

Nechci byt paranoidni, ale bez RT to vypada jak 10 let stara hra. To chce nekdo rict , ze to neni zamerne a "zapomeli" implementovat nejaky typ AO?Ache píše: https://abload.de/img/cyberpunk2077_2020_12mdkf7.jpg
https://abload.de/img/cyberpunk2077_2020_12ecjhm.jpg
zde se naplno ukazuje reálnější RTX stínování (jako v metru).

Vždyť tam i bez RT je klasické AO, ale klasické SSAO není tak přesné. Byly tu i hry co stínovali zase pomocí HBAO jak o život v vše bylo v rámci Screen-space tmavé jak nevim co a stínování i tak bylo nepřesný- stačí když objekt zmizel z obrazu a voalá - stín je fuč, to se v Cyberpunku s RT GI neděje!durod píše:Nechci byt paranoidni, ale bez RT to vypada jak 10 let stara hra. To chce nekdo rict , ze to neni zamerne a "zapomeli" implementovat nejaky typ AO?

To by mě zajímalo, kterej patch, protože po tom poslednim updatu na steamu ty fps dropy nezmizely a naopak se objevilo víc bugů, které mi v podstatě už znemožnily další hraní.Still.Lord píše:Tohle ale řešil patch