Epox EP-8RDA3+
Moderátor: Eddward
- cruzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lepší to už nemůže býtcruzz píše:Btw. na displeji mam FF-to je spatny,nebo dobry?

Fail Free to je bez chyb

Edit Dzin//
Pokud je to hned po zapnutí ještě před naběhnutím win tak je to špatný jak říká TomV
Naposledy upravil(a) Dzin dne sob 25. zář 2004, 15:28, celkem upraveno 1 x.
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Steel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Asi budu mit tuhle desku ale mam problem mam 2500+ @ 3200+ jenom zvednute FSB z 166 na 200 tak me zajima jestli to pude i u tehle desky ?Dikez a jeste neco narazil sem na tyhle testy a neni nejaka pomala v tech mb/s ?? http://www.tomshardware.com/motherboard ... 00-31.html posledni dva testy
Je to nejaka stara revize ?? Protoze ten vykon je docela o dost horsi

CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Steel píše:Asi budu mit tuhle desku ale mam problem mam 2500+ @ 3200+ jenom zvednute FSB z 166 na 200 tak me zajima jestli to pude i u tehle desky ?Dikez a jeste neco narazil sem na tyhle testy a neni nejaka pomala v tech mb/s ?? http://www.tomshardware.com/motherboard ... 00-31.html posledni dva testy
Mám tu desku revize 2x a taky Bartona 2500@3200 200x11 a je to v pohodě.
Propustnost Paměti při čtení je 3100Mb/s
Záleží na pamětech samozřejmě.
- cruzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jaký jsou podstatný rozdíly mezi všema revizema. (zvukovka mě nezajmá)
Prohlížel jsem si různý obrázky, néco početl tady na fóru...
http://www.epox.com/USA/showimage.asp?I ... plus&pic=1
Připadá mi že jedna má 2-fáz a druhá revize 3-fáz napájení.
A nejsem si jistej tím, jestli mají všechny revize díry na vodníka/Zalmana
(Jestli jsem něco našel blbě tak se omlouvám nějak si nemůźu zvyknout na to že ostatní výrobci nemají tak přehledný stránky ja MSI)
Prohlížel jsem si různý obrázky, néco početl tady na fóru...
http://www.epox.com/USA/showimage.asp?I ... plus&pic=1
Připadá mi že jedna má 2-fáz a druhá revize 3-fáz napájení.
A nejsem si jistej tím, jestli mají všechny revize díry na vodníka/Zalmana
(Jestli jsem něco našel blbě tak se omlouvám nějak si nemůźu zvyknout na to že ostatní výrobci nemají tak přehledný stránky ja MSI)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- wena
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
nevíte co znamená na displeji kdyz mi svítí jen F?...vlevo nic a v pravé části F
...jinak na začátku se nedostanu ani do biosu ani na test cpu a ram...monitor jen zklamaně bliká...nevíte co to je? v manuálu o tom není nic konkrétního...nejblíž jsou jen hlášky okolo biosu...ale já ho nikdy neflashoval a už asi 3 měsíce s novou deskou (rev. 3.1) ani netaktoval...koukal jsem na dvd film...pak zamrznul a nešlo vůbec nic...až tvrdej reset...jenže od tý doby ani nenaběhne
...zkoušel jsem jinou grafiku, protože nic jinýho jsem doma 2x neměl a nepomohlo to...
budu moc rád za každý info...dík
...jinak na začátku se nedostanu ani do biosu ani na test cpu a ram...monitor jen zklamaně bliká...nevíte co to je? v manuálu o tom není nic konkrétního...nejblíž jsou jen hlášky okolo biosu...ale já ho nikdy neflashoval a už asi 3 měsíce s novou deskou (rev. 3.1) ani netaktoval...koukal jsem na dvd film...pak zamrznul a nešlo vůbec nic...až tvrdej reset...jenže od tý doby ani nenaběhne

CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
- JirkaH
- Mírně pokročilý
- wena
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
deska byla mrtvá...dostanu novouwena píše:nevíte co znamená na displeji kdyz mi svítí jen F?...vlevo nic a v pravé části F
...jinak na začátku se nedostanu ani do biosu ani na test cpu a ram...monitor jen zklamaně bliká...nevíte co to je? v manuálu o tom není nic konkrétního...nejblíž jsou jen hlášky okolo biosu...ale já ho nikdy neflashoval a už asi 3 měsíce s novou deskou (rev. 3.1) ani netaktoval...koukal jsem na dvd film...pak zamrznul a nešlo vůbec nic...až tvrdej reset...jenže od tý doby ani nenaběhne...zkoušel jsem jinou grafiku, protože nic jinýho jsem doma 2x neměl a nepomohlo to...
už mi odešla 2 deska 8RDA3+ za 7 měsíců...
zkusím nový zdroj, ale jinak vůbec nevím čím by to mohlo být...
starý je Eurocase 350W...dá se nějak otestovat když jinak normálně chodí?
jestli máte ještě jiné typy co by mohlo být vadné tak sem s nima
dík Vašek
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Četl bych to asi tejden tady, takže se omlouvám jestli se opakuju
Mám tuhle desku v revizi 1.x a mám v ní původní BIOS, vim že je spousty novějších. Je to k něčemu, nebo se mám na to vykašlat?
Jinak mi všechno funguje (akorád mi bzučí kondíky
) Fenk ju 

Mám tuhle desku v revizi 1.x a mám v ní původní BIOS, vim že je spousty novějších. Je to k něčemu, nebo se mám na to vykašlat?
Jinak mi všechno funguje (akorád mi bzučí kondíky

Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Adamsquare píše:Četl bych to asi tejden tady, takže se omlouvám jestli se opakuju![]()
Jinak mi všechno funguje (akorád mi bzučí kondíky) Fenk ju
Pokud ti vše funguje tak není důvod!
Kdyby náhodou tě to napadlo tak hlavně ne ten nejnovější ten prej zlobí!
Mám z 17.10.2003 a je to bezproblémů!
- dravgunov
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tuší někdo, kde je na epoxu8rda3+ 2.1 Chassis Intrusion Detection (detekce otevření bočnice) ??? Podle toho co jsem se dočetl tady http://www.tomshardware.com/motherboard ... 00-33.html tak by tam měl být, je to někde v odílu Additional Components, ale nějak to nemůžu najít.
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- =AW=SWAT.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pomooooooooooooc!!!!!
Sakra....nemůžu nakopnout PC.Ukazuje mi to písmena FF a nic se neděje.V manuálu jsem nic nenašel.Nejde vůbec nabootovat bios,prostě jako by byla deska odvařená a nebo jsem upálil CPU
Prosím poradte mi co nejrychleji....díky

AMD 64 3000+ winchester(socket 939),Zalman CNPS 7000B-CU,MSI K8N Neo2-54G,2x512MB DDR/566 A-DATA ,160GB SATA+40GBHDD,Inno3D GF6800GT 256MB,400W zdroj,DVD-RW Lite-On SOHW 832s,DVD ROM Toshiba SD-M1612
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomooooooooooooc!!!!!
Tenhle problém jsem měl hned na poprvé taky... Zkus jí vyndat z case a spustit na stole...=AW=SWAT.cz píše:Sakra....nemůžu nakopnout PC.Ukazuje mi to písmena FF a nic se neděje.V manuálu jsem nic nenašel.Nejde vůbec nabootovat bios,prostě jako by byla deska odvařená a nebo jsem upálil CPU![]()
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- =AW=SWAT.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A co si tím pomůžu?
Není nová,už mi jede v pc asi 3 měsíce.Prostě jsem nechal puštěnej kompl do rána,ráno dojdu a nic se nedějě.Dám tvrdej restart a vidím jen nápis FF na desce.
Není nová,už mi jede v pc asi 3 měsíce.Prostě jsem nechal puštěnej kompl do rána,ráno dojdu a nic se nedějě.Dám tvrdej restart a vidím jen nápis FF na desce.
AMD 64 3000+ winchester(socket 939),Zalman CNPS 7000B-CU,MSI K8N Neo2-54G,2x512MB DDR/566 A-DATA ,160GB SATA+40GBHDD,Inno3D GF6800GT 256MB,400W zdroj,DVD-RW Lite-On SOHW 832s,DVD ROM Toshiba SD-M1612
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- =AW=SWAT.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
clear cmos bylo to první co jsem udělal........NIC
vyndal jsem všechny karty.......NIC
možná jsem upekl cpu......
i když je to nepravděpodobné,žádná aplikace zatězující cpu tam nebyla spuštěna a teplota 50 st není tak moc,i když jsem tam měl zvýšenou voltáž.
Upd.
Zdroj to taky neni.....

vyndal jsem všechny karty.......NIC

možná jsem upekl cpu......

Upd.
Zdroj to taky neni.....