Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Perfect_ píše:
Cujo píše:...fan by pomohl chlazeni...
Pěkná kravina.
proc myslis?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pánové, fan ve stropě si prosím řešte v jiné sekci. Já ho tam dávat určitě nebudu, protože by absolutně zničil design toho horního plexi.

Jinak ten přední tahokov sundat nemůžu, protože na něj jsou ty fany přidělaný (viz fotky o pár stran zpět) a hlavně se mi to bez něj moc nelíbilo... :wink:
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

na prednych fanoch sa mi nejako nepacia tie cierne "diery" - asi nalepky ....
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

kukinko píše:na prednych fanoch sa mi nejako nepacia tie cierne "diery" - asi nalepky ....
No už si asi druhý, kdo mi to píše, ale když jsem na to koukal v reálu, tak mi to vůbec nepřišlo rušivý...spíš naopak...nevím, nechtělo se mi je odlepovat... :oops:

Každopádně přodávám pár dalších fotek. Dneska nebylo moc času, ale alespoň to krytí koše na disky...:) Jsou to dva kusy plexi, v jednom vyříznutá díra pro přední fan. A pod spodním kusem je pak zase jemnej tahokov, který jemně zakrývá strop koše.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

obdivuju tvoji trpělivost a zručnost :shock: :worship:
jediný co se mi na týhle case nelíbí je ten držák kabelu na napájení disků :lookround:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Škoda že ten dnešní díl není z jednoho kusu plexi, vypadalo by to líp.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ZdenekSveda píše:Škoda že ten dnešní díl není z jednoho kusu plexi, vypadalo by to líp.
jo, původně jsem to tak chtěl, jenže bohužel už nemám dost plexi, takže mi nevyšlo uříznout celej kus v kuse, takže jsem musel takhle na dva...ale myslím, že to tam sedí taky slušně...navíc ta hrana pak hezky svítí pod UV.
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

No powim ti ze todle je fakt mazec...Sem zwedawej co tam jeste pride dodelat.ja osobne bych ale preci jen odstranil tu samolepku z chladicu.bude to mozna lepsi..a gdyz ne tak ji tam muzes dat z5 ne?Jo jeste by me zajimalo jak to rezes tou primou bruskou...ze je tovse tak rovny...ja to skousel a mam to kriwe jak sv*n
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

vyfot plz celou bednu, at je videt jak tam to plexi na kosi sedi celkove :)
jinak vypadá to opět suprově, předpokládám že jsi to zase řezal vrtákem do přímé brusky
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak ty obdelníky jsou řezaný rozbruškou (1mm kotouč) a díra pro fan pak vrtákem na přímý brusce... :wink:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ty samolepky z tech hladicu bych tam prave nechal.. ano.. kdyz PC jede, byly by cely zeleny otvory fajn.. pokud ale PC vypnes, pohled na odhalene vinuti motoru by podle me bil do oci daleko vice...
..no jinak celkove se k tomu nebudu vyjadrovat.. ono totiz psat dokola porad to stejny by me uz ani nebavilo.. :roll: :wink:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Maxtor píše:Ty samolepky z tech hladicu bych tam prave nechal.. ano.. kdyz PC jede, byly by cely zeleny otvory fajn.. pokud ale PC vypnes, pohled na odhalene vinuti motoru by podle me bil do oci daleko vice...
..no jinak celkove se k tomu nebudu vyjadrovat.. ono totiz psat dokola porad to stejny by me uz ani nebavilo.. :roll: :wink:
Nekomu se to treba libi. Moje 12CM Akasa Amber ma polopruhlednou vrtuly a podle me to vypada dobre. Mam rad mirne strojovy design.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Jen bych měl takový ot. Mám okno v sopranu už docela zrasovaný a tak uvažuju o výměně a možná bych tam dal uv aktivní od ac ryan(třeba modré). Zajímalo by mě jak moc to okno září dejmetomu po nasvícení jednou 30cm katodou. Popř jsou li vidět pod tím oknem i jiné uv aktivní prvky.
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Almighty píše:Zajímalo by mě jak moc to okno září dejmetomu po nasvícení jednou 30cm katodou. Popř jsou li vidět pod tím oknem i jiné uv aktivní prvky.
Sorry, ale nedíkážu popsat, jak to "září", to se musí vidět. Měl jsem to modrý od ACryanu a to bohužel není tak aktivní, tedy nezáří tolik, jako tahle zelená. Ale podle mě nezáleží na poštu katod, ale na jejím umístění, tedy jak daleko od daného materiálu je. Ale popsat intenzitu záření, to fakt neumím. Snažím se to fotit tak, jak to v reálu vypadá, ale samozřejmě fotka to dost často zkreslí.

A tady přidávám ještě pár fotek. Dneska došla konečně lemovka, takže jsem jí nahodil na celou bočnici a dořezal plexi. Není tam ještě spodní kus a nejsou zabroušený hrany, opět jde jen o hrubě vyřezaný plexi a udělaný díry na šroubky.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:wink:
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Stoobi píše:...
Jasný chápu, takže kdybych koupil modrý tak by to bylo decentní a o to mi celkem jde. Jinak co se týká prosvítání tak je to vidět dobře? dejme tomu nějaké flexo či tak?
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jak vidíš na fotkách, průhlednost je stejná. Tedy pokud je katoda přímo u plexi (jako na první fotce vlevo), tak se to plexi trochu zmatňuje, ale když je to dál, tak je průhlednost vysoká...takže interiér je vidět krásně.
MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

Pěkne pěkne jako vždy jen kdybych mohl poprosit tak to vyfot ješte komlet z dálky. dik

A ješte mam dotaz ohledne tech mřížek ventilátoru vzadu ty zustanou tak nebo je budeš nejak podsvicovat. Byla by škoda je nechat tak zaniknout.
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jo, samozřejmě to pak nafotím komplet. Co se týká těch mřížek, tak tak zůstanou, protože mě nenapadá, jak je nasvítít bez toho, aby to narušilo ty mřížky. Kulatý katody by absolutně zničily a UV diody podobně, takže za světla jsou vidět a ve tmě to snad nevadí...stejně zezadu mco lidí nekouká... :oops:
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

to kukinko: tie nalepky nemoze odlepit lebo keby ich stiahol tak sa do lozisk dostane prach a spina a je po ventilatore... :roll:
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Shark NX píše:to kukinko: tie nalepky nemoze odlepit lebo keby ich stiahol tak sa do lozisk dostane prach a spina a je po ventilatore... :roll:
1) Myslime tu vpredu. Ne vzadu. Vpredu nic neni.
2) Nektere fany maji pod zadni samolepkou zaslepku ktera je chrani.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“