PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No normálně šroubkama, ale z těchhle fotek nemůžete vůbec poznat jak to nakonec bude, tak se nechte překvapit...
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

zacinas me pripominat stoobiho :) proste sqela prace :shock: :shock:
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

nojo, ať žije OT... je to dokonalý :o :worship:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

ja myslim ze ty fotky mluvej za vse :up: :worship:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Dobry jaxvina.. :up: ..jakoze dodavas mi chut zit.. :-D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

:worship: nic víc, nic míň
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

:worship: :worship: :worship: Jak jinak - tvoje práce při leštění plexi je unikátní...RESPEKT
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jak na ten drzak koukam mechniky budou nasikmo nebo vodorovne? Podle der to vypada ze to umoznuje oboji.
Jinak brousit 12mm pleci musel byt boj co? Stacilo mi rucne brousit 4mm.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Woyta píše:Jak na ten drzak koukam mechniky budou nasikmo nebo vodorovne? Podle der to vypada ze to umoznuje oboji.
No tak já nevim jak si to představuješ ty, ale pro ujasnění, ty díry co tam zatim jsou nejsou na držení mechanik, ale na přišroubování ke kostře a potom toho modrýho plexi. Až v tom modrym budou díry na mechaniky.
Takže budou vodorovně jako je to v těch třech návrzích o stránku z5 a jak řikam, počkejte si, protože fakt si asi nikdo nemůže přesně představit jak to bude. Ale taky neřikam že to bude nějaký závratný řešení. Prostě obyč "koš"
na mechaniky.
Woyta píše:Jinak brousit 12mm pleci musel byt boj co? Stacilo mi rucne brousit 4mm.
1. Plexi řežu dobrou přímočarkou (žádnej shit, starší Black&Decker s předkmitem) nahrubo s ostrym listem, takže už ten řez je docela pěknej.
2. Rovný hrany brousim na kotočovej brusce (viz. fotky na 1.stránce).
3. Kulatý hrany brousim ve stojanu, kterej je vidět taky na 1. stránce a i na posledních fotkách.
Takže žádnej boj. Spíš to chce trpělivost a výdrž. Jak řikam, jenom tyhle dva kousky jsem brousil v tom stojanu docela dlouho - nasucho a namokro.

Jinak díky za kladný hodnocení, snažim se :roll: :)
BTW: jak někdo psal ať žije OT, tak mi to připomělo pravidla týhle sekce, který se nějak moc nedodržujou, viď Stoobi :roll: :P
Copak mam asi na mysli...
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

:worship: :worship: :worship: Prostě perfect... Tomu se říká zlaté české ručičky... respect
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

A zase něco...

Tak tady je další pokrok na držáku mechanik. Je to vysloveně "napiču", protože ty jakly ze kterejch to je svařený nejsou přesně 90°, a tudíž se to na to špatně přidělává. Abych pravdu řekl, tak mi ta kostra začíná srát víc a víc.
Na 1. fotce je starší fotka, ale se šroubkama v dirkách (inbusy), který na dalších fotkách nejsou. Jsou tam kvůli tomu, že proti nim z druhý strany jsou jiný šroubky, jak je ostatně vidět na dalších fotkách.
Na 2. fotce už je komplet nejaktuálnější fáze - přidělaný kovový "příruby" na kostře a zakitovaný šroubky.
Obrázek Obrázek
No a tady fotky jakoby zevnitř. Ty šroubky co tam jsou samozřejmě nejsou konečný, budou tam nějaký křížový až je seženu. Tyhle by zrezly.
Obrázek Obrázek
Ještě tedy musim udělat díry na přichycení mechanik a potom nějak dobrousit to modrý plexi a bude hotovo.

Tady je další plod výzkumu v Kopi-tuning Research System©.
Řešil jsem jak udělat to podsvícení, a sháněl jsem nějaký zalejvací hmoty, kterejma bych ten povrch zarovnal. Nic jsem ale nenašel, a tak jsem vymyslel tohle.
Je to normální 3mm modrý plexisklo (ne to z Axomu!), který je na takovýhle věci jako dělaný. Nevim co to je za typ, ale je hustý. Nahřeju ho horkovzdušnou pistolí a vytvaruju jak postřebuju a potom když ho zase nahřeju tak se vrátí do svojí původní podoby. Nazval bych to nějakym "Mopheus Perspexem". Fakt dobrý.
Inu já jsem to tedy udělal tak že jsem ho nahřál a vlisoval ve svěráku do toho plechu a takhle to teď vypadá. Kdybych to teďka zase nahřál, tak pak skoro ani nepoznam že to bylo deformovaný...
Obrázek Obrázek
Obrázek

EDIT/ Ještě jsem zapoměl - na tej poslední fotce je vidět nějakej bordel na tom prosvětlenym. Je to ale jenom špína - lepidlo z lepenky, to pude dolu a budu to ještě leštit. Jinak je to focený před zářivkou :wink:
Naposledy upravil(a) Kopi. dne pon 20. bře 2006, 21:28, celkem upraveno 2 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak to je naprosto hustý...to tvarovací plexi je hodně zajímavý a vypadá to perfektně, smekám... :worship: :worship: :worship:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

masaž Kopi o5 nesklamal :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..masirka.. :wink:
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

no jo Kopi to musí mít zase nejlepší :lol:
je to fakt supr
to tvarovací plexi mě dostalo by mě v životě nenapadlo že to takhle hezky pude udělat
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

naprosto ultimatni, fakt spica :up: :up:
express66
Nováček
Nováček

Příspěvek od express66 »

super
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

:worship: :worship: :worship: Tvarovatelné plexi je nařez. Doufám, že tvoje research centrum© neusne na vevřínech a bude produkovat další podobné vychytávky. RESPECT!
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

ja kdyz vidim tvoji praci tak vzdycky nechapu. Mas to dokonaly a fakt bych tvoji trpelivost chtel mit a tvarovani plexi ? ....neuveritelny :worship:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Tvarovaci Plexi? tak to slysim poprve. Tady je i problem sehnat obycejny rele 12 spina 220. Vypada to z neceho zabavene.. Co to bylo puvodne?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“