To jen kdyby měl někdo stejný problém...
Richard Burns Rally
Moderátor: Baneshee
- Bomba
- Začátečník

- Lister
- Začátečník

-
Mě zase pořád padá Patch 1,02, tak používám patch 1.01 a ten je v pohodě. Už se těším, až přijdu domů z práce a dám si pár RZ.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
- Oldboy
- Začátečník

Nazdárek! Nemáte někdo link na nějakej sajt s doporučeným nastaveními pro jednotilvé RZ??? Zatím jsem hledal bez úspěchu a věřím že se tím daj získat vteřiny, vzhledem k rozsahu a možnostem ve hře. Ale zkoušet to metodou pokus/omyl např u pérování (nic neříkající čísla - je to tuhy nastavení nebo ne atd...) je pro mě sebevražda....THX
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
- John Keats
- Začátečník

to charlie :
na www.bhmotorports/rbr najdes v diskusi nejlepsi dosazene casy vcetne replay. stahni si u kazde RZ nejakej ten replay , edituj ho jako textak az narazis na nastaveni auta, stejne tak otevri v textaku ulozene nastaveni tveho auta, tusim. lsp v adresari savedgames (dej si bacha at editujes stejne auta). no a az narazis na stejne radky, tak je prepis.
naky rpl. jsou aj tady: http://www.rbr-racing.com/stagetimes.php?country=France
http://personal.inet.fi/atk/mmaki/RBR%20enkat.htm
doporucuji : http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm .. fakt brutalni casy, asi nebudes sam, co nad nima bude kroutit hlavou
!!!! jsou tu u kazdeho replaye i nastaveni s jakym to zajel, tak nemusis nic editovat ...
nasel jsem to az jsem tenhle clanek napsal. tak uz to mazat nebudu 
na www.bhmotorports/rbr najdes v diskusi nejlepsi dosazene casy vcetne replay. stahni si u kazde RZ nejakej ten replay , edituj ho jako textak az narazis na nastaveni auta, stejne tak otevri v textaku ulozene nastaveni tveho auta, tusim. lsp v adresari savedgames (dej si bacha at editujes stejne auta). no a az narazis na stejne radky, tak je prepis.
naky rpl. jsou aj tady: http://www.rbr-racing.com/stagetimes.php?country=France
http://personal.inet.fi/atk/mmaki/RBR%20enkat.htm
doporucuji : http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm .. fakt brutalni casy, asi nebudes sam, co nad nima bude kroutit hlavou
!!!! jsou tu u kazdeho replaye i nastaveni s jakym to zajel, tak nemusis nic editovat ...
Barton 2500+@220*11, VCore 1,67V Watercooled / ASUS A7N8X-Deluxe Watercooled / Kingstone 512MB 400DDR+ A-Data 512MB DDR500 /ATI ASUS X800 XT PE @GPU600-DDR1200 Watercooled / Seagate 80GB ATA-100 8MBcache Watercooled / SB Audigy / TEAC 32x / Logitech Cordless Mouseman optical + Logitech MX510 / SONY 19" E400
- Killmistr
- Začátečník

Tak jsem se dival na ty casy a porovnaval. Je to fakt brutal. Jsem tak o 10s pozadu. Jak budu mit naladu, tak zase trochu zatrenuju. Ted se me moc nechce
... Hral jsem ted na volantu Tocu, tak jsem uplne rozhozenej
... Budu se to muset znova ucit. Pred casem jsem to zkousel a byl jsem tak o 2min pomalejsi nez obvykle 
- Lister
- Začátečník

-
Tak já jsem včera nainstaloval nové ovladače pro grafárnu a začalo to blbnout. Sekne se to pak konec a modrá smrt. Zkusím dnes ještě nainstalovat nové ovladače k desce a když to nepomůže vrátím tam ty staré. Jak jsi zjistil v čem je chyba.Bomba píše:Tak si tak hraju hraju....a pokaždé jak koukám na replay tak mi to spadlo(modrá smrt) pomohl pouze restart....přišel jsem na to, že to byly ovladače k int. zvukovce...nahodil jsem nové (myslím, že v3.69) a už to nepadá
![]()
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
- Bomba
- Začátečník

- Lister
- Začátečník

-
No vidíš netrvalo to dlouho a měl jsem stejný problém. Jen mi to nepadalo jen při opakovačkách, ale pořád. Po nainstalování nových ovladačů ke grafice to najednou při stejných frekvencích začalo zatuhávat pak modrá smrt a restart. Tak jsem dal nové ovladače k desce a zvukovce a je to pohoda tak dík za tuhle radu. Soubor sounderror se mi vytcořil taky.Bomba píše:Tak si tak hraju hraju....a pokaždé jak koukám na replay tak mi to spadlo(modrá smrt) pomohl pouze restart....přišel jsem na to, že to byly ovladače k int. zvukovce...nahodil jsem nové (myslím, že v3.69) a už to nepadá
![]()
OFF topic: jenom změnou těch ovladačů se mi zvedl výsledek v 3DMarku o 30%, takže uprgrade se nakonec vyplatil.
- Killmistr
- Začátečník

Me zase u nekterych RZ v replay vypadava zvuk motoru. Neda se to poslouchatBomba píše:Tak si tak hraju hraju....a pokaždé jak koukám na replay tak mi to spadlo(modrá smrt) pomohl pouze restart....
- Bomba
- Začátečník

Tak to já jsem si dneska zajel rekord na 2.rz USA
výsledky
zkusím sem dát replay, ale nevím jestli půjde vyzkokušejte a řekněte ftp://rbr:rbr@213.194.246.63
//edit: defaultní nastavení (Xsara)
//edit: snad už to pojede
zkusím sem dát replay, ale nevím jestli půjde vyzkokušejte a řekněte ftp://rbr:rbr@213.194.246.63
//edit: defaultní nastavení (Xsara)
//edit: snad už to pojede
Naposledy upravil(a) Bomba dne sob 19. úno 2005, 12:52, celkem upraveno 1 x.
- Zanach
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ha, tak to tu ozilo, ja uz myslel, ze richarda uz nikdo nehraje 
k nastraveni: myslim, ze na vetsine sotolinovych rally je defaultni nastaveni strasne tvrdy, auto je vic ve vzduchu, nez na zemi, takze doporucuju ubrat
k nastraveni: myslim, ze na vetsine sotolinovych rally je defaultni nastaveni strasne tvrdy, auto je vic ve vzduchu, nez na zemi, takze doporucuju ubrat
MSI K8N NEO4 FI, AMD Opteron 144@2492MHz + Arctic-Cooling FREEZER 64 PRO, 2x A Data 512 MB 500Mhz DDR, Radeon 1950GT 512MB, Seagate Barracuda 7200.9 160 GB, 7200.11 500GB Logitech MOMO racing wheel
- Killmistr
- Začátečník

- Bomba
- Začátečník

- Killmistr
- Začátečník

Bomba : Uz jsem ten tvůj rekord zdolal o 4s. Jízda to není moc uhlazená. Začátek mě celkem vyšel, ale zase ten vrch
...Ovšem nejvíc jsem zkazil ten sjezd. Přišlápl jsem moc brzdu a už to šlo do smyku. Se zbytkem jsem se vůbec nepáral
Kdybyste se někdo chtěli podívat, tak replays - http://www.killmistr.wz.cz/rb%20rally.htm
Kdybyste se někdo chtěli podívat, tak replays - http://www.killmistr.wz.cz/rb%20rally.htm
- Bomba
- Začátečník

Killmistr píše:Bomba : Uz jsem ten tvůj rekord zdolal o 4s.
musím to znovu nainstalovat, protože se mi po.... deska
Killmistr píše:Kdybyste se někdo chtěli podívat, tak replays - http://www.killmistr.wz.cz/rb%20rally.htm
//edit: už mi to jede
Naposledy upravil(a) Bomba dne sob 19. úno 2005, 21:02, celkem upraveno 1 x.
- Oldboy
- Začátečník

John Keats píše:to charlie :
.... doporucuji : http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm .. fakt brutalni casy, asi nebudes sam, co nad nima bude kroutit hlavou
!!!! jsou tu u kazdeho replaye i nastaveni s jakym to zajel, tak nemusis nic editovat ...nasel jsem to az jsem tenhle clanek napsal. tak uz to mazat nebudu
Díky za ten link švédský stránky po použití nastavení těch nejlepších se auto změnilo k nepoznání oproti default, je to jak nacheatovaný ...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
- Killmistr
- Začátečník

Já jsem to taky zkusil. Stáhl jsem nastavení nějakýho borca co jel asfalt s Xsarou a byl tam na docela dobrým místě. Zkusil jsem stejnou trať, ale zdálo se mě to stejnýCharlie Breaker píše:Díky za ten link švédský stránky po použití nastavení těch nejlepších se auto změnilo k nepoznání oproti default, je to jak nacheatovaný ...Z divoké kozy posakující na každé neviditelné nerovnosti, jančící při každém lehkém dotyku brzdy je super auto.
- Bomba
- Začátečník

- Killmistr
- Začátečník

Škoda. Teď jsem stáhl jiný nastavení Xsary na asfalt a je fakt, že to líp drží na silnici. Taky se jezdí líp přes ručku do zatáček. Ještě to musím otestovat. Chtěl jsem trochu potrápit Keatse lepším časem ve FranciiBomba píše:sakra!!! nějak nemůžu toho richarda rozjet na mojí provizorní desce K7S5A
jak se dostanu do menu tak to po 2 sekundách zatuhne a pomůže až reset
takže replay zatim neuvidím
a lepší časy bohužel taky ne
![]()