Epox EP-8RDA3+

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Dzin píše:
Budulman píše: ta samá
Uplne? tak zkus ten MB v tom PC, ale ne komponenty jsou jine ne?
Co ti to hlasi na segmentovem displeji epoxu?
obě PC jsou stejné, na displeji je FF, Windows je kr. verze
ASUS A6T AP017
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To je divny že by nejela čistá instalace. Clear CMOS jsi zkoušel?
Ty máš 2 naprosto identicky PC? :?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Dzin píše:To je divny že by nejela čistá instalace. Clear CMOS jsi zkoušel?
Ty máš 2 naprosto identicky PC? :?
PC jsem dělal do jedné firmy, začalo to že nanajelo na poprvé a v case bylo teplo, přinesl jsem to domu a hledal příčinu, když se používala mechanika tak byla strašně horká a HDD taky, ten jsem pak dal právě do toho druhého naformátoval a Win jsem nainstaloval v pohodě, dal jsem to zpět no a nenajel, při pokusu o instalaci systému to psalo tu hlášku o nepodařeném načítání, myslel jsem že to je mechanikou tak jsem je přehodil a nic, je to v záruce o nic nejde, ale nikdy jsem se s tím nesetkal,na displeji je to taky v pořádku,
ASUS A6T AP017
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To se bude těžko vysvetlovat na reklamaci....ale proč ne.
btw: Ten clear CMOS jsi zkoušel? V BIOS vše OK?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Dzin píše:To se bude těžko vysvetlovat na reklamaci....ale proč ne.
CMOS jsem zkoušel, BIOS taky v pořádku, nastaven stejně jako na druhém PC, na reklamaci není co vysvětlovat prostě to nejede a viditelné mechanické poškození tam není
ASUS A6T AP017
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Budulman píše:
Dzin píše:To se bude těžko vysvetlovat na reklamaci....ale proč ne.
CMOS jsem zkoušel, BIOS taky v pořádku, nastaven stejně jako na druhém PC, na reklamaci není co vysvětlovat prostě to nejede a viditelné mechanické poškození tam není
Tak pak dej vedet jak si dopadl na reklamaci :)
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Dzin píše:
Budulman píše: CMOS jsem zkoušel, BIOS taky v pořádku, nastaven stejně jako na druhém PC, na reklamaci není co vysvětlovat prostě to nejede a viditelné mechanické poškození tam není
Tak pak dej vedet jak si dopadl na reklamaci :)
OK a díky za tvůj čas
ASUS A6T AP017
marty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty »

JirkaH píše:A zkoušel jsi disk na různých USB portech?
Tohle mi cosi připomíná, měl jsem k USB na desce připojený panel Chieftec, jenže ten fungoval pouze jako USB1.1. a zařízení USB2.0 se na něm nikdy nepodařilo rozchodit. Takže zkus jiné USB porty, nejlépe ty integrované vzadu na desce.
to jsem samozrejme zkousel nejde to ani na tech usb portech primo na desce, nevim uz co s tim.. Jede nekomu USB2.0 s tou samou deskou co mam ja 8RDA3+ a s winxp sp2?
MB: Gigabyte DS4 P965 | CPU: INTEL Core 2 Duo E64002.13GHz @ 3,04GHz (AC Freezer 7 Pro) | RAM: GEIL 2GB (2x1GB, 2x2GB) 800MHz Ultra (4-4-4-12) |GPU: ATI Radeon X1950PRO | HDD: 2xWD 320, 250 KS 16M Cache SATA II, 1xSeagate 160GB/8MB SATA | DVD±RW: LG 4165 ,Teac W552 | Skystar 2TV | CASE: TT Swing VB6000BNS | PSU: Point of View Black Diamond 500W | REPRO: GENIUS SW 5.1HT | MONITOR: Sony SDM-X93
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

marty píše:
JirkaH píše:A zkoušel jsi disk na různých USB portech?
Tohle mi cosi připomíná, měl jsem k USB na desce připojený panel Chieftec, jenže ten fungoval pouze jako USB1.1. a zařízení USB2.0 se na něm nikdy nepodařilo rozchodit. Takže zkus jiné USB porty, nejlépe ty integrované vzadu na desce.
to jsem samozrejme zkousel nejde to ani na tech usb portech primo na desce, nevim uz co s tim.. Jede nekomu USB2.0 s tou samou deskou co mam ja 8RDA3+ a s winxp sp2?
než mi totálně klekla tak mi USB2,0 jelo v pohodě
ASUS A6T AP017
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

marty píše: to jsem samozrejme zkousel nejde to ani na tech usb portech primo na desce, nevim uz co s tim.. Jede nekomu USB2.0 s tou samou deskou co mam ja 8RDA3+ a s winxp sp2?
Jede bez problemu.
marty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty »

Dzin píše:
marty píše: to jsem samozrejme zkousel nejde to ani na tech usb portech primo na desce, nevim uz co s tim.. Jede nekomu USB2.0 s tou samou deskou co mam ja 8RDA3+ a s winxp sp2?
Jede bez problemu.
Ja mam prvni revizi desky, mam ovladace nforce 5.1, biosu jsem zkousel nekolik ted tam mam ten predpoledni..a we win XPSP2 mi to nejede(Zobrazi se jednotka ktera je nedostupna). Uz nevim co s tim.
Co pouzivas za drivery nebo nevis o nejakem zadrhelu kde by mohl byt u me problem?
MB: Gigabyte DS4 P965 | CPU: INTEL Core 2 Duo E64002.13GHz @ 3,04GHz (AC Freezer 7 Pro) | RAM: GEIL 2GB (2x1GB, 2x2GB) 800MHz Ultra (4-4-4-12) |GPU: ATI Radeon X1950PRO | HDD: 2xWD 320, 250 KS 16M Cache SATA II, 1xSeagate 160GB/8MB SATA | DVD±RW: LG 4165 ,Teac W552 | Skystar 2TV | CASE: TT Swing VB6000BNS | PSU: Point of View Black Diamond 500W | REPRO: GENIUS SW 5.1HT | MONITOR: Sony SDM-X93
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Taktéž - 8RDA3+, rev. 1, nForce drivery 5.1, bios z 12.2.2004, SP2 a no problem, USB 2.0 ok
Obrázek
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Já mam revizi 3,1. Ale i tak mi to behalo s novejšíma i staršíma driverama......
Zkoušel si jinou kameru? nebo nejde nic?
marty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty »

zkousel jsem jen USB disky 2.0 a USB flash karty a taktez fotaky na USB 2.0. nic nejede...
vinniczech
Začátečník
Začátečník

Re: Epox EP-8RDA3+

Příspěvek od vinniczech »

zdravim. můžete mi prosim poradit, jestli můžu do týhle desky zapojit blu-ray mechaniku? vim že má deska dva sata konektory, ale nevim jak se instaluje ovladač. prý něco při instalaci windowsů. nevim si rady :sad: nebo to můžu zapojit i bez toho instalače?
please wait... rebuilding
Shigi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shigi »

Pánové,
nenašel by se prosím někdo, kdo má někde v šuplíku drivery k této výrobcem opuštěné desce? Nutně potřebuji LAN a Audio. Všechny odkazy co se mi podařilo najít jsou fake.
Díkes
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,3TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra NtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: PS5 2TB TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“