GeForce GTX 980/970 - info, recenze, zkušenosti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: GeForce GTX 980/970 - info, testy, recenze, zkušenosti
Tohle je stejne onicem.To chce dokokopat nekteryho redaktora aby to otestoval.A pak o tom pripadne napsal clanek.
Se divim, ze DDworld uz nehlasa jak sou GTX970 sptany...
Se divim, ze DDworld uz nehlasa jak sou GTX970 sptany...
- Vlastik80
- Začátečník

-
Já kontaktoval pár redaktorů a nic, zváží prý důkazy a uvidí se, možná se to bude řešit, ale také možná že ne, protože není vlastně co - důkazy "nejsou"... 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo nejsou dukazy.Hlavne ze to tu nikomu nefunguje.Kolik lidi tu ma ten problem?
Ja,ty,ache,Doc_zenith,riku,Ghost,b0x3r305
Spis jim zase Nv rve prachy do kapes aby to neresili.
Ja,ty,ache,Doc_zenith,riku,Ghost,b0x3r305
Spis jim zase Nv rve prachy do kapes aby to neresili.
- Hladis
- Moderátor

Jezis cpát sem DDpsychosvet
co by mel jako DigitalDoom o tom psat ? Ten je relevantni asi jako pouzity tolatak. Mas tu Adama Vagnera, tak mu posli SZ co ti rekne, ale i PCT ma svetovou relevanci nula.
Jinak takhle podobne se chovaji i jiny karty i od AMD, takze nevim moc co chcete resit.
Jinak takhle podobne se chovaji i jiny karty i od AMD, takze nevim moc co chcete resit.
- Vlastik80
- Začátečník

-
.. jak jsem psal, není co řešit aneb o nic nikdy vlastně nešlo...
Kupte pak Velkýho Maxe a bude Vám jedno že u něj je dostupné jen 14GB z 16...
- Ache
- Pokročilý

preventivně tímto zakazuji "můj důkaz" prezentovat na DD žumpě! 
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo o nic nejde..Karta stoji jen 10litruVlastik80 píše:.. jak jsem psal, není co řešit aneb o nic nikdy vlastně nešlo...![]()
Budem muset pockat na velkyho maxwella za 30k
- webwalker
- Začátečník

@HEAD: Koukni, tohle je tápání ve tmě. Najděte nějakou testovací scénu, ve které se dá dobře testovat a prokázat, že tam díky VRAM jde výkon GTX970 oproti GTX980 do kytek. Jinak se tady z toho nevyhrabete.
Zvolte tedy scénu (nějaká hra, kterou má každý), nahrajte video (kde a jak testovat) a určitě se všichni připojí.
Zvolte tedy scénu (nějaká hra, kterou má každý), nahrajte video (kde a jak testovat) a určitě se všichni připojí.
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
GPUreport.cz
- Vlastik80
- Začátečník

-
Mě to mrzí a vadí mi že nevíme jak to funguje, zda to tak má být, nemá, co a jak je/není, ale pokud vyjdou další drivery a bude to pryč tak se nasměju alespoň tomu jak se to řešilo desítky stran a je to pryč - to je to lepší co snad nastane, v opačném případě - co zmůžu, na reklamaci to není - není to prokazatalná vada, nVidia to může nazvat "feature" a je to, takže to nechám být a kašlu na to, stejně za rok/dva po 970 neštěkne pes...
... a hlavně - ČR je země opic na stromě, nás nikdo nebere vážně = spravedlnosti, odpovědnosti či vysvětlení se nedočkáš.
... a hlavně - ČR je země opic na stromě, nás nikdo nebere vážně = spravedlnosti, odpovědnosti či vysvětlení se nedočkáš.
- ghostdog32
- Začátečník

Vlastik: no náhodou PCtuning je docela slavnej díky Obrovi, co jsem se díval
akorát o nás píšou jako o "chinese" webu, protože to asi zdrojuje nějakej retard z USA
Stachovi bych todle zrovna nesvěřoval. Mě stačí ten jeho "vytříbenej" slohovej styl... Píše články tak na úrovní prvního stupně ZŠ.
Stachovi bych todle zrovna nesvěřoval. Mě stačí ten jeho "vytříbenej" slohovej styl... Píše články tak na úrovní prvního stupně ZŠ.
i5-2500K @4.4 Ghz, Noctua NH-U14S, GA-Z68XP-UD3P, Kingston 8GB 1333MHz HyperX blu, Samsung 840 EVO 120GB, Intel 320 80GB, WD Green 2TB EZRX, Audinst HUD-mx2 + AKG K240MKII, EVGA SuperNOVA 750W G2, Fractal Design Define R4, LG W2220P @75Hz
- Hladis
- Moderátor

Ja myslim, ze cely to je jen boure ve sklenici vodky. Když vezmu SoM, který zcela jasne zere VRAM.....
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-C ... -2560x1440
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-C ... ng-Thought
Jinak hry od Ubisoftu bych zrovna nebral jako referenci dle ceho něco určovat.
https://www.youtube.com/watch?v=235lvLa35lE 270x nevytezuje v SoM plne VRAM ikdyz by teoreticky mela.
https://www.youtube.com/watch?v=OMHW1CRScQc V AC:U dokonce 280x a 270x ma rezervu 200-500MB. Řekl bych, ze AMDckari by měli vytahnout na krizovou vypravu do Sunnyvale
Je to "feature" a jak pracuje memory management, nebo max nejaka chybka v driveru.
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-C ... -2560x1440
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-C ... ng-Thought
Jinak hry od Ubisoftu bych zrovna nebral jako referenci dle ceho něco určovat.
https://www.youtube.com/watch?v=235lvLa35lE 270x nevytezuje v SoM plne VRAM ikdyz by teoreticky mela.
https://www.youtube.com/watch?v=OMHW1CRScQc V AC:U dokonce 280x a 270x ma rezervu 200-500MB. Řekl bych, ze AMDckari by měli vytahnout na krizovou vypravu do Sunnyvale
Je to "feature" a jak pracuje memory management, nebo max nejaka chybka v driveru.
- morke
- Moderátor

Stále se tady řeší jednotlivé GTX 970, ale možná by více napovědělo SLI. Pokud má někdo možnost, mohl by zkusit.
[OT]Stacha nekontaktujte nebo z toho udělá prasočlánek o smrti nVidia a nejúžasnější AMD. Navíc vám ukradne všechny důkazy a označí za svůj tajný zdroj
[/OT]
[OT]Stacha nekontaktujte nebo z toho udělá prasočlánek o smrti nVidia a nejúžasnější AMD. Navíc vám ukradne všechny důkazy a označí za svůj tajný zdroj
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- Riku
- Začátečník

Já na to se*u, gtx 970 už je zabalená v krabici a zítra jí jdu vrátit.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Jsem zvědavej jestli najdeš na trhu kartu co se bude chovat principielně jinak.
- Riku
- Začátečník

Mně ani nejde o ty VRAM jako o to bzučení, to bych opravdu nevydržel, tak to ještě nějak přežiju na 7850 no...
jako štve mě to, když konečně přišla grafárna která mi stála za to upgradovat tak tohle...
jako štve mě to, když konečně přišla grafárna která mi stála za to upgradovat tak tohle...
PS5 Pro | LG OLED CX55
- ulver
- Začátečník

Riku ak z karty nemas mat 100perc pozitok (piskanie a ta haluz s VRAM) tak robis spravne resp postupujes podla platneho zakona, ja osobne pockam na uvedenie velkeho maxa a potom s velkou pravdepodobnostou poriesim preznacenu a naboostovanu GTX980 (nieco podobne ako terajsia GTX770)
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- Riku
- Začátečník

Přesně, já vím, že kdybych si jí nechal tak mě to bude štvát dokud se jí nezbavím a víc než radost z vysokých fps mě štval ten zvuk. Takže taky čekám na přeznačení gtx 980 nebo něco v tom stylu..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

No tak pokud jsi měl uřvanej kus tak to chápu, já mam štěstí na povedenej kus no, jak akustika tak OC, i paměti jsem chytil dobrý...
- ulver
- Začátečník

doc teraz trochu rypnem priznaj sa, ze si mal protekcne na vyber aspon z troch GTX970 a nechal si tu najlepsiu ?!?!? (pokus o zart) 
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Realita byla jiná, byl launchday a já si jí nechal dovéz hned z první várky (ala heslo první várka dobrá várka, i když to platí hlavně u Intelu), a karta se povedla. Jistě že kdyby ne tak by nastal scénář co popisuješ.