Myslis Hry pro každého? To vydal LEVEL jako special ale dalsi typ magazinu uz me nenapada a dopadl neslavne.Kamikadze píše:Velky souhlas, ale lide jako ja a ty jsou v mensine. Majorita, ktera tyto magaziny cte, chce hlavne obrazky a malo textu. Zrovna ted nedavno jsem neco takoveho pro LEVEL psal, chteli zkouset nejaky novy typ magazinu (netusim, jak to dopadlo), ktery by se prave zameril primarne na toto. Tedy hromada velkych obrazku a malo textu.shadow píše:no, pravda ale je, že pro hard-core hráče a vůbec člověka, který se o hry jako médium dlouhodobě zajímá, není na současném trhu kvalitnějšího magazínu než je LEVEL. Shodou okolností jsem prolistoval před chvílí to jejich poslední číslo, které mi došlo v rámci předplatného (které mimochodem také zdražilo) a prostě články podobné hloubky na zkratkovitých webzinech typu Tiscali člověk nenajde...
Kupujete herní časopisy?
Moderátor: Baneshee
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupujete herní časopisy?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Je to mozne, ze to byly Hry pro kazdeho. Jak rikam, nesledoval jsem to, a ten koncept mne prisel trochu sileny. Je mozne, ze z toho byl debakl.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.magaziny.cz/novinka/casopis- ... ho-cdx3-h/ jenom dle toho co vidim tak to muselo propadnoutKamikadze píše:Je to mozne, ze to byly Hry pro kazdeho. Jak rikam, nesledoval jsem to, a ten koncept mne prisel trochu sileny. Je mozne, ze z toho byl debakl.
- Slezman
- Středně pokročilý

Právě jsem viděl upoutávku na příští MR.GS a byla tam Linda vavříková - nejde náhodou o dřívější redaktorku SCORE Lindu "Kočku" Vavříkovou?? Zavzpomínejte 
http://zena.centrum.cz/moda-a-krasa/mod ... vavrikova/
http://elle.cz/Zivotni-styl/Rozhovory/L ... dnikatelek
http://zena.centrum.cz/moda-a-krasa/mod ... vavrikova/
http://elle.cz/Zivotni-styl/Rozhovory/L ... dnikatelek
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- riXo
- Začátečník

Nejaka podoba tam je(porovnavam to s fotkou co bola v SCORE 100, nepamatam si, ze by som niekedy videl vacsie foto redaktorov), hlavne 2 link a 1. foto... Asi to bude ona.
//Ma tam, ze vek 20 a to cislo je z roku 2002 takze to sedi.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Thellwin
- Administrátor

Zdroj: http://games.tiscali.cz/Roční předplatné Levelu se nyní zvýšilo na 2340 Kč (180 Kč za každé z 13 čísel) z dosavadních 1677 Kč (129 Kč za číslo).
Chvilku jsem o něm uvažoval, ale teď už teda fakt nee ...
Goldnoob team proud member!
- ^Paja^
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevim podle me je doba hernich casopisu asi pryc.. ale jeste si moc dobre pamatuju jak sem si kupoval kazde nove score kdyz sem byl jeste na zkladce
ale v dobe internetu si myslim ze casopisy s touhle tematikou uz sou asi trosku mimo ...
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
- Slezman
- Středně pokročilý

riXo píše:Nejaka podoba tam je(porovnavam to s fotkou co bola v SCORE 100, nepamatam si, ze by som niekedy videl vacsie foto redaktorov), hlavne 2 link a 1. foto... Asi to bude ona.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Mirek1
- Začátečník

V lednu si budu kupovat Score.Obsah je více než lákavý.Baldur's Gate saga-1,2+datadisky.
Jinak celkově spíš podle her.
Jinak celkově spíš podle her.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

To vím odjakživa
Jako malej jsem si kupoval pouze SCORE a doma mám shované z nostalgie cca 8-letou sbírku
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Jarysmen
- Začátečník

já si dřív herní časáky kupoval všechny co vycházeli (Level,Score,Excalibur..)
mám je od prvních vydání ale zhruba před třemi lety jsem je kupovat přestal .. recenze na hry si čtu na netu a dema atd.. si na netu můžu sosnout taky
poslední Score co jsem si kupoval bylo když jsem seděl :X páč mi tam chyběl comp a net ale jinak potom už jsem si žádnej herní časák nekoupil přijde mi to ted už jako vyhozený prachy si radši koupim pivko
mám je od prvních vydání ale zhruba před třemi lety jsem je kupovat přestal .. recenze na hry si čtu na netu a dema atd.. si na netu můžu sosnout taky
poslední Score co jsem si kupoval bylo když jsem seděl :X páč mi tam chyběl comp a net ale jinak potom už jsem si žádnej herní časák nekoupil přijde mi to ted už jako vyhozený prachy si radši koupim pivko
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Dřív sem měl předplacenej Playstation 1 magazín asi rok a půl ale to už je dávno 
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Score kupuju uz silene dlouho, kupovat sem zacal nekde okolo 50 cisla a kupuji dodnes. Ctu to sice vicemene jen na WC
, jinak ctu TG atp. ale prestat to kupovat nehodlam. Ne vzdy ma clovek moznost byt online, napr. na dovolene a tam se to celkem hodi...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- Srandista
- Začátečník

Nuz, ja kupujem pravidelne Level, odkedy zacal vychadzat vo formate mini (to bolo 92. cislo, pokial ma pamat neklame), a odvtedy som s tym neprestal. Mrzi ma sice, ze miniLevel prestal vychadzat, lebo aj ked mam teraz predplatenu samozrejme plnohodnotny Level (bo iny neni), tak to DVD z neho som do mechaniky este nedal, ale za tie temy tam mi to stoji, hlavne ked mam to vyhodne studentske predplatne... Kupovat to ale za tu cenu v stanku, to by ma ani nehlo...
MTB: MSI MAG B550 Tomahawk, CPU: AMD Ryzen R5 3600 + Arctic LF III 240, RAM: Corsair 32GB DDR4 3600MHz CL16, GPU: AMD RX 6800 16GB RAM, SSD: Corsair MP600 PRO LPX 1TB + Corsair MP510 1TB, SC: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional, PSU: Corsair RM650x, Case: Fractal Design North Mesh, Monitor: Dell S2721DGFA
Google Pixel 8 256GB, Nexus 7 (2013) 32GB
Google Pixel 8 256GB, Nexus 7 (2013) 32GB
- shadow
- Středně pokročilý

no, tak jsem si koupil taky to poslední Score a ačkoliv jsem si byl vědom toho, že cílí spíše na mladšího čtenáře, tak mě i tak docela a nemile překvapilo, jak až moc se takový Mikuláš Tuček snaží tomuto publiku zavděčit.. Viz jeho preview na Fallout: New Vegas, kde je tolik rádoby vtipných narážek, hlášek a přirovnání (navíc naprosto nesouvisejících - viz narážky na Raula, Barcelonu, Messiho...), až je to opravdu trapný. A této vaty tam je tak půlka textu..
Ještě, že je tady Level..
A ještě jedna věc: i mladší čtenář může mít zájem na nějakém neifantilně vyznívajícím textu, takže to je spíše úlitba stupidní infantilitě - asi většinovému čtenáři Score?
Ještě, že je tady Level..
A ještě jedna věc: i mladší čtenář může mít zájem na nějakém neifantilně vyznívajícím textu, takže to je spíše úlitba stupidní infantilitě - asi většinovému čtenáři Score?
show must go on..
- Maranov
- Mírně pokročilý

Četl jsem pravidelně miniLEVEL, dokud vydavatelé nerozhodli, že bude "lepší" vydávat jen velkou verzi... pak přišli na to, že zisky šly dolů, tak zdražili... bohužel pořád nepřišli na to, že NIKOHO nezajímají gamesky z Tesca a trailery z Youtube, nýbrž časopis samotný... třeba se vzchopí, do té doby RIP LEVEL.
Score jsem koupil jen párkrát (a jiné časopisy), zrovna nedávno jsem koupil Score s BG I+II sérií, abych si zavzpomínal...
Z recenzí jsem četl jen "hypovanou" recenzi Mass Effect 2. Z textu jsem zjistil ledatak, že hra je dobrá, protože autor je borec; vážně, to už dneska píšou recenze 16tiletí fracci pro 12ti leté fracky?
Naštěstí mi pravidelnou dávku úvah a jiných článků z oblasti her vyplňuje solidní online http://www.escapistmagazine.com/ (Zero Punctuation jsou skvělé recenze, velmi zajímavý kritický pohled na věc, který mnohým autorům dnes chybí).
Score jsem koupil jen párkrát (a jiné časopisy), zrovna nedávno jsem koupil Score s BG I+II sérií, abych si zavzpomínal...
Naštěstí mi pravidelnou dávku úvah a jiných článků z oblasti her vyplňuje solidní online http://www.escapistmagazine.com/ (Zero Punctuation jsou skvělé recenze, velmi zajímavý kritický pohled na věc, který mnohým autorům dnes chybí).
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
- axloth
- Začátečník

-
Tak nejak jiz naprosto nevidim duvod vyhodit 200 za neco, co se v mnohem lepsi kvalite vyskytuje i na internetu zdarma...
- Maranov
- Mírně pokročilý

Přesně tak. Kvalita článků na internetu je sice často mizivá, kvůli preferenci rychlosti a kvantity, ale tisk již také není co býval.
>200 za časopis plný reklam a blbostí pro těch pár dobrých článků nedám. Proto se mi líbily verze bez DVD (mini) - cena pod 50,-, žádné zbytečné stříbrné podtácky přibalené... škoda.
>200 za časopis plný reklam a blbostí pro těch pár dobrých článků nedám. Proto se mi líbily verze bez DVD (mini) - cena pod 50,-, žádné zbytečné stříbrné podtácky přibalené... škoda.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
- shadow
- Středně pokročilý

Tak si zkus koupit teďka Level pod vedením Petra Poláčka, což je člověk s obrovským herním přehledem a píše kvalitně. LEVEL obzvlášt teď pod jeho vedením je zajímavým čtením, hodně tématických článků o hrách a herním businessu. A hlavně píšou pro staršího a inteligentního čtenáře, tj. ne infantilně. Právě si myslím, že naopak samotný obsah časopisu je zde tím hlavním, tj. ani ne tak bundlované plné hry..
Akorát ta stánková cena, nyní 250 Kč, je tedy už dost vysoko.. chce si to předplatit. Level za to určitě stojí.. Zkus si půjčit některý z posledních LEVELů třeba v nějaké knihovně..
Taky bych ještě asi zrušil tu úvodní rubriku s tím měsíčním "společenským" přehledem a místo toho dal klasickou kulturní, tj. více tradiční.. I když.. je to asi jedno..
Akorát ta stánková cena, nyní 250 Kč, je tedy už dost vysoko.. chce si to předplatit. Level za to určitě stojí.. Zkus si půjčit některý z posledních LEVELů třeba v nějaké knihovně..
Taky bych ještě asi zrušil tu úvodní rubriku s tím měsíčním "společenským" přehledem a místo toho dal klasickou kulturní, tj. více tradiční.. I když.. je to asi jedno..
show must go on..