Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

F1l1p píše:
dewator píše:2 F1l1p: na tu polstinu by mohlo pomoct toto: loc_forceenglish 1
Díky - už jsem si to taky našel. Nevíš, jestli se to přepisuje přímo v configu mého profilu?
jo, určitě .. tam se ukládá všechno co zadáš do konzole...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

ted jsem se vratil z Londyna...stal sem frontu rano od 9:00 pred Virgin Megastore.( koupil sem COD4 a dostal jako bonus par plakatu,kalendar a pikacoviny.) ted instaluji ajak to tady ctu tak zatim sama pozitiva...tesim na na MP........... :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ta mise v Černobylu byla parádní, jedna z nej misí v FPS kterou jsem za poslední roky hrál. Vůbec zpracování oblasti okolo Č. se tvůrcům povedlo. Ta rojnice na té louce, kdy člověk jenom ležel a modlil se neměla chybu. A utíkat zpátky s parťákem, co necejtí nohy a nemůže chodit, na zádech, v případě nutnosti ho položit, postřílet nepřátele a zase dál. Super :thumbsup:
Goldnoob team proud member!
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Tak som si to zahral. Dvoma slovami : vynikajuca hra! Singlac je super, hlavne misie za S.A.S. Hral som aj multak a poviem Vam, nemam slov. Uplna pecka. Som dlhorocny klanovy hrac Call Of Duty 1 ( CoD2 bola blbost) a som z CoD 4 uchvateny. Bal som sa dalsieho pruseru ako bolo CoD 2 ale je to uplne v pohode. Vyborny multiplayer. Hratelnost, pohyby postav, mapy, dabing, narocnost, uplna pecka. Tato hra stoji za kupu originalu. PS: ukrajinski vyvojari si mozu zobrat priklad ako sa robi hra, aj z ich domova :-) (Misia v Prypjat) ( STALKER) Takto mal vyzerat STALKER po stranke grafickej a hlavne hratelnej, bez bugov, chyb atd...
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

hlupak píše:uz mam litheunanta {nebo jaks e to pise} asi po 2 mapach...lol klasika ovladani jak cod2...singl sem jeste nehral :roll:
ono to ma nejaky rank sytsem ci co? :) popiste nekdo jak funguje cely MP, ke me se to dostane az v pondeli takze at se mam na co tesit :)
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

peterch píše: ukrajinski vyvojari si mozu zobrat priklad ako sa robi hra, aj z ich domova :-) (Misia v Prypjat) ( STALKER) Takto mal vyzerat STALKER po stranke grafickej a hlavne hratelnej, bez bugov, chyb atd...
To je tazko porovnavat, pretoze STALKER je hra starsia, s kostrou dost stareho enginu kedze vyvoj hry trval tak dlho, je to k tomu akcne FPS/RPG, zatial co CoD4 je vojnova hra. A BTW bug=chyba :wink:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

bug=obtizny hmyz :-D hmyz tam sice nebyl ale dost me stvali ty coklove, docela drsny :)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
oupee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oupee »

Dohráno. Je to neuvěřitelnej zážitek.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Recenze na GP - http://www.gamepark.cz/call_of_duty_4_r ... _14492.htm

V podstatě s ní souhlasím, až na ti, že AI nepřátel zase tak svkělá není. K té misi v Černobylu (kde to bylo více než patrné) a celkově to platí také musím podotknout jedno - důležité postavy kolem vás neumírají. Když vybouchne pod nohama granát vám tak jste mrtví, když důležitému parťákovi tak přežije.

Dohrál jsem SP a moje hodnocení je 9/10 i přes to, že je hra celkem krátká a má své chyby. Na druhou stranu pohlcení je totální, zajímavý i když mírně přitažený příběh, skvělá grafická stránka, rozmanitost prostředí ... přesun do moderní doby z 2. SV sérii CoD rozhodně prospěl, protože nabídl nové možnosti a tvůrci je využili.

Já si to pravděpodobně dám brzy ještě jednou, i když už to asi nebude ono, protože při opakovaném hraní člověk zkouší i jiné postupy a občas může narazit, když dělá něco co hra nechce. Opět jsou zde koridory, kterými musíte jít a pocit volnosti je jen zdánlivý, nicméně hra vám daný směr celkem nenásilně vucuje a při prvním hraní ho rádi přijímáte.

EDIT - pár screenů

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já nepochybuju o tom,že CoD 4 bude solidní hra,ale nějak mi hlava nebere,že Cpt.Price byl v jedničce,myslím,že byl i ve dvojce (už si nevzpomínám) a teď ho vidím na screenech ze čtyřky.Tomu říkám válečnej veterán,je to jasně on-s tím "mrožem",když to tak počítám,je mu řádově 114 let.Ale dobrý,až můj kluk jednou bude pařit Call of Duty 14 a bude plnit úkoly pro Cpt.Price,klidně mu to objasním,že ten je tu s náma odjakživa a zřejmě i navždy.Capt.Price forever!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Třeba je to syn :D

Nevím, nepamatuju se s kým jsem hrál v prvním a druhém díle.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Thellwin píše:Třeba je to syn :D

Nevím, nepamatuju se s kým jsem hrál v prvním a druhém díle.
:lol: :lol: :lol: :lol: ale fotrovi jakoby z pr...e vypad :lol: :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak prostě klukovi jednou řeknu"tohle je cpt.Price junior,já kdysi bojoval po boku jeho táty...byl to dobrej chlap,jen měl trochu nedotaženej xicht,ten jeho kluk má rozhodně víc polygonů".....
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

To je náhodou dobrej fór...Bartovi Simpsonovi je taky pořád 10 let a nikdo po tom nepátrá :)
junior
Nováček
Nováček

Příspěvek od junior »

Swat píše:Tak prostě klukovi jednou řeknu"tohle je cpt.Price junior,já kdysi bojoval po boku jeho táty...byl to dobrej chlap,jen měl trochu nedotaženej xicht,ten jeho kluk má rozhodně víc polygonů".....
skutocne si to zasluzi vysoke hodnotenie,chlapi si na tom dali zalezat,a este ked sa to da hrat na mojej zostave,tak klobuk dole!je to pecka!
Barton2600+@2,4Ghz(209x11,5)1,8V AC Silent Lite,MSI K7N2 Delta2,2x1GB RAM Kingston DDR400,Leadtek 7600GT (AGP) 610/1600,Hitachi 160GB SATA,DVD-RW LG GSA-4082B,Fortron FSP400-60GLN
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Tak jsem si stáhnul demo a ta svině padá :evil:
Mám XP 2600+,1.5GB ram,6600GT a když to zapnu tak to po odjetí úvodního videa padne do woken.Jednou mi to do menu najelo ale se zaseklým zvukem a nakonec se to kouslo :(
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Luks píše:Tak jsem si stáhnul demo a ta svině padá :evil:
Mám XP 2600+,1.5GB ram,6600GT a když to zapnu tak to po odjetí úvodního videa padne do woken.Jednou mi to do menu najelo ale se zaseklým zvukem a nakonec se to kouslo :(
uz to tu bylo minimalne 2x. Precti si toto: http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode=
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

:worship:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“