Takze to vubec nikam nepostoupilo.Ja taky hral na freecku uz sou to 2 roky a deli se tam presne tyhle veci.Potom jeste padal server kazdych 30min a po napojeni se respawnuli mobove v instancichhypnotic666 píše:Já jsem se teď nechal ukecat na free (mystiq, který je asi "nejlepší"), protože čekám na cataclysm a nemám na ofiku momentálně co dělat a můžu s klidem říct, že je to otřes takový, jako to byl před více než 2ma lety, jak jsem s wowkem začínal. Pokud pominu malý počet hráčů, buglé q, některé skilly a určitě i raid bosse, kteří necástí jak mají atd (lidi na free mi řeknou, že cástí, ale neviděli to na ofiku, tak neví o čem mluví) a taky to, že wotlk na free prakticky není, protože to je totál zabugovaný, takže se hraje staré tbc.... Co je ale něco neskutečného je totální absence line of sight. Takže vlezete to dungu a mobové na vás nabíhají přes zdi. Můžete je pullovat přes zdi, přes baráky, někteří jsou přímo ve zdech, takže jsem si myslel, že ti mobové na q tam vůbec nejsou, než mě napadlo zkusit tab a ejhle mobové v kopcích a ve zdi. Po týdnu jsem to vzdal a čekám na 3.9 patch na ofiku![]()
Ale jedna veci je na freecku urcite lepsi-Kamosi a vubec parta lidi co tam hrajou.Enchanty uplne zadarmo, lidi si tam pomahali a celkove daleko lepsi atmosfera.Opravdu mi tohle hodne chybelo po prechodu na offik