Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Vart
- Začátečník

jeste dotaz jestli nema nekdo programek zvany jako encyklopedie diabla(soupis vsech veci, apd.).. kdysi to bylo ke stazeni na http://encyclopedia.diabloii.net/ ale ted uz je tam jen WoW
CPU: Intel Q6600 rev.G0 @3600MHz(9*400), lapped+Collaboratory Liquid Pro+CM GeminII+Xilence fan 120mm MB: MSI Neo2 F(I)R RAM: 4x 1024MB 800MHz DDR2 GK: 9800GT 512MB DDR3 HDD: 2xSeagate 80GB SATA = RAID 0; Seagate 200GB SATA Zdroj: Fortron Epsilon 80plus 600W Monitor: Asus PW201 Další: Nec DVD-RW ND3520A; Nec floppy; 3x Case Fan
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zdravim, mam takovej problemek, zacal sem hrat D2 Lod po nejaky dobe zase s kamosem, a stala se mi zajimava vec, zacala mi blbnout grafika ve hre, okraje ohnu, townportaly, ledovy kouzla, vsechno je cerne ..po chvili hra spadne s hlaskou We have a big error there guys:(, zacalo mi to delat po instalaci nwn 2 kera si instla i DX9, (instil sem d2 na novej system a zapomel nainstit novy directy :-/), zkousel sem vsechno, stary i novy catalysty ...posledni dx 9 a porad to takhle blbne..reinstal hry taky nepomoh:-// 
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Vodnik
- Začátečník

-
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dik za rady ...ale uz vyreseno ..proste s jinou postavou to bylo ok ..a pak uz taky ok
jinak hameraldin a bowazon hell na pl8 v 1.11 davame s kamosem celkem bez problemu (87 a 86 lvl:-) )
EDIT:// a co se tyce hlasovani..nehlasuju pac bych musel dat vsechny ...za vsechny je ta hra neuveritelne replayabilni a zabavna
jen se to musi umet;)
EDIT:// a co se tyce hlasovani..nehlasuju pac bych musel dat vsechny ...za vsechny je ta hra neuveritelne replayabilni a zabavna
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
winddruid neni bad..huricane + tornado udela svoje ..ale na hellu uz moc pouzitelnej neni obvykle jedu klasickyho vlka s fury ale mam i jednoho testovaciho cistyho summonera s lukem
na 75 lvl ..sam o sobe nedela nic moc ale medas je rizek a kdyz mu pres luk jeste hodim ku pomoci amplify tak se to celkem da ..ale uz to de pomalu:-)
- qwertown
- Začátečník

Ahoj Zkousel jsem si pustit tuto vybornou hru na mojem PC, ale nedari se mi to, najede jen cerna obrazovka. Kde myslitee ze muze byt problem. Mam win XP a sestavu viz podpis.
uplne se nabizi, ze problem bude nejspis mezi PC a zidli stim ale moc neudelam i kdyz se snazim.
jo dal jsem nekde nez se mi hra poprve pokusila zpustit 3D, mel jsem dat 2D?? muze to byt tim?
uplne se nabizi, ze problem bude nejspis mezi PC a zidli stim ale moc neudelam i kdyz se snazim.
jo dal jsem nekde nez se mi hra poprve pokusila zpustit 3D, mel jsem dat 2D?? muze to byt tim?
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
hunter:-) je slabej,ale je s nim sranda.a když mu dáš harmony(nebo jak je to runovy slovo) co mu dava auru vytrvalost a ještě nekrovo reviev tak to je pak prdelEandril píše:winddruid neni bad..huricane + tornado udela svoje ..ale na hellu uz moc pouzitelnej neni obvykle jedu klasickyho vlka s fury ale mam i jednoho testovaciho cistyho summonera s lukemna 75 lvl ..sam o sobe nedela nic moc ale medas je rizek a kdyz mu pres luk jeste hodim ku pomoci amplify tak se to celkem da ..ale uz to de pomalu:-)
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
ano může to být tím.zkus ale nějakej patch.ja to hraju s 1.10 a bez problemu(mam x1600 a grafika neblbne,ale ted ti z hlavy neřeknu esi mam 2D nebo 3D)qwertown píše:Ahoj Zkousel jsem si pustit tuto vybornou hru na mojem PC, ale nedari se mi to, najede jen cerna obrazovka. Kde myslitee ze muze byt problem. Mam win XP a sestavu viz podpis.
uplne se nabizi, ze problem bude nejspis mezi PC a zidli stim ale moc neudelam i kdyz se snazim.![]()
- BRBlosh
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Winddruid sam dava monstra na hell a bez problemov. Hurricane = cold damage, Tornado = psychical, Medved = Tank, Oak sage = zivot, Cyclone armor = ochrana pred elemental utokmi (ani souly neorbia problem, len musis recastovat).Eandril píše:winddruid neni bad..huricane + tornado udela svoje ..ale na hellu uz moc pouzitelnej neni obvykle jedu klasickyho vlka s fury ale mam i jednoho testovaciho cistyho summonera s lukemna 75 lvl ..sam o sobe nedela nic moc ale medas je rizek a kdyz mu pres luk jeste hodim ku pomoci amplify tak se to celkem da ..ale uz to de pomalu:-)
Do zbrane este pre istotu nejaky poison damage a nemas problem ani u Baala. ALebo to vyries tym, ze mercovi das Reapers Toll a socketnes runou na vyssie stealovanie zivota a ani na neho nemusis davat pozor...
Core 2 Duo installed...
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Co jsem to hrál na staré TNT2 Pro nesmělo se nastavit 3D, jinak hra nešla a musela se přeinstalovat, ale na GF5900 a GF6800 to v pohodě běhá i na 3D. Rozhodně vyzkoušej patch 1.10 nebo nejnovější 1.11 tušim b. Když by to nepomohlo, šoupni to na tu 2D. Ono s grafikou ve hře to stejně nic neuděláqwertown píše:...
- qwertown
- Začátečník

diky tobe i Dex_Hollandu urcite ten patch zkusimSir_-_Death píše:Co jsem to hrál na staré TNT2 Pro nesmělo se nastavit 3D, jinak hra nešla a musela se přeinstalovat, ale na GF5900 a GF6800 to v pohodě běhá i na 3D. Rozhodně vyzkoušej patch 1.10 nebo nejnovější 1.11 tušim b. Když by to nepomohlo, šoupni to na tu 2D. Ono s grafikou ve hře to stejně nic neuděláqwertown píše:...
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Lukoborec
- Nováček

-
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- MrPower
- Nováček

- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Nene, maphacky (i když by se občas hodili) nestahuju. Ze sestřinýho PC se připojim bez problému, ať z mýho nebo jejího CD (obojí pochopitelně originál). Si myslim, jestli to něco neblokuje...MrPower píše:Nechci strašit, ale je docela možný, že se ti tam dostal nějakej hnus, kterej ti ukrad cd keySir_-_Death píše:Avast chytil asi 4 trojanyNestahoval sis náhodou někdy nedávno nějaký mapha*ky apod.?
- Maddogg
- Čestný člen

Máš pro to vyjímku ve firewallu? Popřípadě pokud jsi za routrem , tak máš nastavey v NATu porty? Ja si všiml že v mém routeru je už přímo "profil" pro battlenet ...Sir_-_Death píše: Ještě včera to šlo. Začlo to dělat po tom, co Avast chytil asi 4 trojany. Po prozkoumání PC jsem odtranil veškerý "mrchy", ale dělá to dál. Docela mě to se**, páč mi to začlo tohle dělat, tak jsem přeinstaloval winy a po dvou dnech to dělá zase.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W