GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

...precital som si cely thread,a stale tu nebola zodpovedana otazka toho zvuku co nehra v aute, pri debate typkov atd.,mne to robi tiez a takisto mam double problem,jak mi tie postavy poblikavaju,ved to je na nervy :jaw: ,a grafiku nemam R9200,ale 5900XT. no cim to asi bude???

ak niekto aspon tusi,alebo aj vie,dajte vediet,lebo nechcem sa kvoli tymto chybam vykaslat na najocakavanejsiu hru tohto roka,ktora je masaker. :cry: :jaw:
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Jak uz tady nekdo psal,ze ma obcas problem se zvukem tak ja obcas taky....nekdy proste vypne veskera hudba a efekty slysim treba jenom dest.Jinak strelba,zvuky motru atd. neslysim.Zmeni se to az tehdy kdyz sesednu a nasednu do vozidla.Nevi nekdo cim by to mohlo bejt ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Luke píše:
Butch píše: Jinak mám problém v misi, kde mám zapálit barák...to je jednoduché.
Pak nějak zachránit tu ženskou. Zkoušel jsem hasičákem všechno uhasit, ale ona stejně umře...jak na to? Vyhasil jsem všechny požáry uvnitř....na hašení z venku již není čas.
To je docela jednoduchý. Já to udělal tak, že jsem vběhl do domu, vzal hašičák, rychle utíkal k Denise a pak už to bylo jednoduchý. Běžela za mnou a já hasil a hasil.... :)
JJ jenže já tu Denisu nikde nemůžu najít. Jak je ten modrej trojúhelník na mapě, tak nic není!!! Všude jenom oheň a nějaké mrtvoly kolem. Denisa, není nikde v domě.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Butch píše: JJ jenže já tu Denisu nikde nemůžu najít. Jak je ten modrej trojúhelník na mapě, tak nic není!!! Všude jenom oheň a nějaké mrtvoly kolem. Denisa, není nikde v domě.
kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre? :roll:
(taky me třvalo jistou dobu najit ty schody)
0118 999 881 999 119 7253
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Prave sem nasel kdesi v milionarksy ctvrti kytku :) muzu ji nekomu dat nebo je na nic ? :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tak lidi vcera sem koupil letiste a ted mam trenovat s letadlem, lae nejak mi to nejde :sad: co udelam lehce je start a pak pristani ale to zataceni a strefit se do tech kruhu nejde :sad: zacinam silne uvazovat, ze nekomu poslu savy aby mi to udelal :oops: :roll: uz sem udelal vsechny osttani ukoly, ted muzu delat jen tyhle ukoly, jinak se dal nehnu... :sad: vcera sem udelal ukoly pro Zera, nakonec sem to letadylko udelal napoprvy :-D a ted mam shop a dela mi to 5k dolacu :)
sem zvedavej jestli to letiste nekdy udelam :sad:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

cool.user píše:
Butch píše: JJ jenže já tu Denisu nikde nemůžu najít. Jak je ten modrej trojúhelník na mapě, tak nic není!!! Všude jenom oheň a nějaké mrtvoly kolem. Denisa, není nikde v domě.
kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre? :roll:
Přesně tak, to jsem zapomněl dodat. Denisa je v prvnim patře za plamenama.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

cool.user píše: kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre? :roll:
To mě taky napadlo..protože plameny jsem vidět i na stropě(jak pronikaly z vyššího patra), ale nikde shody nahoru. Nemáte někdo mapu baráku?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Butch píše:
cool.user píše: kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre? :roll:
To mě taky napadlo..protože plameny jsem vidět i na stropě(jak pronikaly z vyššího patra), ale nikde shody nahoru. Nemáte někdo mapu baráku?
jak vejdes do toho baraku tak jdu porad rovne a na konci tam sou, sou hodne blbe videt, nevim jak to popsat, ale rekneme ze ty schody sou kolmo vuci vstupu a jeste jedna strana je zakryta zdi , tusim ze se k nim da dostat nejak z kuchyne kde je hasicak.
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

ty schody jsou az uplne vzadu v obýváku... jsou zadelany do zdi, jsou hur videt, ale to najdes....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

dzungales píše:...precital som si cely thread,a stale tu nebola zodpovedana otazka toho zvuku co nehra v aute, pri debate typkov atd.,mne to robi tiez a takisto mam double problem,jak mi tie postavy poblikavaju,ved to je na nervy :jaw: ,a grafiku nemam R9200,ale 5900XT. no cim to asi bude???

ak niekto aspon tusi,alebo aj vie,dajte vediet,lebo nechcem sa kvoli tymto chybam vykaslat na najocakavanejsiu hru tohto roka,ktora je masaker. :cry: :jaw:
Vypni HW akceleraci zvuku v DXDIAG... (je to od Millisxe z oc4a)
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Dotaz::!!!

kde najdu Import ukradených aut?????? :)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

ja mam taky dotaz :) daji se na motorce hazet triky? myslim jako pri dlouhym letu nejaky salticko neba tak neco....pac sem se dneska zamiloval do ty krosky a je to naprosto nejdokonalejsi dopr. prostredek :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Skeeter píše:ja mam taky dotaz :) daji se na motorce hazet triky? myslim jako pri dlouhym letu nejaky salticko neba tak neco....pac sem se dneska zamiloval do ty krosky a je to naprosto nejdokonalejsi dopr. prostredek :)
sipka nahoru/dolu
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

To mi prave nejak neslo ale to asi bude zpusobeny ne moc velkym skillem.
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

chci se zeptat jestli jdou delat nejaky triky na kole:bmx,horskym a na tom normalnim nebo jde jenom skakat a nic vic?
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

cool.user píše:
Butch píše: To mě taky napadlo..protože plameny jsem vidět i na stropě(jak pronikaly z vyššího patra), ale nikde shody nahoru. Nemáte někdo mapu baráku?
jak vejdes do toho baraku tak jdu porad rovne a na konci tam sou, sou hodne blbe videt, nevim jak to popsat, ale rekneme ze ty schody sou kolmo vuci vstupu a jeste jedna strana je zakryta zdi , tusim ze se k nim da dostat nejak z kuchyne kde je hasicak.
no ja nevim ja jsem to udelal hned na poprve a ani jsem se nepopalil. :D :D
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Heh, nasel jsem uz konecne MonsterTruck.
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

A ja vyhrál meloun v kasínu! :o Nonic, du zkoupit všechno co jde... :-D

// a teď dokonce druhej meloun :shock: muhehe
Jen škoda toho zvuku, ten mohli vyladit lépe, ty animace mám úplně šejdrem, což mě moc mrzí pač ten gangsta rap hantec rulez :D
Naposledy upravil(a) Mastero dne stř 22. čer 2005, 20:56, celkem upraveno 1 x.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Mastero píše:A ja vyhrál meloun v kasínu! :o Nonic, du zkoupit všechno co jde... :-D
tak to se mas,myslim ze musim zacit hazardovat
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“