Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2crug: Díky za zastání... :wink:

Ale jelikož jsem na chvíli dostal bráchu od PC a když tak naléháte, tak jsem to nafotil. Tady jsou tedy finální fotky projectu Green Master. Upozorňuji, že case je přes půl roku v plném provozu a byla návštěvníkem několika desítek LanParty, takže se najde nějaký ten škrábaneček. Hlavně to bohužel na jedné lance odnesla folie u ovládacích tlačítek, takže na to upozorňuji, aby to si někdo nemyslel, že byla takhle nalepená.

Jinak co se týká úprav, které zde v threadu ještě nebyly zdokumentovány. Moc jich asi nebude. Je to tedy především zmiňovaná folie na předním panelu - imitace kartáčovaného hliníku. Pak tahokov zakrývající prostor zdroje a mechanik a v neposlední řadě pak zelená katoda na "podvozku". Samozřejmě samostatně vypínatelná. Musím upozornit, že v reálu tak neozařuje, jako na fotce, jen jemně obkresluje case... :wink: Na první fotce je kryt otvoru, který je zespodu na case v prostoru mezi předními nožičkami. Z něj pak vystupuje kabel ke katodě (nenafoceno)...:( V daném prostoru je invertor pro spodní katodu. Na druhé fotce je pak ještě jedna starší fotka - Green Master a rozdělaný CFI_Flamer...:)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jinak sestava je tam v tuto chvíli následovná:
AMD Athlon64 3200+ (Winchester)
Abit AV8 Eye
2x512MB DDR333 OCZ Performance series
MSI Ati Radeon X800GT 256MB AGP
2xHDD (80+160GB)
LCpower 550W

A ještě se musím pochlubit jedním vánočním dárkem...:) Vůbec jsem o tom nevěděl a pod stromečkem mě to fakt dostalo...:)
Obrázek

Logo je pak ještě zezadu na krku. A pak mám ještě jedno, kde je na rukávu... :oops: :-D
StRaw
Nováček
Nováček

Příspěvek od StRaw »

Možno ma za toto budete kameňovať ale tento tvoj mod sa mi nejak nepáči. Ako prevedenie je pekne do detailu prepracované (ako je u Stoobiho zvykom) ale ten dizajn a kombinácia striebornej a zeleného plexi mi tam nejak moc nesedí. :huh:

Btw. to triko je good 8-)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

T ak tenhle mod se mi Stoobi nelibi, nejak mi k sobe nesedi stribrna a ta zelena, jinak je to pekne udelany az na celkovy dojem ktery se mi nelibi.

:oops:
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Me se to zas libi, a moc... Hlavne ve tme ty fotky vypadaj moc dobre!!
Naposledy upravil(a) X-Spidy-X dne stř 13. úno 2008, 11:39, celkem upraveno 1 x.
Micis89
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Micis89 »

hodne slusna pracicka ale ty modre neony bych dla pryc vypada tojak cirkusovy stan ty modre neony,cervena dioda a jeste to zele plexi co sviti pod uv je to moc barev ale bez tech modrych neonu je to hodne slusne :wink:
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

X-Spidy-X píše:Me se to zas libi, a moc... Hlavne ve tme ty fotky vypadaj moc dobre!! Jinak ja pred rokem dostal triko s fotkou my maly sestricky :oops: :roll:
Mě taky :roll: :thumbsup:
Micis89 píše:hodne slusna pracicka ale ty modre neony bych dla pryc vypada tojak cirkusovy stan ty modre neony,cervena dioda a jeste to zele plexi co sviti pod uv je to moc barev ale bez tech modrych neonu je to hodne slusne :wink:
Já tam žádnej modrej nevidím. To jsou podle mě všechno UV.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

[quote="Trinom]
Micis89 píše:hodne slusna pracicka ale ty modre neony bych dla pryc vypada tojak cirkusovy stan ty modre neony,cervena dioda a jeste to zele plexi co sviti pod uv je to moc barev ale bez tech modrych neonu je to hodne slusne :wink:
Já tam žádnej modrej nevidím. To jsou podle mě všechno UV.[/quote]

Ee, modrej tam je... Tam v boku u der pro karty... Ale ja proti nemu nic nemam...
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

panebože mě snad vomejou :? prej modrý neony a kde sou podle tebe ty UV neony, koukni se u někoho na UV a uvidíš že to co z něj vyzařuje mimo jiné také UV paprsky je namodralé až fialové světlo :D fakt jsi LAMER
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

No, tak já se taky vyjádřím.

Abych pravdu řekl, tak to zrovna není můj styl. Je to ale výborně zpracovaný, což by se mělo ocenit nejvíc. :wink: Jediný, co bych asi vytknul je poněkud nevýrazný předek, kde mi moc nesedí ty dvě 80-ky........kdyby bylo po mým, tak bych je nahradil stodvacýtkama (myslím ti větráky, ne auto) :D A potom ještě až moc výrazná mechanika........takovej stealth mod by nebyl špatnej, ikdyž jak se tak na to dívát, tak by se to dalo udělat dost blbě...... Třeba ji překrýt plexi nebo tak. :wink: Ale takhle tam fakt nesedí.

2 Micis89 & X-Spidy-X : Ten neon je UV a ne modrej!! :oha:
Stoobi není tak blbej, aby dal podsvícení zelený a zároveň modrý. A ten neon je tuším značky Revoltec (asi teda)......to jsou Stoobiho nejoblíbenější :P a taky nejkvalitnější.

BTW : Proč by teda tak zářilo to flexo na kabelech a kde by byl ten UV neon, když ten na boku je modrej? :stupid: (tím nikoho nechci urazit)
Naposledy upravil(a) Alan Wake dne stř 27. pro 2006, 21:43, celkem upraveno 1 x.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Alan Wake píše:BTW : Proč by teda tak zářilo to flexo na kabelech a kde by byl ten UV neon, když ten na boku je modrej? :stupid: (tím nikoho nechci urazit)
Hm, taky pravda...tak ja nefim... Pockame az to tady rozlouskne sam veelkyy stoobi... :roll:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Nemusí tady nic rozlouskávat.......

Je to stoprocentně UV neon. Akorát UV neon od Revoltecu svítí prostě víc do modra než do fialova. ---------> není v tom žádná věda!!
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Jak tak na to koukam tak Stoobi asi vedel proc to sem nedavat :roll:
A k modu,samozrejme zpracovani perfektni,ale treba Punisher se mi libi vic :-D
Jo a jeste-ty vypinace do 3.5" sou tam nebo sou vyndany? Prijde mi to jako by ta zaslepka byla rupla a vypinace tam nebyly.A ty 80ky sou takovy utopeny v tom predku mi prijde. :oops: :razz:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Velmi kvalitne odvedena prace - to se musi nechat! Libi se mi a klidne bych si takovy CASE koupil kdyby se seriove vyrabel :wink:
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

celkově se mi to líbí, i ta barevná kombinace a hlavně to plexisklo přichycený zvenku, ale nesedí mi tam ta mechanika, ale asi je to z praktickejch důvodů, aby se nemusela pořád otevírat ta dvířka, což chápu. Akorát bych do zádu dal záslepky, takhle je to takový děravý...
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

M4r1hu4n3 píše:T ak tenhle mod se mi Stoobi nelibi, nejak mi k sobe nesedi stribrna a ta zelena,...
Tak zase mně, abych se přiznal, tahle case naprosto učarovala a to bez )( . Jsou to sice "jen" vyřezaná okýnka a plexi + ještě pár drobností :oops: , ale je to hodně pěkný. Tenhle styl se mi moc líbí a netradiční kombinace stříbro+zelená se taky povedla. Je to zase něco novýho, oproti klasickým kombinacím. U mě máš, Stoobi, obrovskou jedničku s ještě větší hvězdičkou :) Jen ta mechanika... kazí to.
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

KasMen píše: Prijde mi to jako by ta zaslepka byla rupla a vypinace tam nebyly. :oops: :razz:
proč to asi Stoobi psal hned nad fotkama a ještě červeně, jinak souhlasím že věděl proč to sem nemá dávat 8)
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

yupee píše: proč to asi Stoobi psal hned nad fotkama a ještě červeně, jinak souhlasím že věděl proč to sem nemá dávat 8)
Jo to bylo k tomuhle,aha,hehe trapas :oops: Tak to pardon
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

no me se teda tenhle case libi...hlavne ta barevna kombinace...originalni,luxusni a takova futuristicka :) jenom se me nelibi ta cerna mechanika
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Stoobi: to UV je supr ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Tu cervenou diodu na MB bych schoval do cepicky naventilek od silnivćniho kola. Moc sviti a narusuje to podle mne. Budes ji brat na jare do polska kdyz emental uz nesmi?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“