stavitel75 píše:
Souhlas, dal jsem si od D3 pauzu. Navíc nevím jak dát za barbara, nebo monka ghoula. Zdechl jsem tam uz min. 30x.
Ghom je za barbara lehkej, nic tam nemusis delat, jen stojis na miste a mlatis + pouzivas Overpower a Leap na cd.
Rajcak je mi svedkem kdyz jsme ho davali
Vsechno je to o tom mit neco LOH(life on hit) staci klidne jenom 500.
Sezenes treba neck modrej co ma 450-600 loh za par set tisic.
Treba i levneji.
Pouzit Overpower + Crushing Advance a taky mit idelane Leap + iron impact
Diky tomu nebude zdravi po vyhealovani klesat tak rychle a budes stihat dalsi cd na Overpower.
A to je vse. Ostatni skilly pasivni klidne na def a aktivni - hodi se ten leap, muzes pridat pokrik na dmg, taky War Cry - impunity, Frenzy - Maniac, WOTB - insanity
Ten Crushing te vyhealuje do plna i kdyz budes mit jen par hpcek.
Diky tomu LOH, protoze tim jak casto na tobe tika ten jed z toho mraku, tak ty mu to vracis a diky tomu LOH te to vyhealuje.
Resistu staci bohate kolem 600 buffed a hpcek kolem 40k. DMG co nejvice ale solnul jsem to predtim i s 15K. Taky flasky pokud diky gearu nestaci CD na Leap + Overpower, pripadne muzes pridat jeste skill Ignore Pain se zvysenym efektem nebo healem, to je asi jedno.
Osobne pouzivam jako pasivni skilly pokud nemam vetsi rage spender:
Nerves Of Steel nebo Tough as Nails(zalezi na gearu, nekdy da vice armoru jedno nekdy druhe)
Superstition
Berserker Rage (hlavne bossiky jedes vetsinou jeden target a frenzy-maniac + berserker Rage je sice blbe ale vykonne

)
Nevim co mas za gear, ale pak dej vedet jak jsi dopadl. Pripadne muzu nekdy pomoci a protahnu te.