Jenže co se nestalo: ono se to nestalo, prostě byli pořád nad mořem a ta doktorka mávala, ať naskočím
Zrestartoval jsem level, zabil toho potvora znova a Crysis úspěšně dohrál
Moderátor: Baneshee

Na úroveň Delta sme objevil docela zvláštní bug: Když vlezu mezi kopu nepřátel v neviditelnosti, na okamžik se zviditelním a pak zas neviditelnost tak začnou všichni střílet kolem sebe... = nepřátelé mrtví...F4kt0r píše:AI je naprosto dementni,

Jako takhle se to taky dá hrát, ale já sem si s nima často pohrával, lákal je do pastí, kdy nevěděli která bije atdF4kt0r píše:S tema korejcema zapnes neviditelnost, popobehnes, lehnes do travy aby se ti nabyla a takhle furt do kola..

Je to úplně o nečem jiném. Half-Life 2 je neporovnatelnej. Na Crysis je opravdu jen ta grafikaCaska.Vojta píše:chci se zeptat je to hodně podobné half-life2??? vyplatí se koupit?

Mě právěže pořád, takže to bylo ještě lehčí než na 1. úroveň.F4kt0r píše:dneska sem to dohral na deltu a todle se mi este nestalo ...

Crysis a HalfLife 2 musíš mít doma obě !!Caska.Vojta píše:chci se zeptat je to hodně podobné half-life2??? vyplatí se koupit?

To máš pravdu! half-life2 je za ty peníze opravdu super hra. Jinak Crysis už jsem obědnalJackal píše:Crysis a HalfLife 2 musíš mít doma obě !!Caska.Vojta píše:chci se zeptat je to hodně podobné half-life2??? vyplatí se koupit?
Edit: Zapoměl jsem dodat, že za ty peníze obě hry stojí.

tak to LOL..proti tomu videu vypada ,,naše,, CRYSIS jako 5 let stará hra...matus217 píše:tohle video taky stojí za zamyšlením, jaké to CRYSIS vlastně hrajeme...
http://www.youtube.com/watch?v=LKoAV-7WYZg

na mě to působí tak že, Crytek udělal jednu hru Crysis a EA z toho chtělo mít co největší zisky tak tu hru rozdělily na dvě a aby se neřeklo že se Crysis 2 od jedničky nezměnilo tak jedničku úmyslně zhoršili. Nevím jestli je to pravda, asi ne, ale na mě to tak působímatus217 píše:tohle video taky stojí za zamyšlením, jaké to CRYSIS vlastně hrajeme...
http://www.youtube.com/watch?v=LKoAV-7WYZg