Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Battlefield 3
tak metrosexualni mapu nehraj 
- Trewis
- Začátečník

-
sa mi zda ta tunguska o nieco odolnejsia ako LAV ale to mi ani nevadi co mi viac vadi su heliny havoc je strasne zle ovladatenly a proti viprovi to ma hodne tazke.
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
všetko RU je zlé
už len ten jeep !!! pri pohľade zvnútra vidíte tyč stredom !!! ale z US jeepu pohodička okienko 
no snáď ten februárový patch je len oneskorený a nemysleli február 2013
ale zase chápem že je pre nich prednejšie vydať platené DLCčka do nami kúpenej zabugovanej bety ktorú nie sú schopní opraviť do finálnej podoby pretože ľudia to čo ? no kúpia šak ako inak
no snáď ten februárový patch je len oneskorený a nemysleli február 2013
ale zase chápem že je pre nich prednejšie vydať platené DLCčka do nami kúpenej zabugovanej bety ktorú nie sú schopní opraviť do finálnej podoby pretože ľudia to čo ? no kúpia šak ako inak
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- LoCo99
- Začátečník

jo je to Carl Of Duty s technikou víceméně, taky mě to trochu urazilo, ale já to hraju abych měl co hrát, samozřejmě že si rád zahraju kvalitní titul... ale ono dneska...
všechno RU neni zlé, vodnik, jeep, T90A, suchoj, havoc jsou v pohodě, ale zbytek je v nevýhodě
všechno RU neni zlé, vodnik, jeep, T90A, suchoj, havoc jsou v pohodě, ale zbytek je v nevýhodě
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ru heliny jsou lemry oproti us. jediny, co ma vyhodu je ru tank, pac muze mirit niz s hlavni vzadu
- LoCo99
- Začátečník

jo v tom mam T90 radši, z abramse je pak vidět chuj
jinak teda já moc rozdíl v jízdnim modelu helikopter nepocejtil, teda rozdil mezi Littlebirdem a Cobrou určitě, ale jinak ne
jinak teda já moc rozdíl v jízdnim modelu helikopter nepocejtil, teda rozdil mezi Littlebirdem a Cobrou určitě, ale jinak ne
- Trewis
- Začátečník

-
loco tak to asi casto nelietas proste ten havoc je nemotorny tazky zle sa manevruje je tam hodne velky rozdiel viper je velmi dobre ovladatelny. Jo T90 je lepsi ako Abrams.
- LoCo99
- Začátečník

no, posledni dobou nelítám, rptože radši lítám s nějakym kámošem s kterym přitom komunikuju na TS/skype, ale předtim mi nepřišlo že by to natom byl havoc hůř...
jinak, celkem prasárna je ta naváděná raketa co může střelit gunner z helikoptéry
jinak, celkem prasárna je ta naváděná raketa co může střelit gunner z helikoptéry
- jiricek_k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
T90 je lepší než abrams, hlavně když zastavím a potřebuju se rychle rozjet tak s abramsem je to peklo, to pak bych shift nejraději zarazil do stolu...LoCo99 píše:jo v tom mam T90 radši, z abramse je pak vidět chuj
- LoCo99
- Začátečník

docela sranda je na kharg islandu nebo na operation firestrorm rozjet LAV na 180 km/h, je to celkem zajímavě bugnutý
ted sem dostal "protipěchotní kartáč" , musim říct že víc useless věc ve hře snad už neni, vůbec to nefunguje
ted sem dostal "protipěchotní kartáč" , musim říct že víc useless věc ve hře snad už neni, vůbec to nefunguje
- icebosss
- Začátečník

-
jjojo to me baví skákat do vody a lítat na khargu 
- LoCo99
- Začátečník

jo to je další výhoda LAV, můžou plavat, neskutečná chujárna odjet na kraj moře nebo pod ty ropovody v moři a střílet stíhačky 
- Nerboard
- Začátečník

-
LoCo99: kartac useless? LOL. Kartac je najlepsia vec do tanku ak nepouzivas guided shell. Je to presne aj na velku dialku a na pechotu instant kill. Skus 2x trafit helinu a uvidis co sa stane.
A co sa tyka plavania mAA tak to nieje moc vyhoda kedze ten tank je vyradeny po 1 zasahu a vo vode opravis prd. Tunguska sa moze otocit na mieste. To je asi taka rovnaka vyhoda ako moznost plavat.
A co sa tyka plavania mAA tak to nieje moc vyhoda kedze ten tank je vyradeny po 1 zasahu a vo vode opravis prd. Tunguska sa moze otocit na mieste. To je asi taka rovnaka vyhoda ako moznost plavat.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
viz nerboard, kartac je proste libovost. akorat helinu s kartacem musis hitnout z vetsi dalky i 5x nez zacne cudit 
ja ho pouzivam spolecne s armorem a nocnim termalnim videnim. pri strelbe prepinam kartac/delo . kdyz nejde na tank 3 a vice supportu/inzenyru, je to celkem v pohode
ja ho pouzivam spolecne s armorem a nocnim termalnim videnim. pri strelbe prepinam kartac/delo . kdyz nejde na tank 3 a vice supportu/inzenyru, je to celkem v pohode
- pekelnik
- Nováček

-
jj není nad to v tankový bitvě mít kartáč - jakmile z nepřátelskýho tanku začnou zdrhat vojáci (srabi), tak je kartáčem pročísnout 
Uvítal bych ale, kdyby ta věžička na tanku (3.pozice) mohla střílet a ne jen zaměřovat - když ke mě někdo přiskočí a vleze do věžičky, pak nejen, že vidím všude jen samý červený p*či (zaměření cílů), ale pořád mi to tam pískám a co já s tím nadělám? když mám "nasazeno" Thermo, reaktiv a kartáč... jen mám zbytečnou "diskotéku" v tanku
Uvítal bych ale, kdyby ta věžička na tanku (3.pozice) mohla střílet a ne jen zaměřovat - když ke mě někdo přiskočí a vleze do věžičky, pak nejen, že vidím všude jen samý červený p*či (zaměření cílů), ale pořád mi to tam pískám a co já s tím nadělám? když mám "nasazeno" Thermo, reaktiv a kartáč... jen mám zbytečnou "diskotéku" v tanku
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to neni jen pro tebe, je to pro cely tym. takze kdyz ma nekdo javelin, nebo heliny/stihacky guided strely, muzou rovnou palit, coz je vyhoda. v kombinaci s tim, ze soflamem locknutym targetem tyhle navadeny streli maji i vyssi damage je to bomba
- LoCo99
- Začátečník

tak to musim ještě vyzkoušet ten kartáč, já tim na Shaqi zkoušel kosit pěchotu tak na 100 metrů a furt se mi to nedařilo, ale to bude tim že mam občas takový levý období 
- jiricek_k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kartáč určitě vyzkoušej, protože proti pěchotě je to bomba...na větší dálku miř nad nepřítele a je vymalováno. Sám ho používám a jenom si přepínám mezi granáty a kartáčem...LoCo99 píše:tak to musim ještě vyzkoušet ten kartáč, já tim na Shaqi zkoušel kosit pěchotu tak na 100 metrů a furt se mi to nedařilo, ale to bude tim že mam občas takový levý období
- LoCo99
- Začátečník

Tak musim uznat že sem se opravdu splet, ten kartáč mi hodně vyhovuje, jenom jsem teda eště netrefil stíhačku s tim, na to je moc pomalej
a s tou helikopterou sem si to dneska taky celkem dal, za dnešek asi 15000 XP, jo šlo nám to...
jak se najde dobrej pilot tak je to paráda, já jako co-pilot jsem měl rychlý nabíjení, světlice a AGM, bejval bych si vzal termál místo světlic ale jelikož měl frajer něco lepšího tak světlice sem vozil já
má někdo odemčenou G3 ? má cenu kvůli ní expit v COOP ?
a s tou helikopterou sem si to dneska taky celkem dal, za dnešek asi 15000 XP, jo šlo nám to...
má někdo odemčenou G3 ? má cenu kvůli ní expit v COOP ?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
g3a3 je perfektni zbran, ale nesmis na blizko potkat nekoho kdo ma vyssi kadenci