Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Palec123 píše:
DEXXTER píše:potreboval bych poradit. Most Wanted mi jde "celkem" plynule jenom na 800x600 a na minimalni detaily. Vsechno sem povypina dokonce i v registrech sem vypnul ty zbytecnosti jako motion blur ale porad to jde trochu trhane :sad:. Mam AthlonXP 2500+, 512 DDR RAM, GeForce 5600 128MB
kamarad ma stejny PC a jde mu to na 1024x768 a stredni detaily. ovladace na grafiku mam nejnovejsi :(
Mozna bude problem prave v tech ovladacich.. Zkus tam dat o neco starsi. (Najaky, ktery mas vyzkouseny)
ovladace uz sem zkousel troje a nic. Jede to 25 fps a este se to furt zasekava
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Digitaldoom píše:...
souhlasim do Puntíku ( :lol: ) až na jednu maličkost, nejhorší NfS imho jsou HP2 :roll:

co mi nevadilo byl MB, s realitou to sice nemá moc společnýho, ale dejme tomu
co se mi nelíbilo byl bullet-time, omg ten matrix musí všichni všude cpát :x
co se mi opravdu nelíbilo byly dost mizerný stíny a přenádherně graficky vyvedená auta zasazená do změti čtverečků a 2D "spritů"
(k tomu bych ještě přihodil že takle "čtverečkovaný" vinyly bych si na auto fakt nedal :evil: )
samo sem neočekával že celá trať s okolní scenérií bude kvalitou na úrovni aut, ale vykrást panorámata z NfS3 a to ještě blbě... :blee:

//malej dodatek: zdá se mi to nebo nejsou tak "intuitivní" jen soupeři, ale i ovládání auta? zatáčku sem pokaždý vybral téměř ideálně aniž bych se musel moc snažit, ale asi sem jen sakra dobrej řidič :lol:
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Digitaldoom píše:celkové zpracování soupeřů kdy je to uděláno vcelku překonaným způsobem kdy soupeři se přizpůsobují během závodu vaší momentální situaci ...
Tak ted sem zvedavej, co napises.

Cim byl podle tebe tento system prekonan?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

překonán ve smyslu nevhodný ... buď by se to mělo dát vypnout jako to je v jiných hrách (catch up) nebo uroveň soupeřů nastavit jeko je to třebas ve World racingu každopádně tohle přizpůsobováníza jízdy je pitomost ...

BTW: jelikož nemam co dělat tak jsem to ještě chvíly jezdil už sem na 92% a poslůední soupeř předemnou a je to stále stejně ne-li ke konci více nudnější ... a hlavně jezdim z naproto nabušenym lambem proti A3 apod ... nemaj šanci :( ty závody mam odjetý zachviličku a pak se pachtim s policajtama :( naštěstí si udržuju auto na 5tym stupni hledanosti takže 1 000 000 bounty mám za 2 minuty :) a konec sem zvědav jestli si na mě autoři přichystali něco spěšl na ten závod a vůbec nakonec jestli to neni vážně tak blbý od začátku do konce :(
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

V čem spočívaj ty BOUNTY?Já na to nějak nemůžu přijít :oops:
BTW: catch up jde vypnout,ale jen u quick race :(
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

.

Příspěvek od Icy_DeaD »

nevite nekdo proc kdyz hraju NFS MW tak to de v pohode,a najednou asi za pul hodiny hrani klesne fps tak na 7 a neda se to hrat,a prestane to jenom kdyz to minimalizuju a vjedu zase zpatky do hry,pak to zase jede v pohode...nevice cim to ?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: .

Příspěvek od Coololooser »

Icy_DeaD píše:nevite nekdo proc kdyz hraju NFS MW tak to de v pohode,a najednou asi za pul hodiny hrani klesne fps tak na 7 a neda se to hrat,a prestane to jenom kdyz to minimalizuju a vjedu zase zpatky do hry,pak to zase jede v pohode...nevice cim to ?
zkontroluj jestli ti v tu chvilu nezacne makat nejakej antivir ci podobnej rezidentni software
0118 999 881 999 119 7253
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

..

Příspěvek od Icy_DeaD »

ne prave ze nezacne,protoze proste to neprestane,dokud ja tu hru nezminimalizuju na listu a nevjedu zpatky do hry...
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

mám stejný problém,hra jede krásně.ale tak po 20min. to začne neuvěřitelně sekat:)nějaké divné,co s tím?
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Luks píše:catch up jde vypnout,ale jen u quick race :(
což je v kariéře, kde by to bylo nejvíc potřeba, samozřejmě naprd :evil:

BTW... nenašel někdo nějaký hejbátko obtížnosti? :oops:
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Digitaldoom> A tys nehral NFS:U a NFS:U2?
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Hanis píše:mám stejný problém,hra jede krásně.ale tak po 20min. to začne neuvěřitelně sekat:)nějaké divné,co s tím?
to nevim co s tim no :lol: proto se tu ptam..ale aspon nejsem sam,to sem rad...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

bukva píše:Digitaldoom> A tys nehral NFS:U a NFS:U2?
hrál ale jelikož to jsou trochu již starší hry tak na tu dobu mi to nevadilo kromě toho byly neokoukaný (teda NFSU1 určitě) a byly zábavný ...

BTW:

tak sem to dohrál a jestliže jsem říkal že jsem zvědaví jestli je ta hra blbá od začátku do konce tak ano je ! poslední soupěř ten razor byl ještě větší s..a než všichni před ním :( a to sem se mu ani moc nesnažil ujet :sad:

Obrázek

Obrázek

velké finále v podobě (opět) ujet policajtům tentokráte v opravdu pitomim autě proi takový hordě sem z prvu plnil kalsicky za 20s sem jim zmizel ovšem ouha jaké bylo moje překvapení když ukazatel uniku nereagoval i když v okolí nebylo policajta :( dost dlouho jsem to opakoval a vcelku jsem se u toho navztekal ... tak sem pak zkusil prostě jezdit po městě a pak najednou teda bylo to finalé .... hezké ale způsob jak hráči říci co má dělat se mi vůbec nelíbil (nebyl žádný :( ) ale video hezké ....

takže paltí vše víše uvedené :( NFSMW považuji oficiálně za paskvil za druhou nejhorší v serii NFS (HP2 byly oprvadu horší) a je to pro mě osobně další zklamaní tohoto roku (Q4 byl taky průser :( ) ....
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

This thing is based on systemx solution.

Because Need for speed: Most Wanted has the same coding on the server side, i thought well. Why not try?
In your Need For speed: Most wanted directory.

*\Program\EA Games\Need for Speed Most Wanted\
or
*\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\
There is a file called server.cfg. Open this With Notepad. Right at the bottom there is

Kód: Vybrat vše

ADDR=%%bind("159.153.253.82") 
Remove it completely.

DO NOT REMOVE ANYTHING ABOVE THE LAST LINE!

Now it should look like this in your SERVER.CFG

Kód: Vybrat vše

# 
# The server sends a ping message to the client every PINGTIME seconds 
# and the client is expected to respond within PINGWAIT seconds or 
# the server considers the connection to be dead and the client is 
# logged out. 
# 
PINGTIME=20 
PINGWAIT=30 

# 
# A client can only be idle for TIMEIDLE minutes before it is 
# automatically logged out.  Even if a client is not idle it can 
# only be connected for a maximum of TIMEMAXM minutes. 
# Either/Both values can be set to 0 to mean that the server will 
# not timeout the client. 
# 
TIMEIDLE=0 
TIMEMAXM=0 

# 
# Limits how many times per second the LAN server will service requests. 
# Lowering this number will increase game performance for slower computers 
# at the expense of sluggish response time from the server.  Valid range is 
# 1-1000. 
# 
LAN_THROTTLE=30 

##------------------------------------------------------------------------ 
## DO NOT CHANGE ANYTHING BELOW HERE 
##------------------------------------------------------------------------ 

TRUST=255.255.255.255 
TRUST_MATCH=%%bind("159.153.253.82") 

ACCOUNT=1 
MASTER=1 
SLAVE=1 
REDIR=1 

# 
# This line allows the server to determine on what interface to listen for 
# connections.  It can be any publicly routable IP address (this is the case 
# even if the host is on a LAN that is isolated from the Internet).  There is 
# no communication attempted with the IP address listed here. 
# 
Now. If this doesnt work, please tell me.

One last thing.
THANK YOU FOR HAMACHI!
Mohl by to někdo přeložit do CZ , údajně to pomůže a NFS MW půjdou hrát po netu přes HAMACHI
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Přes HAMACHI ??? to bude coooool . Hele a když je to thread o NFS-MW tak tu třeba hažte screeny svých autíček :-D

Obrázek
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

mOOder píše:Přes HAMACHI ??? to bude coooool . Hele a když je to thread o NFS-MW tak tu třeba hažte screeny svých autíček :-D

Obrázek
PcBuh píše:Tak jsem zkusil tohle auto , a nic moc teda

Obrázek
Digitaldoom píše:takový šneci :roll: :sly:

Moje autíčko :inlove: (jelikož jsem ještě neporazil 3ho nemám nainstalovaný to hlavní : 3upgrade motor ani turbo (takže seriovka Lambo) a sledujte ty ukazatele !

Obrázek

Obrázek

co bude až tam ten 3upgrade motoru dam a hlavně to turbo ... :crazy:
už teď to lítá 370km/h s nitrem a drží jak žvejkačka (njn Quatro :oops: ) ...

//edit: jo a policajti mi s těma jejich fordama pořád stačí :) ... neuvěřitelný a hlavně by mě zajímalo kde ty auta berou protože zrychlení z 0-350 za 1.25vteřiny by se mi vážně šiklo :lol:
Stačí hledat :wink:
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

hehe tak nekdo hraje nonstop . no nic myslel sem ze tu budou i horsi ale tak dal
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

..

Příspěvek od Icy_DeaD »

tak tady je zatim moje..zatim :P :-D

Obrázek

Obrázek
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

už jsem to dohrál (navždy) a tohle mám v garáži:

1, Fiat Punťo - stímhle autem klidně vyhrajete celou hru ;)

Obrázek Obrázek Obrázek

2, Subaru impreza STI - supr 4x4

Obrázek Obrázek Obrázek

3, Lamborghini Murciélago - best of auto moje nej 415km/h veškerý uniq výkonový vylepšení :) 4x4 quatro :);)

Obrázek Obrázek Obrázek

4, Porsche GT - zajímavé ale pomalé :(

Obrázek Obrázek Obrázek

5, BMW M3 GTR - ,,výhra" pomalý špatně ovladatelný líný ...

Obrázek Obrázek

řikam že modely aut sou to nejlepší na MW ;)
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

Policajti ma uz naozaj s..u! Zdrhnem im do 1min ale ked mam nazbierat za sebou 20 aut alebo cosik co trva viac ako 5min, tak ma skoro vzdy chytia. Nie je nejaky figel na bounty? Chcem sa dostat k 911 turbo a potom tym seknem raz a navzdy.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“