MSI P35 Neo2 /-FR /-FIR (775, P35 + ICH9 /ICH9R)
Moderátor: Eddward
- fernando
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Kollda
- Začátečník
-
- IQLogic
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
P35 Neo2 FR/FIR jsou vždy revize 1.1fernando píše:...

Jj - dorazila.Kollda píše:Shit: Tak dorazila deska? Už máš nějaké info o která by ses s náma podělil?
Zatím jsem nahodil wokenice a soft, který "nutně potřebuji k životu" - je toho docela dost... Kancl...

Takže velmi stručně: S BIOSem 1.1 a A-Data 2x1GB 800EE maká vše zcela bezchybně, nicméně zdá si mi, že nForce 650 i 680 jsou v diskových operacích rychlejší (ačkoliv testy uvádí opak) - ale to je pouze první dojem, uvidím, až defragmentuji HDD a udělám scan KIS7.
Velmi milé je to, že chipset hřeje "normálně" (cca 35°C) - to u nF 680 jaksi nehrozilo.

Na téma OC: Jen jsem tam zkusmo hodil na několik minut 7x450 (1:1) a makalo to.
Nastavení: klik - bylo to v pohodě - ale jak říkám, tato deska jde do mýho kanclu a tam pojede spíš na defaultu s pasívem a nikoliv s AC F7Pro, jako jela dnes.... Takže ten OC byl jenom "pro chuť".

Nicméně na ten OC se v dohledné době blíže podívám.

Co se mně nelíbí/nelíbí: Po 5-ti letech jsem si postavil "něco" zase na Intel chipsetu.

Nastavení RAID-řadiče a vše okolo se mně zdá na nForce chipsetech lepší, ale to může být pouze "zvykem" - vše maká na P35 zcela bezchybně.

Intel EIST maká pouze při nastavení "minimální spotřeba" - na nForce chipsetech 650/680i to maká i v "domácím" režimu.

Příští týden to testnu víc a podám hlášení.

Co dál: Zvukovka je na bordové řešení "velmi dobrá"

Pokračování zítra.

Škoda, že nemohu použít BIOS 1.3 (důvod je napsán na minulé stránce) - chybý tam "users profile" - snad to vyřeší BIOS 1.4.

- fernando
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Finkky
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
Těžká otázka - myslím si, že dnešní bordové zvukovky (ty lepší) jsou minimálně na úrovni starého SB Live! - ale jak v čem.Finkky píše:Je lepsi nez treba staricka Live! od Creative? Vubec nemam predstavu co dnesni integrovane zvukovky umi.Zvukovka je na bordové řešení "velmi dobrá"
SB Live! měl problémy s drivery, sice měl EAX řešen HW, ale ty drivery byly tak zprasené, že zatížení PCI sběrnice vynulovalo tuto pozitivní vlastnost.
Realtek ALC 888 patří mezi nejlepší onbordové kodeky dneška a jeho drivery docela ujdou - což se o AD1988 na Asus-deskách říci rozhodně nedá...
- mugen
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- mugen
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- mugen
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Thomas CPU Killer 2.0
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- mugen
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
a já myslel že se to zasouvá do uši hold mě ten tvar dost zmátl noOnecar píše:Elektrošokové tyčinky, které se zasouvají pod nehty a deska ti pak dává elektrické šoky, když moc taktuješ.

//Maddogg : příště se prosím zdržte OT , jak Onecar tak Mugen . Díky
edit:to Maddogg: sory ale já se jen zeptal co to je protože v tomto jsem nováček a vubec mě nenapadá co by to mohlo byt. možná tak nějaky jummpery či co
Naposledy upravil(a) mugen dne pon 20. srp 2007, 17:30, celkem upraveno 1 x.
- Maňo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Táto doska má PCI-E x16 vo verzii 1.0a a na http://www.cdr.cz/a/22155 vyšla správa že to nebude kompatibilné s PCI-E 2.0 kartami ako to vlastne je?
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
- Shit
- Odborník PCT
- Kollda
- Začátečník
-