MSI P35 Neo2 /-FR /-FIR (775, P35 + ICH9 /ICH9R)

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
fernando
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernando »

kolik revizi ma tahle deska???(viz http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M000000ELC )jestli dobre hadam je to revize 1.1,jestli se mylim tak me opravte...dik za odpovedi...
Kollda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kollda »

IQlogic: Říkáš SonicTower? Tohle chladítko taky vlastnim, podle obr. by se tam měl krasně vejít, ale až ho tam dáš, tak se ozvi.

Shit: Tak dorazila deska? Už máš nějaké info o která by ses s náma podělil?
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

to kollda: ozvem ale to bude az za taky mesiac ked mi doska dorazi domov z reklmacie ... nakoniec ju prijali ... len mam strach aby nebol sonicek moc vysoky ... potom sa budem musiet pohrat s bocnicou :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

fernando píše:...
P35 Neo2 FR/FIR jsou vždy revize 1.1 :)
Kollda píše:Shit: Tak dorazila deska? Už máš nějaké info o která by ses s náma podělil?
Jj - dorazila.

Zatím jsem nahodil wokenice a soft, který "nutně potřebuji k životu" - je toho docela dost... Kancl... :sad:
Takže velmi stručně: S BIOSem 1.1 a A-Data 2x1GB 800EE maká vše zcela bezchybně, nicméně zdá si mi, že nForce 650 i 680 jsou v diskových operacích rychlejší (ačkoliv testy uvádí opak) - ale to je pouze první dojem, uvidím, až defragmentuji HDD a udělám scan KIS7.
Velmi milé je to, že chipset hřeje "normálně" (cca 35°C) - to u nF 680 jaksi nehrozilo. :)

Na téma OC: Jen jsem tam zkusmo hodil na několik minut 7x450 (1:1) a makalo to.
Nastavení: klik - bylo to v pohodě - ale jak říkám, tato deska jde do mýho kanclu a tam pojede spíš na defaultu s pasívem a nikoliv s AC F7Pro, jako jela dnes.... Takže ten OC byl jenom "pro chuť". :)
Nicméně na ten OC se v dohledné době blíže podívám. :oops:

Co se mně nelíbí/nelíbí: Po 5-ti letech jsem si postavil "něco" zase na Intel chipsetu. :D
Nastavení RAID-řadiče a vše okolo se mně zdá na nForce chipsetech lepší, ale to může být pouze "zvykem" - vše maká na P35 zcela bezchybně. :)
Intel EIST maká pouze při nastavení "minimální spotřeba" - na nForce chipsetech 650/680i to maká i v "domácím" režimu. :oops:

Příští týden to testnu víc a podám hlášení. 8-)

Co dál: Zvukovka je na bordové řešení "velmi dobrá" :) - což se o AD 1988 na deskách od Asusu jaksi říci nedá.... :sad:
Pokračování zítra. :oops:

Škoda, že nemohu použít BIOS 1.3 (důvod je napsán na minulé stránce) - chybý tam "users profile" - snad to vyřeší BIOS 1.4. :)
fernando
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernando »

cim dal tim vic zacinam o tehle desce uvazovat...dulezite je ze moc netopi a ze je stabilni...a ten OC nebudu potrebovat zadne obrovske pretatkovani..a na to me home OC to bude v poho stacit... :)
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

Zvukovka je na bordové řešení "velmi dobrá"
Je lepsi nez treba staricka Live! od Creative? Vubec nemam predstavu co dnesni integrovane zvukovky umi.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Finkky píše:
Zvukovka je na bordové řešení "velmi dobrá"
Je lepsi nez treba staricka Live! od Creative? Vubec nemam predstavu co dnesni integrovane zvukovky umi.
Těžká otázka - myslím si, že dnešní bordové zvukovky (ty lepší) jsou minimálně na úrovni starého SB Live! - ale jak v čem.
SB Live! měl problémy s drivery, sice měl EAX řešen HW, ale ty drivery byly tak zprasené, že zatížení PCI sběrnice vynulovalo tuto pozitivní vlastnost.
Realtek ALC 888 patří mezi nejlepší onbordové kodeky dneška a jeho drivery docela ujdou - což se o AD1988 na Asus-deskách říci rozhodně nedá...
mugen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mugen »

rozmýšlím se mezi touto deskou a Gigabyte P35-DS3 kterou by jste mi doporučili ??
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Jednoznačně tuto díky velice malé výhřevnosti a stabilitě.
mugen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mugen »

tak to vypadá že asi půjdu do tady této desky. mohl by m prosim někdo napsat s jakym vybavením je dodávaná??popřípadě to nafotit;)
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Fotky příslušenství

Obrázek

Obrázek

Zdroj: forum.coolaler.com
mugen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mugen »

diky moc!!

edit: a na te druhe fotce to je co?? :?
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Elektrošokové tyčinky, které se zasouvají pod nehty a deska ti pak dává elektrické šoky, když moc taktuješ.
Thomas CPU Killer 2.0
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomas CPU Killer 2.0 »

Zdarec chtěl bych se zeptat jaké cca FSB s deskou dosahujete ?
A jestli deska neundervoltuje ?

Díky Thomas.
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Na první otázku znám odpověď - max. FSB je lehce pod 600MHz. Na tu druhou ale nemám zdání, možná ti to řekne Shit, který ji má.
mugen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mugen »

Onecar píše:Elektrošokové tyčinky, které se zasouvají pod nehty a deska ti pak dává elektrické šoky, když moc taktuješ.
a já myslel že se to zasouvá do uši hold mě ten tvar dost zmátl no :?

//Maddogg : příště se prosím zdržte OT , jak Onecar tak Mugen . Díky

edit:to Maddogg: sory ale já se jen zeptal co to je protože v tomto jsem nováček a vubec mě nenapadá co by to mohlo byt. možná tak nějaky jummpery či co
Naposledy upravil(a) mugen dne pon 20. srp 2007, 17:30, celkem upraveno 1 x.
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

Táto doska má PCI-E x16 vo verzii 1.0a a na http://www.cdr.cz/a/22155 vyšla správa že to nebude kompatibilné s PCI-E 2.0 kartami ako to vlastne je?
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Thomas CPU Killer 2.0 píše:A jestli deska neundervoltuje ?
U mně v BIOSu 1,30V a v reálu 1,32V.
Kollda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kollda »

Tak ja mam objednanou verzi s FireWire, btw. "FIR"
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to shit: takze zadnej Vdroop nepozorujes?
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“