Právě že jsem jich měl v rukou více, přes firmu a z těch pěti co jsme zkoušeli daly všechny 3.4Ghz stabilněHighlander píše:co ti mam na tento "hlod" rici ? Ano jistem,že jsem videl spoustu quadu a drzel je v ruce ktery nesli ani pres 3ghz a kdyz tak pri brutalnim napeti...Ty jsi mel v ruce jenom ten svuj jeden procesor, kterej ti sel dobre taktovat a hnedka jsi z toho usoudil ze vsechny procesory co se vyrobi jdou takhle dobre taktovatspajdr píše: Ještě jsem neviděl člověka co nedal s Q6600 3.4Ghz, ty ano? pokud ano, tak to byl problém blbé desky, né procesoru, nebo nevhodného air chlazení.jo s tim souhlasim....spajdr píše: druhé proč si teda má někdo DNES kupovat dualcore, když jsou tady za rohem quadcore 45nm verze? radši mít topinku 65nm quadcore, než dualcore za 6400Kč, který stejně v lednu prodám, protože přejdu na .ale duvod bude ...spajdr píše: 45nm quadcore. V případě 65nm quadcore takový důvod nebude.
(pravda ta série tam byla prakticky ta samá).
Ale jestli nedají ani kousek přes 3 Ghz, tak to musely být opravdu blbé kusy
http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... p?t=152603
se zdá že 3.6Ghz je spíš minimum (někteří samozřejmě si ty kusy nejspíš vybrali taky z pár kusů).