Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Damianus píše:Jo ale musis strilet na tu plochu co sviti jsou to nejake vrata a vzadu jak se leze do lodi mas nejake strelivo
Jaký vrata? Prostě se do ní těma raketama musíš trefit, kousek od ní je převrácený auto a u něj bedna s nevyčerpatelným množstvím raket. Nic složitýho.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

OBR píše:Tak zaparil jsem to krute, je to dohrany ... a neni to vubec spatny, ale za 1400Kc hamba ... me vice bavili Gears Of war, za 899Kc ... ale graficky Crysis pecka, az bude fungovat SLI dam to jeste jedno na Very High ...
Nepsals nahodou ze za 1400Kc 11 hodin hrani je supr??
Xanderr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xanderr »

Cau lidi, opravdu to konci po 11 misich? Jak odlitate za tim Prorokem za barieru? Jsem videl screeny a zda se mi ze tam nektere ty mise nejsou, Napr. ten vybuch te atomovky nebo ten boj s tema hunterama na te zamrzle plazi. Zda se mi to nebo to tam fakt neni a Crytek to tam proste na posledni chvili nedali. Diky za odpoved
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Jsem v druhe misi kde se osvobozuje archeolozka z tabora. najdu ji, pak prijedou tanky a mam znicit dva tanky. pote co je znicim se objevim mission completed a nic dal. je to bug a musim zkusit hrat level znovu?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Xanderr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xanderr »

Cau, nevite nahodou jak zprovozniv ve hre ten pohled treti osoby, jako byl treba ve FarCry, jak si to mohl clovek pak prepinat klavesou F1. Diky za radu
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

wallot: Po zniceni tech tanku jsem sel nekam na server nebo tak nejak, proste dale do dalsiho korejskeho tabora tusim. Znicenim tech tanku mise nekonci.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Sobo píše: Znicenim tech tanku mise nekonci.
no me vydesilo ze zadnej ukazatel kam jit dal, sel sem kus na sever pobil par korejcu ale pak jsemtoho nechal, tak holt budu pokracovat. dik
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

games.tiscali píše:Patch pro Crysis koncem listopadu.
J4REK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J4REK »

jeste radu vyleze obluda z vody a znicil jsem ji uz dve ruky tu zbrani granatovu ale vzdy kdyz chci zamerit 3 misto tak to nestihne nacist data jak dal postupovat furt musim strilet ty male zmetky
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Akoby to bolo vypocitane ze ti to nedovoli na prvy krat.. Mne to vzdy vyslo tak na 3-4x. Vzdy zostrel 3tieho krpca a uz bud pripraveny pozerat sa hore. :wink:
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Mas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mas »

Čau, zaseknul jsem se na konci mise, kde mám vyčistit místo pro přistání vrtulníku, který mě má vyzvednout, ale nic. Prostě postřílím ty 4vojáky, bazukou sundám vrtulník, ale to je konec, nic se neděje. Nevíte někdo kde je chyba?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Mas píše:Čau, zaseknul jsem se na konci mise, kde mám vyčistit místo pro přistání vrtulníku, který mě má vyzvednout, ale nic. Prostě postřílím ty 4vojáky, bazukou sundám vrtulník, ale to je konec, nic se neděje. Nevíte někdo kde je chyba?
V lese okolo hřbitova jsou další tušim 2 nebo 3 vojáci v nano oblecích.
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

ted sem se zasekl v lodi jak je ten přístroj co dělá protiproud a mám ho vypnout..jenže nevim jak ho vypnout a tak sem ho pomocí maxspeed prolítl a zase nevim kudy mám jít..se v tom vůbec nevyznám :(
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ak je to co si myslim, tak si nastav najvacsiu silu a zatlac tie 3 trciace hlavice spat do toho reaktoru.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Mas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mas »

wector píše:
Mas píše:Čau, zaseknul jsem se na konci mise, kde mám vyčistit místo pro přistání vrtulníku, který mě má vyzvednout, ale nic. Prostě postřílím ty 4vojáky, bazukou sundám vrtulník, ale to je konec, nic se neděje. Nevíte někdo kde je chyba?
V lese okolo hřbitova jsou další tušim 2 nebo 3 vojáci v nano oblecích.
Ty 4vojáci maji taky nano oblek, takže tam jsou ještě další. Zkusím je najít a dám vědět.
Mas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mas »

Mas píše:
wector píše: V lese okolo hřbitova jsou další tušim 2 nebo 3 vojáci v nano oblecích.
Ty 4vojáci maji taky nano oblek, takže tam jsou ještě další. Zkusím je najít a dám vědět.
Tak jsem to prohledal křížem kráže, a niko jsem tam kromě těch 4vojáku s nano oblekem nenašel, oblast je čistá, ale hra se nechce posunout dál. :x
Tofo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tofo »

Sepsal jsem nekolik postrehu a teorii o Crysis:

1. puvodne mel byt a take byl delsi (EA jim to zatrhli, pac chteli 2 kratsi hry za plnou cenu -> 2krat vice vydelaji; pry oficialne doslo k predelani [rozumejte zkraceni; tzn. rozdeleni na 2 ci vice her] pribehu nekolik mesicu pred vydanim hry)

2. puvodne mel mit a take mel lepsi fyziku (jeji zakomponovani do hry), coz bylo videt na prezentacnich videich

3. na GF8800 mel mit 2-nasobne fps (nez ma finalni hra nyni), jak prohlasoval samotny Crytek (cili to podle me strouhli z duvodu podplaceni ze strany NVIDIE, aby lidi kupovali 2 karty do SLI)

4. mel mit podporu pro vicejadrove procesory (ted nevytezuje na plno ani 2 jadra [jen 60%]; pokud mate vic jader, tak se zbyle uplne flakaji)

5. Microsoft jim zaplatil, aby pro Visty udelali lepsi efekty (lepsi jsou a JDOU i na XP, kdyz upravite textove CONFIGy)

6. a kdyz uz jsme u Vist, tak vykon pod nimi je celkove asi o 40% horsi/nizsi a dokonce i pri stejnem poctu snimku jako u XP (s tim rozdilem, ze u Vist je nutne o 1 stupen nizsi nastaveni kvality) se hra ve Vistach trha. Cili tolik k vyssimu vykonu pod DirectX 10 :lol: :lol:

Pro tato tvrzeni mam (mozna neprime, ale presto) dukazy. A vlastni zkusenosti/pozorovani.

Hra je plna chyb (jiz jsem ji hral, takze vim o cem mluvim), ktere hrozne kazi zazitek ze hry a v recenzich (zatim prumerne hodnoceni nad 90%) se o nich vubec nepise (precetl jsem uz 4; nekde dokonce pisi, ze nenasli i pres veskerou snahu zadne chyby), ale na forech na to lidi nadavaji, takze ty chyby nejsou jen u me. To me privadi k nazoru, ze recenze jsou zaplacene ze strany EA (u nas pobocka EA Czech).

Kdyby to bezelo rychleji a nebyla tam takova spousta chyb, ktere casto znemoznuji "hru dohrat/pokracovat v misi" a nuti k restartu cele mise, tak by hratelnost a atmosfera byly vyborne a klidne bych hre dal hodnoceni 10/10, ale takhle je to maximalne 8/10 (a to jeste jen diky opravdu nadherne grafice, bez ktere by to bylo 7/10)
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"

PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz OT - jak to jede se řeší v threadu vedle
Goldnoob team proud member!
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Nemůžu se dostat na ten křižník, kde má být radar - nejsou tam žádné schody ani žebřík ... :sad:
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Musis skocit s oblekem prepnutym na Strenght z mola na misto, kde je rozbite zabradli. Pokud myslis to, co myslim ja.
Ja jsem skoncil v podstate kousicek za timhle mistem...s X1950GT se to moc neda hrat, cekam, jestli se mi vrati opravena 8800GT :( .
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“