Projekt : The ICE (95% completed)aktualni fotky na str3.

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra.hynek »

myom píše:kdyby jsi tu bocnici udelal zakulacenou, podlepil modrym plexi, na predek taky zakulacene modre plexi na sloupcich (myslim akorat pres tu mrizku), na mechaniku taky zakulacene z modreho plexi udelat krytku a cele podsvitit bilym svetylkem tak by to bylo luxusni.

nejak vyres prekryti mechaniky a bude to dobre... :)
Ehm kldybych toto udelal vznikl by jakysi hibrid mezi GreenMasterem a Crysis .. oboji od mistra Stoobiho. Jinak mechaniky nechci schovavat 1.vubec se mi nelibi to schovat do obycejnych zaslepek...kdyz jsou treba carbonove tak jo ale jinak ne. Toto jsem bral jako Performance mod , jsem rad ze se to spouste lidi libi vzhledove ale prvnotne slo o dobry chlazeni !!vzduchem!!.Na vodnika jsem zatim vystrasenej a bojim se o komp .... jo a nechci to podlepit modrym plexi , dozvedel jsem se ze existuje takova samolepka ktera ma napodobeninu ledu a nebo vlocek atd . kdyz to sezenu , nalepim to na celou bocnici ( je to jako jeden kus)
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

hmm, ja zas tolik neznam stoobiho mody, do teto sekce priivitam jednou do mesice... ale to je snad jedno, ze to bude nekoho kopirovat... dulezite je, aby se to tobe libilo...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pls o radu... Mechanika ma zustat nahore nebo dole viz obrazek ?
Obrázek
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Bude PC na stole nebo na zemi? Jestlli na zemi tak bych ji dal na horu. Pokud na stolet tak asi dolu. Kvuli pristupu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

Imho by stačilo, kdyby jsi tu mechaniku přestříknul, aby měla stejný odstín bílé barvy jako má okolí.
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

To Woyta , na stole ale nejde mi tak o pristup , jako spius o design.Mmchodem ted sem zkratil ten vrchni drzak na mechaniku takze mechanika neni videt.... Je vecpana jeste nad plexi.Nad/pod tou mechanikou bude ovl.panel , tak chci vedet jestli spis nahoru nb dolu designove!

To ossis : sry na to sem se neptal , to co ma zaruku prestrikavat nebudu. Mechanika bude nova , bila.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Z hlediska desigmu by bylo hezke ji skryt. Nechavat koukat celo na jinak uhlazene plose je podle me hruza.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

urcite ju daj hore ale asi by bolo fakt najlepsie ju skryt, ak nie uplne tak aspon strieknut teraz to dost rusi
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Je dobre cist si vsechno co tu kdo pise , psal jsem ze budu mit novou , jinou , bilou mechaniku.A skryvat ji nebudu , nelibi se mi to. :)
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

ja viem ze bude nova ale aj ru bude treba prestriekat ne?
teda ja osm este v takej farbe mechaniku nevidel :)
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

slavo píše:ja viem ze bude nova ale aj ru bude treba prestriekat ne?
teda ja osm este v takej farbe mechaniku nevidel :)
Bude bila .:) leskla asi tezko :) aaale neprestrikam ji uz jen protoze kdyz se po**** tak mi ji jen tezko vymeni.
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

okej okej uz to nechame tak ale rozhodne ju daj hore tam to bude menej rusit
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Takze sem zase trosku pohnul s praci.(Krabice na HDD, elektroniku na rizeni Fanu,roztahani elektriky+cable management,podstavec).

Elektrika (koupil jsem 0,75 draty (cca od kazde barvy 4 m) a roztahal sem je tak aby vysledne napajeci draty od hdd , dvd , neonu atd. nesly videt v bedne , to stejne jsem udelal i s napajenim vetraku.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dale pak krabicka na HDD.(puvodni napad se mi moc nelibil )

Obrázek

Obrázek

Podstavec pod bednu :

Obrázek

Obrázek

Zatim posledni fotky:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

mno mas to moc pekny, uz jen dokocncovaci prace a bude hotovo, osobne bych ale vymenil ten vetron na bocnici, bud za pruhledny modre podsviceny, nebo treba na takovej jak sou ty bily nexusy myslim :roll: 7/10 za to, ze nemam rad bigtowery :D
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Tahle case mi připomíná mojí starou ledničku. Obří, dobře chlazená, býlá benda která je ale úplně prázdná.
Snaha určitě byla, spracovaný to máš hezky ale podle mě je to o ničem. Teda pokud nemáš nějakej vztah ke sterilnímu nemocničnímu prostředí nebo starejm ledničkám.
Jen další blázen, v bláznivém království.
marcino25
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

pekny

Příspěvek od marcino25 »

:roll: pěknýýý mod (ZATíM :) )
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Raoul Duke píše:Tahle case mi připomíná mojí starou ledničku. Obří, dobře chlazená, býlá benda která je ale úplně prázdná.
Snaha určitě byla, spracovaný to máš hezky ale podle mě je to o ničem. Teda pokud nemáš nějakej vztah ke sterilnímu nemocničnímu prostředí nebo starejm ledničkám.
To nemam , ale kdo z vas tu udelal bilou bednu ? myslim ze moc lidi ne. A nevim co je spatne na bile barve , me se libi bila , oranzova , modra , cervena atd se mi nelibi a cernou tu maji vsichni.Bigtowery se mi libi , obri chlazeni sem taky chtel . :)
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

ondra.hynek píše:To nemam , ale kdo z vas tu udelal bilou bednu ? myslim ze moc lidi ne. A nevim co je spatne na bile barve , me se libi bila , oranzova , modra , cervena atd se mi nelibi a cernou tu maji vsichni.Bigtowery se mi libi , obri chlazeni sem taky chtel . :)
Jo v pohodě, je to tvoje bedna a tak se musí líbyt hlavně tobě. Ale třeba světle modrá by byla víc The ICE.
Jen další blázen, v bláznivém království.
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nad svetle modrou jsem taky uvazoval,ale nakupuju v Hornbachu a tam sem bohuzel takovej odstin sem nenasel .Nektery byly moc svetly a tmava se mi moc nelibi,
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

me se to libi, decentni, jednoduche, ciste :) pripomina me to ty bily notasy od apple
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Odpovědět

Zpět na „Projekty“