Projekt : The ICE (95% completed)aktualni fotky na str3.

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt : The ICE (95% completed)aktualni fotky na str3.

Příspěvek od ondra.hynek »

Tuhle bednu jsem koupil v jednom bazaru v prisernem rozpadajicim se stavu za 50 Kc. Jak sem ji tam videl, tak sem ji proste musel vzit a trosku ji predelat. Bohuzel nektere fotky uz nemam, protoze sem prisel o HDD.Jinak barva je bila, uz jen proto ze se to jmenuje ,,The Ice'' .No tak tady je case jak vypadala ze zacatku

Obrázek

Vypada sice jakoze drzi, ale moc nedrzela :D jo a ten display to sem jen neco zkousel a bocnice si domyslete :)

No tady jsem zacal s praci ( vyrezaval jsem diru na plexi a fan v bocnici , dira vzadu nad zdrojem ,a vyrezavanej plech vepredu +osmirglovani komplet cele bedny)

Vyrezanej a zapilovanej plech vepredu.To proto, ze ten puvodni byl ruzne lisovany a nikdy bych to asi poradne nevytmelil , rozhodl jsem se plech vymenit , pouzil jsem plech z bocnice co zbyl po vyrezu okna .

Obrázek

Dira vzadu na 120mm fan.
Obrázek

Dira v bocnici + zatim vsechna dodelana prace .
Obrázek

Priprava plechu do predu
Obrázek

Hotovy plech , pak jsem to jeste brousil bruskou do kulata ale fotku nemam :(
Obrázek

Pak se plech svaril a tmelil jsem ho.
Obrázek

Stejne tak tmel vzadu
Obrázek

Osadil jsem bocnici plexi a vetrakem ...
Obrázek

Posledni pohled pred kompletnim rozlozenim a strikanim, protoze nyty uz nedrzely a tak sem je nahradil M4 sroubama.

Obrázek

Nastrikane plechove dily, ty sem strikal 4 dny, aby byl ten lak perfektni.
Obrázek

Slozeno (plechy), na rade je predni maska :)
Obrázek

Mmchodem jeste bych dodal, ze aby se lepe chladili Hdd predelal jsem kos na disky dolu k jedne 120tce Ted jsou tam teploty od 25 -29 °C ,podle toho jestli topim nebo ne :D .A nahore na Dvdromky jsem zkratil plech jen na dve pozice zbytek pozic bude zaplnen necim jinym , nechte se prekvapit .
:D Jo a abych nezapomnel nevim jestli bude case podsvicena modre nebo bile.Samozrejme vysocesvitivymi LED diodami , abych mohl regulovat jejich svit.Takze poradte.
Naposledy upravil(a) ondra.hynek dne čtv 31. led 2008, 23:32, celkem upraveno 2 x.
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

:up:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

zatím to vypadá velice pěkně a těším se na pokračování :roll:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

Po dlouhé době vážně dobře a pořádně dělaný mod od míň známého autora. Držím palce :up:
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
marcino25
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

bw

Příspěvek od marcino25 »

Jo a abych nezapomnel nevim jestli bude case podsvicena modre nebo bile.
modrobíle
Miches
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miches »

Zatím hezká práce, jen tak dál. Už se těším až bude hotovej.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

zda se mi to, nebo si nastrikal opet slonovou kost? vic by pasovala cerna/bila cistokrevna, tuhle barvu 2x nemusim, ale je to vec vkusu
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

wow,ta bocnice ma fakt peknej tvar,to me zaujalo nejvic.barva takdy dobra,podsvitil bbych ro mozna modre ale ne takovou tou klasickou modrou ale spis svetlou,jako led.modra(kycovita) se fakt nehodi
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

IkE Blaster píše:zda se mi to, nebo si nastrikal opet slonovou kost? vic by pasovala cerna/bila cistokrevna, tuhle barvu 2x nemusim, ale je to vec vkusu
Cau , ne je to sneho bila , presne takova jako je bila Fabia.Akorat ja to fotil W800 a je to vsechno nazloutle :( .
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Zatím kvalitní a čistá práce. Jen, já osobně, bych neprosklíval horní část bedny. Mechaniky a zdroj mi nepřijdou moc "sexy" :oops:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sir_-_Death píše:Zatím kvalitní a čistá práce. Jen, já osobně, bych neprosklíval horní část bedny. Mechaniky a zdroj mi nepřijdou moc "sexy" :oops:
Jj chapu ale zkus si tu cast odmyslet, ja nad tim premejslel , ale tim ze ten ,,zub "se 120" fanem ej moc velkej , vypadalo by to podle me divne ...
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

vypadá to dost luXusně :up: jsem zvědavej na pokračování :up:
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
Doomi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Doomi »

nadherna prace... bigtower ?
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

velice pekna orace, ale zdroj si mohl hodit uplne um, to same udelat s deskou a dole by ti zbylo misto na pekneho vodnika, ale NICE!
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Doomi píše:nadherna prace... bigtower ?
je to bigtower , pak to vyfotim poradnym fotakem a uvidite :) ten mobil to neni ono. No a jeste cekam na Stoobiho co na to rekne :D toho se bojim nejvic :D :D obzvlast pak, kdyz nema rad bigtowery ...
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

Tak to je parada. Konecne neco kde se nezalozi topic da se popis prace ( vetsinou s tim ze presne nevi co bude ten dotycny delat) hodi fotka pred a pak nic. Takze moc moc chvalim. Prace nadherna a krasne odvedena. Drzim 4 palce a 16 ostatnich aby se nic nestalo. GL 8-)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
marcino25
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

foto

Příspěvek od marcino25 »

IkE Blaster píše:zda se mi to, nebo si nastrikal opet slonovou kost? vic by pasovala cerna/bila cistokrevna, tuhle barvu 2x nemusim, ale je to vec vkusu
se podivej na foto složene case
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Predni maska

Tak konecne jsem dodelal predni plast.

Zacatek : odstranil jsem tlacitko na zapnuti , 4 led indikace hdd pwr atd. , a nakonec i obddelnik plastu, protoze prvotne tam mel by tahokov, ale ten se mi pak nelibil a deda nasel takovyhle mrizky tak sem je tam dal , a myslim ze jsem udelal lip.Takze sem to vytmelil ,prestrikal,vybrousil a posudte sami :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) ondra.hynek dne stř 9. led 2008, 20:24, celkem upraveno 2 x.
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

tááák to je hůůstýýýýýýý!!!!!!!! ale co bude v tý díře??
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

CreAtive_34 píše:tááák to je hůůstýýýýýýý!!!!!!!! ale co bude v tý díře??
Maly Lcd , nejakej peknej PWR button a vsechno na plexi , ale to se nechte prekvapit , to je tresnicka na ledu :D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“