pravidla vs ja ;)

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Mossad píše:delam to a to xy let sednete si naprdel, jen sem to napsal s toho duvodu, ze do oboru par let vidim a par let sem tu na foru a jako zacatecnik si rozhodne nepripadam... a nejsem tu kuli vtiparne a smetisti dotazu o to my slo o nic vic...
Nenapadlo tě třeba, že tvoje příspěvky pri posuzování přidělení větráků nenaznačujou, že bys tomu rozuměl až tak, jak o sobě tvrdíš?
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

tom01 píše:Nenapadlo tě třeba, že tvoje příspěvky pri posuzování přidělení větráků nenaznačujou, že bys tomu rozuměl až tak, jak o sobě tvrdíš?
Když si o něj nepožádal tak asi těžko se mohli dostat k posouzení. ;-)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je úplně jedno komu se napíše, páč jeho hlas má pak úplně stejnou váhu, jako hlasy ostatních a jediné co on dělá je to, že přednese žádost ostatním a případně napíše krátký komentář. Akorát je dobré psát někomu, v jehož sekci se pohybuješ, aby tě trochu znal.

To Mossad - pokud si nepřipadáš jako začátečník, požádej si o povýšení. Udělala to spousta lidí do této chvíle a udělá to spousta lidí i v budoucnu. Pokud ti to trhá žíly a je to pro tebe ponižující, tak máš asi smůlu, ale pak si tady nestěžuj, že máš rank začátečník.

Místo tohoto threadu stačila jedna SZ a mohlo být vyřešeno ...
Goldnoob team proud member!
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Docela se mi tu libi jedna vec - kdybys, no-Xi, v dobe sveho moderovani poctive hlasoval, dle stanovenych podminek pro hlasovani (ktere napr. zde pritomny killer/sh schvaloval za sveho moderovani) a pote se snazil neco zlepsovat, tak nereknu ani slovo, ale kdyz se tu byvaly moderator opira do systemu, ktery zamerne obchazel (a bylo mu to mnou vytykano), tak to me prijde prinejmensim k smichu...

K vyse uvedenym vecem:

2 no-X: 2/3 z 3 hlasujicich moderatoru mohli byt pro povyseni a pak prisel Wilik a byl proti a povyseni zamitl - ano, i takto se napriklad daji interpretovat tvoje udaje proti tomu zlemu Wilikovi :) Jestli si nepamatujes interni podminky pro hlasovani, tak ti je mohu pripomenout a - stale se rozhoduje podle nich.

2 mosad: nejde eliminovat to, ze nekdo rozumi napr. grafikam a nekdo procesorum - a at uz ho budou hodnotit uzivatele sami (a promitat do rozhodnuti fakt, ze jim pochvalil avatar a nebo zkitizoval sestavu) nebo moderatori na zaklade prispevku ktere napsal, tak vzdy bude nekdo rozumet procesorum a skepticky k nekomu o kom nevi, zda rozumi grafikam, kdyz potrebuje jiny BIOS. A davat hodnoceni na konkretni sekci (jako odbornik na grafiky, zacatecnik v sitich) je nerealne pri poctu 25 tisic uzivatelu.
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

ad Takže někdo kdo má znalosti v oblasti CPU a má díky tomu 3 větráky tak automaticky musí mět znalosti všude?

ano jsi na pct foru, mel by mit vseobecne znalosti HW i SW, aby mohl probihat Tuzing, mel by vedet od kazde kategorie alepson na 3 vetraky tzn zakladni predstava o funkci datovych medii, zobrazovacich zarizeni, technologiich vyrobnich, neco z oblasti cpu, vga, architektur atp... tak to vidim ja , ale pokud staci specificka znalost 1 veci ktera spolu s dalsimi 10 komponentami twori fungujici pc jako celek tak se o5 v nazoru rozchazime ;) ale coz uz jsem si zvykl...

ad rank co mas je moderatorskej tam se pocet vetracku snad nerozlisuje, takze moderator nadupanej ma stejne vetraku jako mod blbej jak stolvert to je snad jasny...

a ty recicky o delani bordelu doufam nemyslis vazne? polozil sem dotaz do sekce k tomu urcene a tak si tu vesele diskutuji, jestli ti pripada ze delam bordel tak to tu koncime, diskuze je predpojata, stale se opakujeme dokola ;) takze neni o cem, odpovedi co sem chtel uz asi mam, resit to dal smysl nema...

porad stejne nevim podle jakeho systemu se vybira ten komu napisu

btw Dírka jako dírka :roll:

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Mossad - podle žádnýho, prostě napíšeš tomu, kdo ti je sympatický, nevím co v tom hledáš za složitosti. Akorát je vhodné psát někomu, v jehož sekci se pohybuješ. Já myslím, že je to snad srozumitlené :)
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

pohybuju se ve vsech sekcich mam snad napsat vsem? stejne nikomu psat nebudu , zkoumam ten system, proc je tak jak je, jak vidis ignoruju ho 3 roky budu ho ignorovat 4tej, jen mi to prislo divne vymysleny, proto jsem se na to ptal... asi je kamen urazu ze necu jen jednu sekci , jinak by v tom totiz nevznikaly slozitosti...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sice jsi tady říkal něco o pomalejších no ... tak naposled, vybereš si jednoho, je jedno kterého, akorát je vhodné vybrat si toho, v jehož sekci se pohybuješ. Pokud se pohybuješ ve více sekcích, tak si hodiš kostkou.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Mossad píše: ano jsi na pct foru, mel by mit vseobecne znalosti HW i SW, aby mohl probihat Tuzing, mel by vedet od kazde kategorie alepson na 3 vetraky tzn zakladni predstava o funkci datovych medii, zobrazovacich zarizeni, technologiich vyrobnich, neco z oblasti cpu, vga, architektur atp... tak to vidim ja , ale pokud staci specificka znalost 1 veci ktera spolu s dalsimi 10 komponentami twori fungujici pc jako celek tak se o5 v nazoru rozchazime ;) ale coz uz jsem si zvykl...
Ano souhlasím s všeobecným přehledem.
Mossad píše:ad rank co mas je moderatorskej tam se pocet vetracku snad nerozlisuje, takze moderator nadupanej ma stejne vetraku jako mod blbej jak stolvert to je snad jasny...
Pokud vím žádný "blbý" mód tu není. :roll:
Mossad píše:a ty recicky o delani bordelu doufam nemyslis vazne? polozil sem dotaz do sekce k tomu urcene a tak si tu vesele diskutuji, jestli ti pripada ze delam bordel tak to tu koncime, diskuze je predpojata, stale se opakujeme dokola ;) takze neni o cem, odpovedi co sem chtel uz asi mam, resit to dal smysl nema...
Nebuď vztahovačný. Nikde sem něřekl že tu děláš bordel, pouze příklad žádosti módovi jaká má 100% jistotu na zamítnutí. Nic víc, nic míň.
Mossad píše:porad stejne nevim podle jakeho systemu se vybira ten komu napisu

Komu chceš, třeba si nás očísluj a náhodně vytáhni číslo a podle toho napíšeš danému módovi, mě je to jedno. :)
Mossad píše:btw Dírka jako dírka :roll:

Tvoje znalost angličtiny je úchvatná. Když už někoho oslovuju tak aspoň tak jak se jmenuje nebo má nick. ;-)
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 2. úno 2008, 12:19, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

to jsem zrovna chtěl podotknout Mosade.Hádáš se zde furt dokola o to samý.Prostě ti nedají (zatím) větráček pač tvé vyjadřovací schopnosti/přínos do diskuze asi není ta veliký jak by měl býti.už se tím netrap a začni na sobě pracovat a to si piš že větráček se brzy na tvém kontě objeví.
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Wilik: Neshody s vedením byly jedním z důvodů, které jsem při oznámení svého odchodu uvedl. A že jsem se systémem povyšování nesouhlasil, též vědí všichni, kdo měli přístup do interních sekcí. Takže nechápu, o co ti jde :-)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

2 no-X - jde mi o to, ze kritizujes neco, co jsi sam nedodrzoval a tudiz podkopaval funkcnost systemu, ktery pote kritizujes. Asi stejne jak kdybych si u auta vypustil kola a kritizoval ze se mi na gumovych nafukovacich kolech spatne jezdi.
Mossad píše:... ale pokud staci specificka znalost 1 veci ktera spolu s dalsimi 10 komponentami twori fungujici pc jako celek tak se o5 v nazoru rozchazime ;) ale coz uz jsem si zvykl...
Mas tu smulu, ze se ti tu do toho zamichali nekteri jini, kterym jde o uplne neco jineho nez tobe :)

Na jedne strane stoji takovy no-X s kritikou, ze odbornici na danou oblast (mluvi napr. o uzivateli swarm) zacinaji s 0 a ikdyz jejich rady jsou vyborne, tak jelikoz moc neprispivaji, nemaji sanci sami dosahnout na lepsi hodnost - vuci tomuto je v pravidlech pojistka a sami moderatori mohou navrhovat povyseni bez splneni napr. limitu prispevku.

Na druhou stranu zde stojis ty a kritizujes, ze nekdo z rozsahlymi obecnymi znalostmi a velkym poctem prispevku neni povysen - no, presne proto tu je dana moznost pozadat si. Tve prispevky zjevne nezaujali zadneho moderatora natolik, aby te navrh sam od sebe, takze nemas jine moznosti. Ale jelikoz podminky splnujes, tak v tom neni problem a system te nijak nediskriminuje.

Moderatori se nevybiraji z uzivatelu "blbych jak stolvert", ale prave z tech, kteri tu svym projevem uz ukazali, ze veci rozumi. Presto moderator nerovna se HW buh, moderovani je primarne o udrzovani poradku v sekci, takze ani moderator nemusi vedet vse. Na rady je tu forum a jeho uzivatele.
Naposledy upravil(a) Wilik dne sob 2. úno 2008, 12:29, celkem upraveno 1 x.
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

ale naco mi je ten vetracik vlastne? :lol:
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tobě na nic... 8-)
Bathory
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Bathory: tak za tohle by sis zasloužil šestej :) :)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

stejne se nic nevyresi a jelikoz je sobota kolem 13 zacal bych byt vami uvazovat o knajpe a tohl mazl :lol:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

sh píše:stejne se nic nevyresi a jelikoz je sobota kolem 13 zacal bych byt vami uvazovat o knajpe a tohl mazl :lol:
heh, prvni jasny, rozumny a plne podporitelny navrh od nejakeho byvaleho moderatora... ja vim 1 vlastovka jaro nedela :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jsem Wiliku netušil, že je knajpa tvé oblíbené místo. Radši se začni připravovat na večerní battle :twisted:
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

zdrste se mi tu prosim ot nebo wam to modi smazou dekuji :twisted:

2 buddy -
1] po 30ty - mne osobne nejde io nejaky vrtulky , jen o ten system ze jeho uzitecna hodnota je nula...
2] nehadam se - diskutuji
3] nechci vetrak ani zatim ani potom, ale nejsem zacatecnik
4] netrapim se vetrackem je mi 25, trapi mne jine veci nez tohle forum
5] na cem budu pracovat si urcim sam
6] pisu si: vetracek se brzy objevi na mem konte

to prirovnani ohledne modu - nechtel jsem twrdit ze je mezi vami nekdo blbej jak stolvert , ale pro srovnani sem pouzil extrem prsote, tzn mod co umi vic ma stejnej pocet vrtulek jako mod co umi min, proto jsem pouzil to prirovnani o tom ze se na mody ranking proste nevztahuje... vsichni maj 5 tim ze maj rank mod/admin

a nikdo mi porad newyvratil me tvrzeni ze: tento informativni system ma 0 hodnotu , mate tu lidi kteri umi a neni to v tom systemu poznat a zaroven tu sou blabolisti kterym wrtule pribivaji.

navic bych si rad hodil kostkou ale bohuzel nemam 25ti stenou kostku :evil:

Gygabite - ©Hlupak
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když to omezíš na 20 (neříkej, že nás máš rád všechny stejně :lol: ) tak mohu zapůjčit 20ti stěnku :)
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“