CFI 1006 Silent - repainted
Moderátor: L4mka
- Drobek'
- Začátečník

-
- CreAtive_34
- Začátečník

-
- *VIPER*
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

- LeaderS
- Začátečník

Souhlasím...trochu sem si nedokázal predstavit cele to bublinkove divadlo,ale ted to je naprosto onoM4r1hu4n3 píše:Pekny, me se to libi, ted jeste nejake pastelove barvy, pekny nastrik na bocnici - v podobnem stylu a muze to byt opravdu pekny pc.
- Holda
- Středně pokročilý

- Holda
- Středně pokročilý

- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Nica
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me se to libi je to zajimavy a neobvykly:)
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

- Holda
- Středně pokročilý

mensi progress, delam i jiny veci, jako kitovani otvoru, ale nic zajimavyho, co by se dalo fotit. Nemam moc casu, tak prace jdou pomalu a fotit me to bavi jeste min.
Vyrezani pruchodek do MB traye

urcite presnost neni 100% ale neresim to vzhledem k tomu, ze ucel to plni stejne dobre a nebude to v celkovym efektu videt
Vyrezani pruchodek do MB traye
urcite presnost neni 100% ale neresim to vzhledem k tomu, ze ucel to plni stejne dobre a nebude to v celkovym efektu videt
.
- Holda
- Středně pokročilý

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Taky jsem nad tim drive premyslel a dosel jsem k tomu ze je to v podstate nanic, udelat to je v pohode ale proc to vubec delat?
Ano nahore se mozna drzi teply vzduch ale to me nijak netrapi, cast si odtamtud bere zdroj.
Ano nahore se mozna drzi teply vzduch ale to me nijak netrapi, cast si odtamtud bere zdroj.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Holda
- Středně pokročilý

- Holda
- Středně pokročilý

tak jsem se na ni nakonec vykaslal a letmo jsem ji zkusil sestavit, zatim provizorne misto nytu sroubky, prece jen kvuli vyzkouseni, jestli je vsechno tak, jak ma, nebudu nytovat a pak hned odvrtavat. Jsem spokojeny, vse sedi, jak ma, krome mechaniky, tam je potreba navrtat dirky na sroubky o neco dal, nez jsou, ale to je uz detail.
celkovy pohled dovnitr, krytka kabelu dostane jeste hezci srouby

diskutovane zaveseni disku

intake

zadni cast

predek uz s perforovanym plechem

detail

pokud by vam prislo, ze talcitka jsou nakrivo, tak je to tak, pri sestavovani jsem na ne zapomnel a zpetne se tam spatne davaji, tak jen tak provizorne. Zacinam uvazovat o laku. Zvenku bych rad neco decentniho, laka me predstava snehove bile s nejakou vyraznou kontrastni barvou (cervena, zelena, modra) ale jeste uvidim.
Vnitrek je taky orisek, ale asi lakovat nebudu, pouze vylestim hlinik. Ono stejne dovnitr videt nebude a case bude vylepena odhlucnenim
Dik za rady, komentare...
celkovy pohled dovnitr, krytka kabelu dostane jeste hezci srouby
diskutovane zaveseni disku
intake
zadni cast
predek uz s perforovanym plechem
detail
pokud by vam prislo, ze talcitka jsou nakrivo, tak je to tak, pri sestavovani jsem na ne zapomnel a zpetne se tam spatne davaji, tak jen tak provizorne. Zacinam uvazovat o laku. Zvenku bych rad neco decentniho, laka me predstava snehove bile s nejakou vyraznou kontrastni barvou (cervena, zelena, modra) ale jeste uvidim.
Vnitrek je taky orisek, ale asi lakovat nebudu, pouze vylestim hlinik. Ono stejne dovnitr videt nebude a case bude vylepena odhlucnenim
Dik za rady, komentare...
.
- LeaderS
- Začátečník

ten perforáč od AC vypadá moc dobře....ale možná bych volil model s vetsíma dirkama preci jen ta 0.3 je dost titerná a spolu s tema kruhama pusobí zválsťní dojem...možná vetší dirky by nebyly od veci,ale zase by se ti dovnitr asi prasilo....jinak lak bych volil výrazny...možná červená perleť doplněna žlutou metalízou...