CFI 1006 Silent - repainted

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

3ka je asi nejhezčí(ber to jako hlas)
marcino25
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

3

Příspěvek od marcino25 »

3tí :wink:
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

3ka
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

...a mně se nelíbí ani jeden - buď bych to udělal symetricky a nebo úplně asymetricky (různě velké bubliny bez společné osy), ty návrhy mi přijdou jako takový hybrid, něco mezi...
Ale je to jen můj postřeh, třeba to bude v reálu vypadat dobře. :wink:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

tak diry uz jsou, nakonec jsem se rozhodl trochu improvizovat, protoze pri vyrobe prvniho otvoru jsem si rikal, jak si to ulehcim a delal jsem to vykruznikem do sadrokatonu :lol: no nejak se nezadarilo, takze je videt, jak se muselo tmelit...zbytek uz byl pro jistotu rucni prace...
Obrázek
Obrázek
.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Pekny, me se to libi, ted jeste nejake pastelove barvy, pekny nastrik na bocnici - v podobnem stylu a muze to byt opravdu pekny pc.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

M4r1hu4n3 píše:Pekny, me se to libi, ted jeste nejake pastelove barvy, pekny nastrik na bocnici - v podobnem stylu a muze to byt opravdu pekny pc.
Souhlasím...trochu sem si nedokázal predstavit cele to bublinkove divadlo,ale ted to je naprosto ono :) jeste pokud zachovas kulate linie v bocnici a na vrchu casu bude to naprostá parad....moc se mi to líbí...jen tak dále;)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jo presne takhle udelam potom povrchovou upravu, 2 barvy, v jedne budou tyhle bubliny. Ale je tam jeste dost prace, cekam taky na material, par napadu mam jeste v zaloze...No uz mi ale zacne v pondeli semestr, tak nevim, jak budu rychle pokracovat
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

dorazily tlacitka....ted shanim nejaky perforovany plech, nechce se mi dvakrat kupovat 0,5x0,5m tak uvidim

Obrázek
Obrázek
.
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

nad tema tlacitkama jeste popremyslej 8)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

nebudou stribrny, celkove barevne zapadnou, toho se nebojim
.
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

ja spis myslel to umisteni
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Me se to libi je to zajimavy a neobvykly:)
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

jo tak ty tlacitka se mi tam libi dost, zadna symetrie :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

mensi progress, delam i jiny veci, jako kitovani otvoru, ale nic zajimavyho, co by se dalo fotit. Nemam moc casu, tak prace jdou pomalu a fotit me to bavi jeste min.
Vyrezani pruchodek do MB traye
Obrázek
Obrázek
Obrázek
urcite presnost neni 100% ale neresim to vzhledem k tomu, ze ucel to plni stejne dobre a nebude to v celkovym efektu videt
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

mam ted mensi dilema, myslite, ze se vyplati mit perforace na vrchu case?
.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Taky jsem nad tim drive premyslel a dosel jsem k tomu ze je to v podstate nanic, udelat to je v pohode ale proc to vubec delat?
Ano nahore se mozna drzi teply vzduch ale to me nijak netrapi, cast si odtamtud bere zdroj.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

no prave za zdrojem je takova past na horkej vzduch...mensi perforaci bych tam udelal, ale jde o to, ze to je dalsi misto potencionalniho uniku hluku
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

tak jsem se na ni nakonec vykaslal a letmo jsem ji zkusil sestavit, zatim provizorne misto nytu sroubky, prece jen kvuli vyzkouseni, jestli je vsechno tak, jak ma, nebudu nytovat a pak hned odvrtavat. Jsem spokojeny, vse sedi, jak ma, krome mechaniky, tam je potreba navrtat dirky na sroubky o neco dal, nez jsou, ale to je uz detail.

celkovy pohled dovnitr, krytka kabelu dostane jeste hezci srouby
Obrázek

diskutovane zaveseni disku
Obrázek

intake
Obrázek

zadni cast
Obrázek

predek uz s perforovanym plechem
Obrázek

detail
Obrázek

pokud by vam prislo, ze talcitka jsou nakrivo, tak je to tak, pri sestavovani jsem na ne zapomnel a zpetne se tam spatne davaji, tak jen tak provizorne. Zacinam uvazovat o laku. Zvenku bych rad neco decentniho, laka me predstava snehove bile s nejakou vyraznou kontrastni barvou (cervena, zelena, modra) ale jeste uvidim.
Vnitrek je taky orisek, ale asi lakovat nebudu, pouze vylestim hlinik. Ono stejne dovnitr videt nebude a case bude vylepena odhlucnenim
Dik za rady, komentare...
.
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

ten perforáč od AC vypadá moc dobře....ale možná bych volil model s vetsíma dirkama preci jen ta 0.3 je dost titerná a spolu s tema kruhama pusobí zválsťní dojem...možná vetší dirky by nebyly od veci,ale zase by se ti dovnitr asi prasilo....jinak lak bych volil výrazny...možná červená perleť doplněna žlutou metalízou...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“