Je videt ze jsi jeste nelamivola. Na polystyren das skelnou tkaninu a prichtis ji spendlikama. Pak to prejedes laminatem. Po vytvrdnuti te uz kopyto nebude moc zajimat. Atd. Najdi si postup.bagr_001 píše:zatím to není úplně hotové...ale já bych to chctěl zalaminovat, jenže jakýkoliv expoxid nebo rozpoštědlo vyžere do toho polystyrenu díru, tak jak jsi to myslel?Woyta píše:Tak to zpracovani neni nic moc. Diry nedobroseny, plechy nesrovnany, atd.
Predek by byl lepsi z laminatu. Z povystyrenu jen kopito. Sada na opravu kajaku storji asi 200kc.
Projekt "Reactor" by BAGR_001 & sauCEPan
Moderátor: L4mka
- Woyta
- Středně pokročilý
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Diky ja sem se koukal na laminovani modelu a tam psali o epoxidu, tak se podivam este jednou a diky za radu, urcite to vyzkousim...Woyta píše:Je videt ze jsi jeste nelamivola. Na polystyren das skelnou tkaninu a prichtis ji spendlikama. Pak to prejedes laminatem. Po vytvrdnuti te uz kopyto nebude moc zajimat. Atd. Najdi si postup.bagr_001 píše: zatím to není úplně hotové...ale já bych to chctěl zalaminovat, jenže jakýkoliv expoxid nebo rozpoštědlo vyžere do toho polystyrenu díru, tak jak jsi to myslel?
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- X-Spidy-X
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- =WiSh=
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To je právě ono... já jsem nikdy nic modelářského nedělal, vůbec se v tom neorientuju, nevím co koupit atd. i když na internetu je spousta návodů...=WiSh= píše:nejlepší je na polystyren klasika modelářská technika > lepenka > epoxid...bagr_001 píše:...Eště se poptám pár lidí a možná to zkusím zalaminovat, nebo na to přilepit balsu a pak přetmelit... nevím...
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- blaxo
- Začátečník
- AiX
- Začátečník
-
- Nightavanger
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
- sauCEPan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsecky. Ja de lam s BARGREM ten mod a do ted sem mel nemocej PC tak sem se neucastnil
Pokusim se to napravit.
A) Uznavam, ze postup vypada dost hruzne.... ale to se postupne spravi a nakonec to mozna i mistama nebude vipadat spatne
B) Kazdopadne vsem dik za radi a dobre myslenou (aspon doufam) kritiku.
C) Jeste dneska bych sem mel prihodit nejake fotky ve 3D jak by ten PC asi mel vypadat

A) Uznavam, ze postup vypada dost hruzne.... ale to se postupne spravi a nakonec to mozna i mistama nebude vipadat spatne

B) Kazdopadne vsem dik za radi a dobre myslenou (aspon doufam) kritiku.
C) Jeste dneska bych sem mel prihodit nejake fotky ve 3D jak by ten PC asi mel vypadat

- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- LeaderS
- Začátečník
ten panel hruza des....
osobne bych to udelal z jednohu kusu dýhy...kruzítkem bych si naznacil otvor a pak ho bruskou vyřízl...... ve finale nejaky krasny lak a byla by to uzasna imitace dreva...tahle nevim nevim....
mensí rada..kdyz pracujes s dýhou...ber na vedomí ze je to vlastne nakrajene drevo...kdyz ho ohejbáš...musís ji důkladně namočit a potom ohnou pres kopito a zavyksovat.....nasledne to vysušíš horkym vzduchem a uz se ti nikdy nevratí do původního tvaru......potom to akorad přiložís na čelo a dolepíš....takhle mi to přijde hrůzný....a vsadim krk že ti to vlivem pnutí po čase odskočí....a ty spoje?nikdy to nebude vypadat stejnolite...ponevac dýha na konci nemá tendenic se ohejbat,nýbrž praskat.....kor kdyz to je za sucha.....takze se na to vys*r a strhni to a dej na moje rady.....uz parkrat sem s dyhou pracoval a mam nejake zkusenosti
nechci delat chytreho,taky sem zacínal a taky mi poradili...nikdo nezná vsechno...ani Stoobi ne
osobne bych to udelal z jednohu kusu dýhy...kruzítkem bych si naznacil otvor a pak ho bruskou vyřízl...... ve finale nejaky krasny lak a byla by to uzasna imitace dreva...tahle nevim nevim....
mensí rada..kdyz pracujes s dýhou...ber na vedomí ze je to vlastne nakrajene drevo...kdyz ho ohejbáš...musís ji důkladně namočit a potom ohnou pres kopito a zavyksovat.....nasledne to vysušíš horkym vzduchem a uz se ti nikdy nevratí do původního tvaru......potom to akorad přiložís na čelo a dolepíš....takhle mi to přijde hrůzný....a vsadim krk že ti to vlivem pnutí po čase odskočí....a ty spoje?nikdy to nebude vypadat stejnolite...ponevac dýha na konci nemá tendenic se ohejbat,nýbrž praskat.....kor kdyz to je za sucha.....takze se na to vys*r a strhni to a dej na moje rady.....uz parkrat sem s dyhou pracoval a mam nejake zkusenosti
nechci delat chytreho,taky sem zacínal a taky mi poradili...nikdo nezná vsechno...ani Stoobi ne
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož jsem dneska konečně sehnal desku extrudovanýho polystyrenu (xps), tak přemýšlím, že z toho panelu ten normální polystyren sundám a dám tam ten extrudovanej a nebudu muset vymejšle takový blbosti, jako jsem dělal s tou balsou... zítra vyzkouším co se všechno na ten xps dá nalejt a nesežere ho to, pač ten obyč. polystyren 99 látek ze 100 sežere... takže popřemýšlím co dál a pak se uvidí...LeaderS píše:ten panel hruza des....
- LeaderS
- Začátečník
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem se ptal chemykářky a ríkala, že v normal. jsou nějaký látky, který ho udělaj měkej a v něm ty kuličky... takže zkusim to a uvidim, jinak souhlasim, že herkules je good...LeaderS píše:extrudovaný je uplne stejny jako normální akorad je víc lisovan...jinak ti sezere vsechno co ti sezral norlál...doporucuju Herkules ten to kvalitne lepí

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý
- X-Spidy-X
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: