OK kazdy veri comu chce, pre mna tym ze id zverili hru Ravenu ju odpisali..ako napr. Raven odpisal SoF tym ze ju dal Claudronu to je rovnaky pristup..proste na Q neni cas, nech si s nim robia co chcu z jeho mena aj tak vytazime prachy - asi taky nejaky styl. Zas taky hrozny brak to ale neni a MP je po urcitych upravach dost zabavny, po Q3 ale akosi nebola chut sa to ucit (v mojom pripade) v com mali problem iny neviem..Maxtor píše:Nejak se to tady rozjelo.....
EDIT
Tak vidim ze predsa som neni jediny sklamany z Crysis a povazuje to za sracku viac ludi (vacsina?) S tym Cod4 aj Stalkerom suhlasim, obe hry su o dost lepsie ako Crysis, hlavne CoD4 ma dost oslovil, naozaj aj ja odporucam je to dobra akcia.axloth píše:Pokud ma neco tak silenej hype jako Crysis tak to ani nemuze nezklamat. Kdyby nikdo nevedel, ze to ma vyjit, tak by z toho byl kazdej unesenej. Hlavni dva sliby, grafiku a narocnost, to splnilo.
A pokud nekdo mysli, ze fps stoji za hovno a jen zlepsujou grafiku, at si zahraje CoD4 a Stalkera.