Age of Conan
Moderátor: Baneshee
- Wiruz
- Pokročilý

no tim jsem myslel raidovani, bavilo me to vic nez nejake Q ci heroicy, je to proste trochu jine, verim ze to kazdemu nesedne, ale proste sranda, nesmi se to teda moc hrotit, o equip vubec neslo, bylo mi jedno v cem jsem tam chodil, hlavne ze jsem tam mohl bejt a videt to, zazit to, uzit si to, a v tom vidim slabinu AOC, kde zatim ten end-game moc neni, avsak doufam ze to doladej, jen doufam ze tam daj nejake bossy co budou taky neco delat, krom cumeni a obcasne rany
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- goelr
- Začátečník

ted taky nemam vubec cas...ale moc se tesim na poradny bitvy o mesta...jinak postup kdyz jedes Q nebo i exp, tak je oproti WoW fakt dvounasobnej...much to ma opravdu dost, ale to spravi cas...zatim bavi vic nez WoW 
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- goelr
- Začátečník

naprosta blbostrostaxx píše:cozeStratos píše:taky vam to dneska stahuje 14Gb patch?rekord mezi patchema
![]()
Edit : men to nic nestahuje ..btw ten patch ma vice gb nez samotna hra ne ?tak tomuse rika oprava bugu
![]()
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Maddogg
- Čestný člen

Re: Age of Conan
Tak jsem se do toho pustil mám zatím Bear Shamana 30lvl na servru Soulstorm. Nehraje tam náhodou někdo?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Frostys
- Začátečník

-
Maddogg píše:Tak jsem se do toho pustil mám zatím Bear Shamana 30lvl na servru Soulstorm. Nehraje tam náhodou někdo?
Ale chci se zeptat. Nejsem jediný komu docela často šedne mapa a semtam hra spadne s klasickou hláškou o odesílání zprávy o chybách?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- goelr
- Začátečník

hraju to od data vydani, server crom, ale jsem jen prilezitostnej hrac -> conq 55...
za tu dobu mi to ale spadlo jen jednou jedinkrat (sestava viz dole + visty home pro 64b)
akorat posledni (vcerejsi) patch mel resit memory leak, ktery jsem mel velmi vzacne, ted je mam casteji
jinak jakej je vas nazor na AoC
autori se snazi vsechny nedodelky a bugy spravovat, od data vydani to urazilo celkem slusnej kus cesty, ale zbyva toho jeste dost...presto stejne pro me zatim nejlepsi MMO (WoWko jsem hral pul roku) 
za tu dobu mi to ale spadlo jen jednou jedinkrat (sestava viz dole + visty home pro 64b)
akorat posledni (vcerejsi) patch mel resit memory leak, ktery jsem mel velmi vzacne, ted je mam casteji
jinak jakej je vas nazor na AoC
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Hral si jedine MMO a to len slabeho pol roka? Tak to moc s cim porovnavat nemas.goelr píše:jinak jakej je vas nazor na AoCautori se snazi vsechny nedodelky a bugy spravovat, od data vydani to urazilo celkem slusnej kus cesty, ale zbyva toho jeste dost...presto stejne pro me zatim nejlepsi MMO (WoWko jsem hral pul roku)
Ja hravam EverQuest2 a EVE a mozem povedat, ze po prvom masivnom presune hracov na AoC sa zacali hraci vracat spet do predchadzajucich hier. Vacsinou su ho hardcore hraci, skuseni, ktori maju odohratych viacero MMO hier (UO, EQ, EQ2, WoW, VG, GW, FF, TR, EVE...) a moc AoC po vylevelovani na vysoke levely nechvalia.
Uvidime, co bude za rok. Snad autori dovtedy AoC dokoncia a porobia obsah aj pre vyssie levely.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- goelr
- Začátečník

vsak jasne, chtel jsem znat nazory hc hracu...vsak jsem psal, ze pro me, jako prilezitostneho hraceWuuduu píše: Hral si jedine MMO a to len slabeho pol roka? Tak to moc s cim porovnavat nemas.
Ja hravam EverQuest2 a EVE a mozem povedat, ze po prvom masivnom presune hracov na AoC sa zacali hraci vracat spet do predchadzajucich hier. Vacsinou su ho hardcore hraci, skuseni, ktori maju odohratych viacero MMO hier (UO, EQ, EQ2, WoW, VG, GW, FF, TR, EVE...) a moc AoC po vylevelovani na vysoke levely nechvalia.
Uvidime, co bude za rok. Snad autori dovtedy AoC dokoncia a porobia obsah aj pre vyssie levely.
- Maddogg
- Čestný člen

Věřím že pro hc hráče to nebude to pravé. Naopak se mi to zdá ideální pro ty co chtějí skusit nějaké to mmo. Questy váš vedou pěkně za ruku přesně vám řeknou co a jak. Možná ze začátku trošku složitější combat systém. Levelování se mi zdá docela rychlé vzhledem k tomu že hraji pár hodin denně. Wow je také velice user friendly, ale mnozi si v dnešní době řeknou proč neskusit něco nového přeci jen wow je tady již x let.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Znám hodně lidi co to zkoušeli, převážně WoW hráči s několika 70 se slušným equipem. Zezačátku nadšení z grafiky a combat sytému, pak ticho a po pár dnech návrat do wow... Sám jsem koupil už použitý acc (od WoWkaře) tady na foru a po pár dnech zase prodal dál
. Podle mě to není nic extra. Nehledě na to, že je to něco jako placená beta (minimálně bylo).
- shadow
- Středně pokročilý

No, tak jsem jako letitý hráč single player RPG vyzkoušel Age of Conan... zaujal mě na něm hlavně ten single player začátek a vůbec možnost hrát dlouho sám za sebe, bez nutnosti se nějak družit, a také "mature" hodnocení hry a realisticky vykreslený herní svět, který má skutečně povedenou, drsnou conanovskou atmosféru.
Přesto jsem to dojel jen do 19. levelu a stačilo mě to...
Sice nějaký ten příběh, nezbytnou to složku pro single player RPG, to ze začátku hry má, ale aspoň mně absolutně nechytl a nezískal si mě. Proti tomu, na co jsou hráči SP RPG zvyklí třeba z her od Bioware, je příběh v AoC tuctový, mělký, bez atmosféry a to samé lze říci o jednotlivých questech. Ale to bychom asi chtěli od MMORPG moc..
Nejhorší je ale hratelnost té hry. Je to totální click-fest, nebo spíše "1,2,3" fest, kdy pokud hrajete za melee postavu, tak se opravdu uklikáte (defaultně nastavenými klávesami 1,2,3 pro útok). Pořád dokola. Za účelem splnění questu nebo i dosažení požadovaného levelu, kdy Vás hra v úvodní příběhové linii nepustí dál, než dosáhnete požadovaného levelu. Tzn. naprosto stereotypní gameplay a když si přepnete do MP módu, tak uvidíte, že ostatní hráči dělají to samé. Ty samé questy. Tím samým způsobem. Působí to tak nějak divně. Možná, že v pozdějších fázích hry a dalším herním contentem přibudou i další herní možnosti jako crafting apod. (to ale nabízí i třeba NeverWinter Nights...), ale jinak pořád bude převládat killování pořád dokola, do omdlení. Zpočátku to baví, ale postupně to začne být šíleně stereotypní. Jenom vlastně kvůli dosažení vyššího levelu. Navíc samozřejmě narozdíl od SP RPG zde se nijak nesejvuje, ale resurektuje, což taky samo o sobě přináší mnohá úskalí, na která hráč single playeru není zvyklý... No, dokážu si představit rozhodně lépe ztrávený čas, než další desítky, stovky hodin v AoC... nějaký ten pocit, kteří někteří vyzdvihují u MMORPG, a to že hrají s jinými živými lidmi, mě nějak nic neříká, resp. spíše mně to obtěžuje, není to takové odreagování (od lidí skutečného světa
. )
Ale zkusit jsem to chtěl, takže nespokojený nejsem. Zkušenost je ale jednoznačná. Zůstávám u SP-RPG. Uvidíme až s čím přijde Bioware se svým KOTOR ONLINE. Ti mají sílu a prostředky, aby žánr redefinovali, aby byl kvalitní i třeba po stránce příběhu. Do té doby nemá pro hráče SP RPG smysl přecházet
.
Přesto jsem to dojel jen do 19. levelu a stačilo mě to...
Sice nějaký ten příběh, nezbytnou to složku pro single player RPG, to ze začátku hry má, ale aspoň mně absolutně nechytl a nezískal si mě. Proti tomu, na co jsou hráči SP RPG zvyklí třeba z her od Bioware, je příběh v AoC tuctový, mělký, bez atmosféry a to samé lze říci o jednotlivých questech. Ale to bychom asi chtěli od MMORPG moc..
Nejhorší je ale hratelnost té hry. Je to totální click-fest, nebo spíše "1,2,3" fest, kdy pokud hrajete za melee postavu, tak se opravdu uklikáte (defaultně nastavenými klávesami 1,2,3 pro útok). Pořád dokola. Za účelem splnění questu nebo i dosažení požadovaného levelu, kdy Vás hra v úvodní příběhové linii nepustí dál, než dosáhnete požadovaného levelu. Tzn. naprosto stereotypní gameplay a když si přepnete do MP módu, tak uvidíte, že ostatní hráči dělají to samé. Ty samé questy. Tím samým způsobem. Působí to tak nějak divně. Možná, že v pozdějších fázích hry a dalším herním contentem přibudou i další herní možnosti jako crafting apod. (to ale nabízí i třeba NeverWinter Nights...), ale jinak pořád bude převládat killování pořád dokola, do omdlení. Zpočátku to baví, ale postupně to začne být šíleně stereotypní. Jenom vlastně kvůli dosažení vyššího levelu. Navíc samozřejmě narozdíl od SP RPG zde se nijak nesejvuje, ale resurektuje, což taky samo o sobě přináší mnohá úskalí, na která hráč single playeru není zvyklý... No, dokážu si představit rozhodně lépe ztrávený čas, než další desítky, stovky hodin v AoC... nějaký ten pocit, kteří někteří vyzdvihují u MMORPG, a to že hrají s jinými živými lidmi, mě nějak nic neříká, resp. spíše mně to obtěžuje, není to takové odreagování (od lidí skutečného světa
Ale zkusit jsem to chtěl, takže nespokojený nejsem. Zkušenost je ale jednoznačná. Zůstávám u SP-RPG. Uvidíme až s čím přijde Bioware se svým KOTOR ONLINE. Ti mají sílu a prostředky, aby žánr redefinovali, aby byl kvalitní i třeba po stránce příběhu. Do té doby nemá pro hráče SP RPG smysl přecházet
show must go on..
- Frostys
- Začátečník

-
Tohle není moc objektivní hodnocení, ale i tak je to docela zajímavé. Čekal jsi od MMORPG pořádný singleplayer? I ty naivkoshadow píše:No, tak jsem jako letitý hráč single player RPG vyzkoušel Age of Conan... zaujal mě na něm hlavně ten single player začátek a vůbec možnost hrát dlouho sám za sebe, bez...
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- Wuuduu
- Středně pokročilý

to si absolutne nepochopil zmysel a vyznam MMORPG, ak to porovnavas so Single Player RPG.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- shadow
- Středně pokročilý

Bohužel jsem ho pochopil až moc dobře
).
Link
Pokud srovnávám po stránce příběhu, tak jedině kvůli tomu, že u AoC tato otázka byla diskutována, včetně jeho hybridního single-player začátku...
Jinak na internetu lze najít i další postřehy z pera spíše zastánců single playeru přístupu...
Link
edit: sakra, ten bug, který deformuje linky po editaci mě štve..
Link
Pokud srovnávám po stránce příběhu, tak jedině kvůli tomu, že u AoC tato otázka byla diskutována, včetně jeho hybridního single-player začátku...
Jinak na internetu lze najít i další postřehy z pera spíše zastánců single playeru přístupu...
Link
edit: sakra, ten bug, který deformuje linky po editaci mě štve..
show must go on..
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No sice mě AoC hráči asi seřvou, ale když už začít s mmorpg, tak jedině wow (podle mě). Je to udělané pro masy a hlavně je to tak propracovaný za ty roky, že je to fakt radost hrát. Já jsem byl taky odpůrce online rpg a pamatuji si, jak jsem se smál kámošovi, jak může za hraní platit a ani jsem se nenadál, a platil jsem taky 
V každém případě podle mě v online rpg ani tak moc o příběh nejde... Jde o ty zážitky s lidma okolo, to je dle mého názoru ten hlavní příběh. Já už nehraju 7 měsíců a pořád jsem v kontaktu s lidma, se kterýma jsem se seznámil ve wowku a u žádné hry jsem si neužil tolik zábavy a hlavně každé rpg, které jsem od wowu hrál mi přijde totálně nedokonalé a nudné...
V každém případě podle mě v online rpg ani tak moc o příběh nejde... Jde o ty zážitky s lidma okolo, to je dle mého názoru ten hlavní příběh. Já už nehraju 7 měsíců a pořád jsem v kontaktu s lidma, se kterýma jsem se seznámil ve wowku a u žádné hry jsem si neužil tolik zábavy a hlavně každé rpg, které jsem od wowu hrál mi přijde totálně nedokonalé a nudné...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.