spajdr: nechces teda do prvniho postu napsat o jaky zanr se jedna a tak? proste zakladni info ja nevim, jesti to bude na zpusob oblivionu a nebo treba wowka
Tato hra by měla být revoluční určitou kombinací single playeru a multiplayeru. Podle všeho si jde vlastní cestou, která by jí měla umožnit být kompetitivní i s WoW, a to i cestou zaměření se na starší "mature" hráčské publikum, takže já k této MMORPG také vzhlížím s nadějí. FunCom je pro mně značkou kvality. Osobně oceňuji i conanovskou licenci. To u mně hned přidá na atraktivitě. Kéž by spatřil světlo světa také Star Trek Online.
hraje nekdo? vcera sest hodin v kuse a zatim naprosta parada, hlavne co se tyce souboju. Jsem teprve na 14. lvl, takze porad jen na pocatecnich souostrovi, ale uz tady je rozloha a moznosti expu a Q dosti velike, svet bude asi dosti kolosalni. Nechci delat ukvapeny zavery, ale WoW ma hodne hodne silnou konkurenci
no ja uz se wow zbavil a podle debaty s lidma co znam z wow je vetsina celkem dost nadsena, takze zejtra du taky do toho, akorat to bere 30giga na disku
no hrat to asi nebudu, protoze tyhle tipy her me nikdy moc nebrali, ale jen tak pro zajimavost.. To se taky musi nejak pravidelne platit, nebo staci zakoupit jen jednou?
robuTEKK píše:no hrat to asi nebudu, protoze tyhle tipy her me nikdy moc nebrali, ale jen tak pro zajimavost.. To se taky musi nejak pravidelne platit, nebo staci zakoupit jen jednou?
Vypadá to hodně dobře, počkám až se objeví první recenze a pak se rozhodnu. K tomu placení, dá se koupit předplacená karta za 650Kč na 2 měsíce, při platbě kartou to ale vychází na cca 450Kč/2 měsíce takže v pohodě.
Butch (16:05:36 29/05/2008)
a jaky to je? ten Conan?
Gordis (16:07:07 29/05/2008)
je tam dost chyb, super grafika a mnohem náročnější souboje. Celkově je to rozhodně horší bež WOW ale je to něco jiného tzn ted me to baví víc
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
chce to pár měsíců, než to doladí, je tam chyb jak nasráno a nevyváženost class, epic mód = akorát těžší mobové ale lepší loot žáden, itemizace v lootu je tragická, padá prakticky pořád něco co je ti na nic, nejlepší věci dostaneš vždy za splnění questu. Armor vypadá pro level 20 a třeba 60-70 naprosto stejně, ale to jsou věci, co se dají opravit.
spajdr píše:chce to pár měsíců, než to doladí, je tam chyb jak nasráno a nevyváženost class, epic mód = akorát těžší mobové ale lepší loot žáden, itemizace v lootu je tragická, padá prakticky pořád něco co je ti na nic, nejlepší věci dostaneš vždy za splnění questu. Armor vypadá pro level 20 a třeba 60-70 naprosto stejně, ale to jsou věci, co se dají opravit.
vim, ze si na to stezuje hodne lidi, ale me to jeste ani jednou nespadlo (hraju od patku lvl 29)
spajdr píše:chce to pár měsíců, než to doladí, je tam chyb jak nasráno a nevyváženost class, epic mód = akorát těžší mobové ale lepší loot žáden, itemizace v lootu je tragická, padá prakticky pořád něco co je ti na nic, nejlepší věci dostaneš vždy za splnění questu. Armor vypadá pro level 20 a třeba 60-70 naprosto stejně, ale to jsou věci, co se dají opravit.
vim, ze si na to stezuje hodne lidi, ale me to jeste ani jednou nespadlo (hraju od patku lvl 29)
No já psal že nepadá dobrý loot, nemyslel jsem hru