no, sice koupi zdroj, chvili si zahraje.. ale..Zub píše:a ja se zase budu opakovat, treba to pisu naposled.
nesouhlasim s tx3rfem i kdyz ten jeho avatar me dostava do uzkych, pac drive nebo pozdeji budes upgradovat, treba tedka nemas prachy ale je to tak a jakykoli zdroj treba forton 400w ti hrave utahne sestavu kterou si treba jednou koupis. takze tedka investuj do zdroje a ten ti pak zustane takze neprodelas, a koneckoncu ti diky nemu pujde ten pocitac co tedka mas a dokonce si na nem i zahrajes. mam spustu kamosu co hrajou na podobny sestave a jsou spokojeni.
nastavaj problemy.. az bude upgradovat, tak asi celej PC. Co udela s tim zbytkem, kdyz si necha ten 400W zdroj? Kdyz to takhle nefunguje..
Je to samozrejme jeho vec, ale prijde mi zbytecny, kvuli jedny hre, kupovat novej zdroj, prislo mi zbytecny kupovat i tu 2600Pro v nadeji ze si na tom zahraje Crysis.. Proste nevidim v tom zadnej smysl..
Kdyby mesic, nebo dva vydrzel, vydela 4-5k, tohle za 1500 nekomu proda, a za 7k koupi novej(pouzitej) stroj se kterym ma narok si zahrat uplne jinak, nez s timhle.
2Zub, ale nebudem se tady hadat, ja bych do toho nestrcil uz ani korunu