Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
- tom01
- Mírně pokročilý

Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli KOLEM nového fóra
Můžu se zeptat jak přesně funguje systém "kamrádi-ignorovaní?" zajímají mne ignorovaní, píše se, že od těch userů se nezobrazí plně jejich příspěvky...tzn. že bude třeba vidět jen "ten a ten napsal" ale už ne obsah příspěvku? To by někdy zamezilo navazování do vlákna...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. priznam se, ze thread jsem neprocital, takze nevim, jestli se to uz neresilo..
Nebudu vam kafrat do moc veci, pac chapu, ze zmena je zivot, nicmene mam dve veci, ktere mi pripadaji opravdu na hlavu..
1. Zviditelnit, nebo uplne jinak prebarvit aktualni stranku v seznamu stranek na prave strane.. neni videt, kde jsem a koukat kvuli tomu doleva, kde to napsano je, mi pripada uchylne..
2. Sledovani a odhlaseni z temat dejte dolu.. nahore to je katastrofa..
Obe tyto vytky se netykaji mych zvyku, ale zakladni logiky, co se ergonomie tyce.. dosavadni procitani fora probiha tak, ze ctu.. dole se kouknu doprava.. zjistim, ze nic nevidim, tak se kouknu doleva, kde zjistim na ktere strance jsem.. pak si reknu, ze budu sledovat, tak zase scrolluju nahoru abych mohl sledovat.. atd..
Proste priste vice hledet na logiku, ergonomii a na to, jak funguje konstruktivni stavba webu a ne na design..
Jinak ale gut.. nenasel jsem nic jineho, co by me vylozene vadilo.. takze chvalim..
Nebudu vam kafrat do moc veci, pac chapu, ze zmena je zivot, nicmene mam dve veci, ktere mi pripadaji opravdu na hlavu..
1. Zviditelnit, nebo uplne jinak prebarvit aktualni stranku v seznamu stranek na prave strane.. neni videt, kde jsem a koukat kvuli tomu doleva, kde to napsano je, mi pripada uchylne..
2. Sledovani a odhlaseni z temat dejte dolu.. nahore to je katastrofa..
Obe tyto vytky se netykaji mych zvyku, ale zakladni logiky, co se ergonomie tyce.. dosavadni procitani fora probiha tak, ze ctu.. dole se kouknu doprava.. zjistim, ze nic nevidim, tak se kouknu doleva, kde zjistim na ktere strance jsem.. pak si reknu, ze budu sledovat, tak zase scrolluju nahoru abych mohl sledovat.. atd..
Proste priste vice hledet na logiku, ergonomii a na to, jak funguje konstruktivni stavba webu a ne na design..
Jinak ale gut.. nenasel jsem nic jineho, co by me vylozene vadilo.. takze chvalim..
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Aha, zapoměl jsem dodat jednu důležitou věc. Většina rozložení různých prvků nevzešla ze zlovůle adminů, ale je součástí skinu, který byl použit. A ano, teď nastal čas doladit to k obrazu svému. 
Bathory
- zombux
- Odborník PCT

rozhodně to chce zvětšit řádek s informacemi, kde se člověk právě nachází (Obsah PCT fóra » PCtuning a toto fórum » Zprávy od a pro administrátory)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nešly by odkazy mimo fórum otvírat do nových oken? Asi 3x jsem si zavřel okno při prohlížení jednoho threadu
// aha, tak to pardon, toho jsem si nevšim
// aha, tak to pardon, toho jsem si nevšim
Naposledy upravil(a) OndraSter dne úte 22. črc 2008, 18:35, celkem upraveno 1 x.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, kdyz ona je pry taky kratkaTeuzz píše:Končím s mailem na seznamu, takže jsem chtěl zadat svoji e-mailovou adresu a ono
Zadaná emailová adresa pro ověření je příliš krátká.
to si mám na doméně vytvořit něco jako strasnedlouhyemailpropctforum@helmich.cz ?
I kdyz to vlastne neni ani spatny napad...
//ma tam byt nejake overovaci policko na mailovou adresu? zadne tam nevidim....
Burn in hell.
- beardie
- Středně pokročilý

este by ma zaujimalo, ci existuje nejaky plugin, aby oznacilo vsetky fora ako precitane, ked z neho odidem
pravdepodobne to nebudu chcet vsetci, takze ako volitelny v nastaveniach?
pravdepodobne to nebudu chcet vsetci, takze ako volitelny v nastaveniach?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- zombux
- Odborník PCT

šlo by něco udělat s tím bannerem nahoře? přijde mi nepřirozeně vysokej a logo pct divně protažený
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Funguje na novém fóru RSS příspěvků? Používám čtečku google reader a nové příspěvky mi nechodí. Máte někdo podobný problém?
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Jeste jednou bych se chtel zeptat, jestli odkaz v banneru
nadale povede na obsah PCT fora, nebo se udela, aby vedl na PCT, jako odkaz primo pod nim, ktery by se smazal (resp. jako to bylo na starem foru). Prechazel jsem takto na PCT, abych nemusel mit v liste tolik zalozek, nyni se musim trefovat na maly odkaz ...
// opraven preklep - po nekolika hodinach
//Bathory - za každý trefení malého odkazu máš u mě jeden PCT kredit...
PS: to jsou problémy, to jsou problémy
nadale povede na obsah PCT fora, nebo se udela, aby vedl na PCT, jako odkaz primo pod nim, ktery by se smazal (resp. jako to bylo na starem foru). Prechazel jsem takto na PCT, abych nemusel mit v liste tolik zalozek, nyni se musim trefovat na maly odkaz ...// opraven preklep - po nekolika hodinach
//Bathory - za každý trefení malého odkazu máš u mě jeden PCT kredit...
PS: to jsou problémy, to jsou problémy
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- SNowie
- Začátečník

... tak by možná stálo za úvahu, doplnit na onom logo-obrázku někam i slůvko forum, ať je jednoznačné, kam se člověk kliknutím dostane (lehce hnidopišské
)
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- nejde zmenit obrazek v profilu
http://img154.imageshack.us/img154/5438/obrztn8.png
- ikonka novy prispevek je stejne barvy (bila) jako pro starsi prispevky
http://img170.imageshack.us/img170/1669/ikonkako1.png
a tady mate homemade opravenou ikonku (ted uz i s pruhlednosti):

http://www.edisk.cz/stahni/52173/icon_p ... _112B.html
staci prehrat misto stare v pctforum.tyden.cz/styles/pct_basic/imageset
http://img154.imageshack.us/img154/5438/obrztn8.png
- ikonka novy prispevek je stejne barvy (bila) jako pro starsi prispevky
http://img170.imageshack.us/img170/1669/ikonkako1.png
a tady mate homemade opravenou ikonku (ted uz i s pruhlednosti):
http://www.edisk.cz/stahni/52173/icon_p ... _112B.html
staci prehrat misto stare v pctforum.tyden.cz/styles/pct_basic/imageset
Naposledy upravil(a) DEVastor dne stř 23. črc 2008, 10:10, celkem upraveno 1 x.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A co takhle zakázat velké screenshoty a podobné věci nad nějakou šířku? Pak to zbytečně roztahuje forum. K čemu pak sou navíc malé (kB's) avatary když to někdo zbytečně zaplácné tímhle? 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Hlavson
- Začátečník

Jenže screenshoty/obrázky se tahají přes nějakej foto hosting, kdežto avatary jsou na serveru PCTF.SpeedyGT píše:A co takhle zakázat velké screenshoty a podobné věci nad nějakou šířku? Pak to zbytečně roztahuje forum. K čemu pak sou navíc malé (kB's) avatary když to někdo zbytečně zaplácné tímhle?
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale to je přece uplně jedno, stačí dát do pravidel, že obrázky nad x px jsou zakázány a je toHlavson píše:...
// Úžasný bílý proužek DEVastore. Prostě u té buňky dole posuvník a bylo by to uplně nejlepší tak
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne stř 23. črc 2008, 14:31, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lepsi reseni nez toto by bylo roztazeni jen urcitych bunek, jak to umi napriklad vzhled SubSilver2 (napriklad druhy vzhled fora na živě), popripade jestli by tohle v soucasnem slo jen tezko, tak omezeni velikosti
PS: je pruhledny
PS: je pruhledny
Naposledy upravil(a) DEVastor dne stř 23. črc 2008, 14:36, celkem upraveno 1 x.
- socket
- Začátečník

inac nejako sa zaratavaju prispevky na smetisku/bazari, na starom fore sa nepripocitavali 
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
- christian
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je vlastnost stylů založených na subsilver2.Baneshee píše:Nezobrazuje se ICQ a dalsi IM uzivatele pod postem jak driv, musi se vlezt do profilu (to je mozna schvalne)
Už se to blíží... Opravdu se to blíží....
- Carper
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem zajímavý bug... jako avatar z externí stránky lze použít libovolný obrázek libovolné velikosti.... Doporučuju opravit. Extrémní případ v mém avataru, podle potřeby promazat...

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by nějak přeorganizovat ty odkazy jako "označit jako přečtené", "sledovat toto téma" nad hlavním oknem? Pokaždé jsou jinde - na main-page, v sekci i u příspěvků.
Btw - těm na hlavní straně chybí tučnost.
// Anonymní -> tohle třeba řeší klik na prostřední tlač...
Btw - těm na hlavní straně chybí tučnost.
// Anonymní -> tohle třeba řeší klik na prostřední tlač...
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne stř 23. črc 2008, 18:32, celkem upraveno 1 x.