Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
- Wilik
- Administrátor
Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
Sem hlaste jakékoli potíže, problémy, dotazy, chyby - ať už v čestině nebo v rozhraní.
Ideálně připojte screenshot, kde se problém objevuje.
Zname:
1. pouze jeden typ designu - modry, drzi korporatni linku PCT designu, casem po dohode pribude dalsi, tmavy
2. avatary nejdou prihrat z internetu - chyba na strane hostingu, opravuje se
Ideálně připojte screenshot, kde se problém objevuje.
Zname:
1. pouze jeden typ designu - modry, drzi korporatni linku PCT designu, casem po dohode pribude dalsi, tmavy
2. avatary nejdou prihrat z internetu - chyba na strane hostingu, opravuje se
- Lemra
- Čestný člen
Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli KOLEM nového fóra
Avatary: než pořešíme s hostingem oprávnění k zápisu do tmp adresářů, není dostupná funkce Nahrát z internetu. Ze stejného důvodu jsme neprovedli migraci Vašich původních avatarů.
Vaše původní avatary najdete ve starém fóru - obrázek avataru si uložte na disk a nahrajte k nám na server, nebo si zobrazte vlastnosti obrázku a zkopírujte jeho URL do formulářového políčka pro link.
Vaše původní avatary najdete ve starém fóru - obrázek avataru si uložte na disk a nahrajte k nám na server, nebo si zobrazte vlastnosti obrázku a zkopírujte jeho URL do formulářového políčka pro link.
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme nikdo nenašli, jak změnit skin (já ten černej snad fakt udělám), tak je na místě říct, že drobečková navigace je naprosto nevhodně umístěna, protože člověk, který byl zvyklý klikat na název fóra teď kliká na "Sledovat toto téma" :/
Burn in hell.
- matajon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No, nezdá se mi barva odkazů (#0A1A2A) oproti obyčejnému textu (#000000), alespoň mně se je nedaří díky nízkému kontrastu od sebe úspěšně rozeznat.
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
No trees or animals were killed during sending this message
- myom
- Středně pokročilý
zatim zadny technicky problem, well done (c)
. jen by me zajimalo, jestli budete hybat s poctem prispevku zobrazenych na stranku. aktualni pocet je prilis malo, zachvilku tu budou thready s 200 stranami. slusny pocet je 25 prispevku na stranku.
jo a jsou uz pluginy pro rychlou odpoved pro bb3, to bych tu taky uvital. diky

jo a jsou uz pluginy pro rychlou odpoved pro bb3, to bych tu taky uvital. diky

*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom

- D00M
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
rychlou odpověď bych taky uvítal...myom píše:jo a jsou uz pluginy pro rychlou odpoved pro bb3, to bych tu taky uvital. diky
ještě jedna věc mě napadla - šlo by vyhodit tu stránku "příspěvek odeslán, klikněte zde...", co se ukáže po odeslání postu? nebo ji udělat na příznak v nastavení uživatele? mírně to zdržuje.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nezobrazuje se ICQ a dalsi IM uzivatele pod postem jak driv, musi se vlezt do profilu (to je mozna schvalne)
Kdyz je nekde vlozenej vetsi obrazek, tak to roztahne forum smerem doprava a kus neni videt (pritom vlevo plno mista), viz http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=1&t=124290 (Opera 9.27)
Jinak taky doufam ze sirka fora bude dynamicka jako driv, abysme vyuzili nase sirokouhly monitory
Na tuhle nudli bych si asi nezvykl
Kdyz je nekde vlozenej vetsi obrazek, tak to roztahne forum smerem doprava a kus neni videt (pritom vlevo plno mista), viz http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=1&t=124290 (Opera 9.27)
Jinak taky doufam ze sirka fora bude dynamicka jako driv, abysme vyuzili nase sirokouhly monitory

Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na starém fóru bylo možné vlízt do threadu nejen přes klik na link, ale také přes klik na celý ten obdelník - snad mě chápete
.

AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle me vzdycky iritovalo, doufam ze se to v novym foru uz neobjevi
Skoro zadny phpbb forum to nema a kdyz mam prohlizec v pozadi a chci ho dostat do predu, kliknu do prostoru. Tady me to odpalkovalo hned do nejakyho tematu, ktery jsem videt nechtel. Ted si usetrim klikani "zpet"

SpeedyGT píše:Na starém fóru bylo možné vlízt do threadu nejen přes klik na link, ale také přes klik na celý ten obdelník - snad mě chápete.
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- Wilik
- Administrátor
nick je Jan Machalík (s dlouhým í) a heslo jsem ti zmenil a psal v SZ na stare bb2, kazdopadně si ho muzes nechat poslatJan Machalik píše:Zdravim Vas, mam problem s prihlasenim na forum, hlasi to spatny login.Na stary forum se prihlasim bez problemu.Diky
Ad ostatni
- o cz chybach v ikonach vime, opravime
- proc se nezobrazuje icq/skype/... pod postem netusim - zkusim pohledat
- js pro klikani na celou sekci a ne jen na odkaz uz asi zustane jen minulosti
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Šírka fóra není dynamická a zvažujeme, že to už ani měnit nebudemeWeslo píše:- šířka fóra už není dynamickáBude opraveno?
- moc prosím o co nejrychlejší upravu pro tmavý skin
- rozlišit trochu citace a odkazy - teď je to neroznatelné od normálního textu
- nefunkční odkaz na Jabbber v profilu
- Už jsem to psal vedle, jiné skiny časem budou (taky jsem zvyklý na dark), momentálně to ale není to hlavní
- Jj, neškodilo změnit pozadí, nebo zvýraznit rámeček
- Mrkneme se na to
Bathory
- Weslo
- Středně pokročilý
Bathory píše: - Šírka fóra není dynamická a zvažujeme, že to už ani měnit nebudeme

AMD Ryzen 5 3600 | XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |64GB Corsair DDR4 3600Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Není to chyba, proč by měla být.
Já mám taky 22" wide monitor a přesto jsem spokojenej, protože nemusím kroutit hlavou zleva doprava jako v případě roztaženého textu přes celý monitor a taky stránka vypadá podstaně lépe. Chápu ale, že je to věc názoru
Já mám taky 22" wide monitor a přesto jsem spokojenej, protože nemusím kroutit hlavou zleva doprava jako v případě roztaženého textu přes celý monitor a taky stránka vypadá podstaně lépe. Chápu ale, že je to věc názoru

Bathory
- Weslo
- Středně pokročilý
Bathory:to se divím že si to s BB2 tak dlouho vydržel.
No ale třeba časem by jste to mohli přidat jako modifikaci skinu - aby každý kdo chce otáčet hlavou (a nebo sedí dost daleko) byl spokojen.
tom01:mám stený problém - zřejmě divně nastavené cookies(na straně fóra) ne?
//Bathory - Od přechodu z 19" na 22" nemám prohlížeč přes celou obrazovku
, a spousta webů kam chodím má také pevnou šířku...

tom01:mám stený problém - zřejmě divně nastavené cookies(na straně fóra) ne?
//Bathory - Od přechodu z 19" na 22" nemám prohlížeč přes celou obrazovku

Naposledy upravil(a) Weslo dne pon 21. črc 2008, 17:39, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 5 3600 | XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |64GB Corsair DDR4 3600Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jste primo na puvodnim http://pctforum.tyden.cz, musis zatim byt na http://pctforum.tyden.cz.gds69b.active24.cz,/ cookies jsou zatim nastavene na tuhle adresu (bohuzel, chtelo by to zmenit
)
Jinak mozna bych uvital nejake jine smajliky, "nezubate"
napr z http://www.big-boards.com/smileys.php Smileys collection 1 (za tyto se primlouvam) nebo http://www.phpbbhacks.com/download/1076
Sice to je drobnost, ale potesi

Jinak mozna bych uvital nejake jine smajliky, "nezubate"

napr z http://www.big-boards.com/smileys.php Smileys collection 1 (za tyto se primlouvam) nebo http://www.phpbbhacks.com/download/1076
Sice to je drobnost, ale potesi

- shadow
- Středně pokročilý
Přimlouvám se ke skinu s dynamickou šířkou fóra, lépe to využívá prostor a především se to lépe čte... můj názor... aspoň jako (nedefaultní) alternativu bych to umožnil. Úprava template v tomto směru by snad neměla být nic složitého.
Jinak mně zatím zaujaly ty amnestie spojené s přechodem na nové fórum
)).
Jinak mně zatím zaujaly ty amnestie spojené s přechodem na nové fórum

show must go on..
- shadow
- Středně pokročilý
Ještě by se pro jeho větší přehlednost mohl konečně rozdělit bazar na P,K,V, I - s přechodem na phpBB 3 bych to tak nějak očekával
).

show must go on..
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Šířku bych vzhledem k wide-řům dal dynamickou, kdo by chtěl jinak - OndraSter ukazal jak. Osobně mi ale tato nudle nevadí, vzhledem k mým 5:4 LCD.
- Pamatujte, že v darku tihle smajlíci budou vypadat dobře, stejně jako v minulém fóru
- Ano, bazar by bylo dobré rozdělit, bude to daleko přehlednější.
- Linky na obsah fora a sekci bych posunul trochu níže, nebo je uplně prohodit se "sledovat toto téma" atd...
- Ikonky nových příspěvků jsou dle mne docela ok, ty mi rozhodně nevadí
- Co takhle oddělit informační thready stejným způsobem jako jsou odděleny oznámení? Nebo je pouze přidat k nim?
Po pár hodinách courání tady, se mi phpBB3 začalo líbit, asi tím musí projít každý
- Pamatujte, že v darku tihle smajlíci budou vypadat dobře, stejně jako v minulém fóru
- Ano, bazar by bylo dobré rozdělit, bude to daleko přehlednější.
- Linky na obsah fora a sekci bych posunul trochu níže, nebo je uplně prohodit se "sledovat toto téma" atd...
- Ikonky nových příspěvků jsou dle mne docela ok, ty mi rozhodně nevadí
- Co takhle oddělit informační thready stejným způsobem jako jsou odděleny oznámení? Nebo je pouze přidat k nim?
Po pár hodinách courání tady, se mi phpBB3 začalo líbit, asi tím musí projít každý

Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne pon 21. črc 2008, 19:50, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
- S.h.I.t.
- Začátečník
-
kontrast modrého písma na modrym pozadí je docela děs stejně jako šedá na bílé.
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nechal bych na lidech, jak si nastaví okno svého prohlížeče. Taky bych ti mohl říct, že si máš pořídit 15" monitor a měl bys fórum přes celou plochuSNowie píše:myslím, že když se někomu nechce otáčet hlavou, může si okno s prohlížečem zmenšit ... opačný případ úzké nudle lze naopak vyřešit jen stěží

Hlavní stránka PCT má taky pevnou šířku a dokonce ještě menší než fórum... a mohu vyjmenovat spoustu dalších webů a dokonce i fór, kde se taky nic neroztahuje a šířka stránky je pevná. Jde podle mě jen o zvyk a taky o určitý soulad webu s fórem, který by tu měl být. Nechal bych tomu nějaký časový odstup a pak se uvidí jestli to bylo dobré nebo špatné rozhodnutí.
Asi tě mrzí, že se tě netýkali, co?shadow píše:Jinak mně zatím zaujaly ty amnestie spojené s přechodem na nové fórum)).

Jasně, zrušíme podsekce... tedy, proč už se nevrátit rovnou na staré fórum, že?socket píše:a inac este sa mi nepacia tie podsekcie, myslim si ze to malo byt vsetko na hlavnej stranke, takto treba viac klikat, a ja radsej scrollujem ako klikam
Jen houšť...
Jj, víme o tom...busy píše:ja nevidím žiadny rozdiel v označení neprečítaných threadov ktoré sú nastavené ako dôležité. má tento problém ešte niekto alebo je problém u mňa
Teď si nejsem jistej, jestli jsem to pochopil dobře, ale vlevo jsou přeci ikony, které svojí barvou indikují nové/staré posty, tak k čemu potřebuješ ještě vybarvit tuto malinkatou ikonu? Případně konkretizuj, možná mluvíme oba o něčem jiném.myom píše:celkem podstatna chyba vaseho vzhledu. u novych prispevku je takova ikonka listu vedle textu "zaslal v" barevne odlisena od starych. vy to mate vsechno stejne a zhorsuje to orientaci velmi vyznamne. pls o rychlou napravu.

Tak být tebou, přejdu na měsíční kontrolu a .... taky tě máme rádiBez_n1ck píše:precet jsem tyto 3 stranky a reknu vam, ode dneska kontroluju jednou tydne, jestli je mozno nastavit prevazne cerny vzhled, dokud tomu tak nebude, opoustim toto forum, a vrazim zatim do zdichybi uz jenom bila hul
![]()

Ano, momentálně to nejde.Sicco2 píše:ted' po té migraci mi nejde trvalé přihlášení,můžu si zaškrtávat přihlášení natrvalo jak chci a pokažde co sem jdu tak to po mě chce znova přihlášení.Heslo a jméno si prohlížeč pamatuje ale prostě se to nepřihlásí.Jiné fora mi jedou vpohodě.
Bathory