Test Drive Unlimited 2
Moderátor: Baneshee
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Test Drive Unlimited 2
No zalezi jak rychle jste se registrovali. Nekdo to prej dostal uz minulej tyden a tento tyden testuji vetsi zatez serveru tak to poslali dalsim lidem v poradi. Ja se registroval jen nekolik hodin od doby co tu betu ohlasili tak se na me dostalo rychle, na vas snad taky prijde rada, ale pozdeji.
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- m1na
- Začátečník
Ja se regnul 29.5. Zkousel jsi volant? Zajimalo by me jestli s nim je ovladani aut lepsi nebo porad pofiderni. A co silnice, sou na nich prechody plynulejsi, nebo porad sou v nekterejch mistech "hranaty" a auto na nich skace.
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Volant jsem jeste nezkousel, vcera uz jsem to nestihl a dneska se nehraje ... zas az zitra od 20h. Nebezi to porad ale jen v urcitych hodinach (a offline mod v bete nejde). Ta ovladatelnost neni tak hrozna, rek bych rozhodne lepsi jak v jednicce, ale proste to neni ono, najizdis do zatacky a nevis jak se auto zachova (mozna to je muj subjektivni pocit) a dost casto jsem byl mimo cestu nebo v jinym aute.
Silnice jsou uz nastesti pekne hladky, taky jsem se na to zameril protoze me ta hrbatost v jednicce sra.., eh stvala. I prechod mezi silnici a okolnim terenem je plynulejsi a neni tam 20cm rantl jak v puvodni hre.
Silnice jsou uz nastesti pekne hladky, taky jsem se na to zameril protoze me ta hrbatost v jednicce sra.., eh stvala. I prechod mezi silnici a okolnim terenem je plynulejsi a neni tam 20cm rantl jak v puvodni hre.
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Právě mi přišlo pozvání do bety, takže už stahuju a potom napíšu nějaký dojmy beta má 3,5GB
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mám takovej problém, Launcher když zapnu tak tlačítko play mám šedivé a nic se neaktualizuje a nic nereaguje hlavně tlačítko play....pár lidí to taky řeší na TDU2 foru, ale bohužel žádné řešení. Má někdo podobný problém?
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jakou ti ten launcher hlasi verzi? Musi probehnout ten zelenej prouzek - kontroluje to aktualizace a s neaktualni hrou te to nepusti. Pokud to neprobehne tak mas nejspis nakej problem s pripojenim na jejich server (blokuje ti ho firewall nebo tak neco)
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
žádnej proužek neproběhl......nic se mi neaktualizovalo
jinak verze 008 build 0
jinak verze 008 build 0
- Stano K.
- Středně pokročilý
Mám kľúč a hra je nainštalovaná. Podla akého harmonogramu sú servere online?
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stano K. píše:Mám kľúč a hra je nainštalovaná. Podla akého harmonogramu sú servere online?
tak to nevím , mě to přijde jak kdy škoda že to nemůžu spustit, kdyžtak dej vědět jeslti ti to nedělá to samé co mě?! Fakt nevím co s tím
- sandro742...
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem taky dostal klíč k té betě, od včerejška ji stahuju, protože to přes ten jejich downloader stahovalo chvíli 0,01KB/s, potom zas 3MB/s, ale dneska jsem to konečně stáhnul, potom se zapnul launcher, updatnula se hra a když to najede, tak to píše, že mám špatnej key, chce mě to hodit do offline módu a potom to napíše, že v betě offline mód nejde.
V tom jejich launcheru je o tom něco psaný a jestli to dobře chápu, tak tuhle chybu to vyhazuje, když jsou servery nedostupný. Ale jak poznám, kdy jsou dostupný? Taky v tom launcheru je něco o tom, že dneska mezi 12 a 16hod. by to mělo jít, jenže já ty jejich časový pásma nechápu, když vlezu na jejich fórum, píše to, že je asi 12 hodin, přitom tady u nás je 10 atd. Kde seženu nějaký časy, kdy jsou servery funkční v našem čas. pásmu? (sry, jsem prostě lama no)
V tom jejich launcheru je o tom něco psaný a jestli to dobře chápu, tak tuhle chybu to vyhazuje, když jsou servery nedostupný. Ale jak poznám, kdy jsou dostupný? Taky v tom launcheru je něco o tom, že dneska mezi 12 a 16hod. by to mělo jít, jenže já ty jejich časový pásma nechápu, když vlezu na jejich fórum, píše to, že je asi 12 hodin, přitom tady u nás je 10 atd. Kde seženu nějaký časy, kdy jsou servery funkční v našem čas. pásmu? (sry, jsem prostě lama no)
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- sandro742...
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
sandro742... píše:dnes to je od 14:00 do 18:00 naseho casu
a v launcheru je na dnesek napsano 12 - 16:00 GMT, ČR je GMT+2
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
sandro742...: no jo, díky , tak to ale bohužel dneska netestnu, protože v tenhle čas nestíhám
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem teď chvíli hrál a musim uznat, že je to povedená hra, opravdu. Ale to ovládání, hrůza, to se nedá. Snad je to tim, že je to beta, ale jestli to bude ve full hře stejný, nemá cenu to kupovat už jen kvůli tomu. Já nikdy netloukl do klávesnice, ale teď v té betě jsem k tomu měl chutě každou chvíli.
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
niemand píše:Tak jsem teď chvíli hrál a musim uznat, že je to povedená hra, opravdu. Ale to ovládání, hrůza, to se nedá. Snad je to tim, že je to beta, ale jestli to bude ve full hře stejný, nemá cenu to kupovat už jen kvůli tomu. Já nikdy netloukl do klávesnice, ale teď v té betě jsem k tomu měl chutě každou chvíli.
tak po tomhle komentu mě ani neštve, ře to nemůžu spustit. Těšil sem se na vylepšený jízdní model z TDU a co takhle čtu reakce an ovládání tak děs a hrůza....pane bože dyť je to základní pilíř hry nechápu jak tohle můžou takhle nešťastně udělat. škoda no....
- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušeli jste to na volantu?
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- oneill_sx1
- Začátečník
Poněkud si protiřečíš - podle první věty je povedená, ale následující věty to popírají.niemand píše:Tak jsem teď chvíli hrál a musim uznat, že je to povedená hra, opravdu. Ale to ovládání, hrůza, to se nedá. Snad je to tim, že je to beta, ale jestli to bude ve full hře stejný, nemá cenu to kupovat už jen kvůli tomu. Já nikdy netloukl do klávesnice, ale teď v té betě jsem k tomu měl chutě každou chvíli.
Chování auta je opravdu strašné - neodpovídá to závodní hře, je rozhodně horší než v TDU. A opět jsem musel pro gamepad přenastatovat veškeré funkce ručně, stejně jako v TDU. To byl port z Xbox 360, přesto musel člověk veškeré ovládání ručně přenastavovat.
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
oneill_sx1: já si neprotiřečim, píšu, že hra je povedená a v další větě jen kritizuju to chování auta. Jinak všechno ostatní je dobrý, graficky, možnostma, atd atd, jen prostě to ovládání je hrůza, děs.
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
První problém v instalaci, ale hra se nainstaluje.
a dál samotný launcher
tlačítko play neaktivní. Nepomáhá ani úplné vypnutí Firewallu a Antiviru.
a dál samotný launcher
tlačítko play neaktivní. Nepomáhá ani úplné vypnutí Firewallu a Antiviru.
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktualni verze je v.012 build 6 - dokud se ti nestahne, tak ti to nedovoli hrat.
Ja vcera konecne zkousel hrat s volantem a mel jsem z toho mnohem lepsi dojem nez z klavesnice. Dokonce i Aston se dal udrzet na silnici a Fordem GT se mi jezdilo vyborne. Takze doporucuju zkusit volant i ostatnim, na ovladani klavesnici jsem si ani po nekolika hodinach hrani nezvykl (proste stoji za prd). Do vydani finalni verze ale zbyva pomalu pul roku, takze na tom treba jeste zapracuji - nezatracoval bych tu hru predcasne
Ja vcera konecne zkousel hrat s volantem a mel jsem z toho mnohem lepsi dojem nez z klavesnice. Dokonce i Aston se dal udrzet na silnici a Fordem GT se mi jezdilo vyborne. Takze doporucuju zkusit volant i ostatnim, na ovladani klavesnici jsem si ani po nekolika hodinach hrani nezvykl (proste stoji za prd). Do vydani finalni verze ale zbyva pomalu pul roku, takze na tom treba jeste zapracuji - nezatracoval bych tu hru predcasne