Návrh změn v sekci bazar
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- Nordir
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jenže tady nejsi v obchodě ale v bazaru. Prodávající si má určit cenu sám a pokud bude vysoká a nikdo se mu neozve tak pochopí že musí s cenou dolů. A vzhledem k tomu už vidím jak by se uváděly nesmyslné částky za určitou věc, kdyby se zrušilo toto pravidlo. Kdo si není cenou jist tak ma "I" a kdo chce dostat nejvyšší cenu tak použije "A" a kdo to chce rychle a normalně prodat použije "P" a zde by měl udat cenu aby se předešlo různým OT apod.Flegy píše:me de o to, ze kdyz napr napisu ze moje predstava je za urcitou vec 10000, nikdo se moc hrnout do vyssich cisel nebude... nevim nevim jak by se s touhle strategii prorazilo v normalnim obchode...
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mě se nejvíc líbí fakt, že normálně myslící lidé se prostě na pravidla podívají, vyberou řešení své situace v souladu s pravidly a prodávají
všichni můžou bez problémů argumentovat tak, že aktuální postup není úplně ideální a navrhují lepší
argumentace, že stávající systém je úplně stupidní (ačkoliv funguje a s každou situací se na něj dá napasovat), atd. svědčí o úrovni kritiků
všichni můžou bez problémů argumentovat tak, že aktuální postup není úplně ideální a navrhují lepší
argumentace, že stávající systém je úplně stupidní (ačkoliv funguje a s každou situací se na něj dá napasovat), atd. svědčí o úrovni kritiků
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- shadow
- Středně pokročilý
Pasivní lidé se s pravidly smíří a přizpůsobí se, i když jim nevyhovují, aktivní lidé navrhnou dle jejich názoru lepší řešení a konstruktivně kritizují. Tady nikdo neříká, že stávající systém je úplně stupidní, to nevím, kde jsi to vzal, dle mého názoru je "stupidní" jenom ta jednotlivost v podobě nutnosti uvedení ceny. Mám prostě za to, že mínusy převažují nad případnými plusy (i když i ty jsou věcí názoru) a navrhuji zrušení toho pravidla, protože i pro nedodržení tohoto pravidla jsou inzeráty přesouvány na SD. Za stupidní si doplňte nějaké více neutrální slůvko, uznávám, že nebylo úplně vhodné ho užít, i když jsem výslovně uvedl, že tomu tak je dle mého názoru.
Já ani nečekám, že tomuto návrhu bude vyhoveno, v rozporu s tím, co tady uvedl Bathory, jsem snad ještě nezažil, že by nějakému návrhu uživatele, který by nebyl plně konformní s názorem administrátorů, bylo vyhověno a to to tu sleduji. Ale takový návrh prostě vznést musím, stejně jako jsem nadále toho názoru, že rozdělení bazaru na A, I, P, K do čtyřech sekcí v rámci jedné skupiny bazar by bylo též ku prospěchu věci, protože stávající stav je nepřehledný a někoho zajímá třeba jen koupě, a ne prodej.
Pokud už mluvíš o úrovni kritiků, Pavle Minaříku, je na místě se pak také zamyslet nad úrovni administrátorů, jak ke kritice, nebo popř. i k pouhým návrhům na změnu přistupují a jak na ni reagují, protože reakce následuje akci. Myslím, že by to mohlo jen pomoci - k lepšímu a méně konkrontačnímu střetu a řešení vzájemně odlišných stanovisek a i k lepší společné existenci obecně.
P.S: opravdu jsem sem nechtěl už psát a nekazit si tím volné pondělí, ale snad to bude k něčemu pozitivnímu..
Já ani nečekám, že tomuto návrhu bude vyhoveno, v rozporu s tím, co tady uvedl Bathory, jsem snad ještě nezažil, že by nějakému návrhu uživatele, který by nebyl plně konformní s názorem administrátorů, bylo vyhověno a to to tu sleduji. Ale takový návrh prostě vznést musím, stejně jako jsem nadále toho názoru, že rozdělení bazaru na A, I, P, K do čtyřech sekcí v rámci jedné skupiny bazar by bylo též ku prospěchu věci, protože stávající stav je nepřehledný a někoho zajímá třeba jen koupě, a ne prodej.
Pokud už mluvíš o úrovni kritiků, Pavle Minaříku, je na místě se pak také zamyslet nad úrovni administrátorů, jak ke kritice, nebo popř. i k pouhým návrhům na změnu přistupují a jak na ni reagují, protože reakce následuje akci. Myslím, že by to mohlo jen pomoci - k lepšímu a méně konkrontačnímu střetu a řešení vzájemně odlišných stanovisek a i k lepší společné existenci obecně.
P.S: opravdu jsem sem nechtěl už psát a nekazit si tím volné pondělí, ale snad to bude k něčemu pozitivnímu..
show must go on..
- Nordir
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
není to špatný nápad ale asi nerealizovatelný
- by se zvýšil počet sekcí, který je již tak dlouhý
- jsou tu jiné sekce kterým toto rozdělení prospělo více
- a hlavně toto je forum zaměřeno na HW, SF a problémy s nimi spojené ne na Bazar, proto nevím zda by si samostatnou sekci zasloužil
//edit: neco jiného by bylo kdyby to šlo řešit podsekcemi což je u phpbb velký problém
- by se zvýšil počet sekcí, který je již tak dlouhý
- jsou tu jiné sekce kterým toto rozdělení prospělo více
- a hlavně toto je forum zaměřeno na HW, SF a problémy s nimi spojené ne na Bazar, proto nevím zda by si samostatnou sekci zasloužil
//edit: neco jiného by bylo kdyby to šlo řešit podsekcemi což je u phpbb velký problém
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- zombux
- Odborník PCT
jistě, ale z jakéhosi mě neznámého důvodu tu nejde přejít na nějaké rozumné fórum typu SMFNordir píše://edit: neco jiného by bylo kdyby to šlo řešit podsekcemi což je u phpbb velký problém
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to dělají aktivní lenoši. Aktivní lidé vytvoří vlastní prostředí s vlastními pravidly, pokud se jim zdá, že je to jinde špatné.shadow píše:aktivní lidé navrhnou dle jejich názoru lepší řešení a konstruktivně kritizují.
Mám prostě zato, že by bylo lepší, kdybys už za nic neměl a nenavrhoval žádné změny, protože jsi jediný, kdo to dělá, ostatním to tak, jak to je, zřejmě vyhovuje (navíc ty změny navrhuješ už i pro chod reklamního systému PCT a jedním dechem dodáváš, že tomu vlastně moc nerozumíš) a navrhuji tvůj ban.shadow píše:Mám prostě za to, že ... a navrhuji zrušení toho pravidla...
(Nadsázka pevně doufám pochopena.)
Tomu mému asi taky ne.shadow píše:Já ani nečekám, že tomuto návrhu bude vyhoveno
Můj návrh dost možná konformní s názorem některých administrátorů bude a věřím, že přesto zůstaneš i nadále uživatelem fóra.shadow píše:jsem snad ještě nezažil, že by nějakému návrhu uživatele, který by nebyl plně konformní s názorem administrátorů, bylo vyhověno a to to tu sleduji.
S tím jsem jaksi souhlasil, ale jako vždy, když se do něčeho pustíš, se to zvrátí v kritiku administrátorů, ano, svět je opravdu zlý a špatný. Nicméně jsme registrací souhlasili s pravdily, a tak o míře anarchie rozhoduje wedení i vedení fóra. Ještě, že tak.shadow píše:rozdělení bazaru na A, I, P, K do čtyřech sekcí v rámci jedné skupiny bazar by bylo též ku prospěchu věci
Wilík dělá drobnou chybu, tedy to, že se vždycky nechá vyprovokovat nějakým veřejným prohlášením s normalizovanou délkou. Na druhé straně je pravda, že svůj (většinou odmítavý) postoj takřka okamžitě prezentuje tak, že se vzdáleně tváří jako názor všech adminů, což není zrovna ideální.
Burn in hell.
- shadow
- Středně pokročilý
Aha, takže analogicky k tomu, mám se přestěhovat z ČR, protože si mi to tady zdá špatné, aniž bych se to tu snažil nějak změnit?Teuzz píše:Ne, to dělají aktivní lenoši. Aktivní lidé vytvoří vlastní prostředí s vlastními pravidly, pokud se jim zdá, že je to jinde špatné.shadow píše:aktivní lidé navrhnou dle jejich názoru lepší řešení a konstruktivně kritizují.
Hmm, ono to není nic překvapivého, že jsem zde jeden z mála. Vyžaduje to velikou trpělivost, nervy a dávku sebezapření, protože jakákoli kritika zde vyzní doprázdna a kdo si dovolí se ozvat, stává se sám terčem kritiky.Teuzz píše:Mám prostě zato, že by bylo lepší, kdybys už za nic neměl a nenavrhoval žádné změny, protože jsi jediný, kdo to dělá, ostatním to tak, jak to je, zřejmě vyhovuje (navíc ty změny navrhuješ už i pro chod reklamního systému PCT a jedním dechem dodáváš, že tomu vlastně moc nerozumíš) a navrhuji tvůj ban.shadow píše:Mám prostě za to, že ... a navrhuji zrušení toho pravidla...
(Nadsázka pevně doufám pochopena.)
Krom toho jsem si nevšiml, že jsem navrhoval nějaké změny chodu reklamního systému PCT a pokud jsem naznačil v určité souvislosti, že nevím, jak přesně to funguje, a proto aby se to bralo s rezervou, myslím, že to je korektní - rozhodně více, než se když se člověk vyjadřuje k něčemu, o čem má jen opravdu povrchovou vědomost a předkládá to jako objektivní fakta. A pokud nechceš, aby se k tomu někdo vyjadřoval, nediskutujte tyto záležitosti na veřejném fóru, kde s k nim každý může vyjádřit.
Ano, s těmi pravidly při registarci souhlasím a nic proti nim nemám. Otázka pravidel bazaru podně ale nespadá.Teuzz píše:S tím jsem jaksi souhlasil, ale jako vždy, když se do něčeho pustíš, se to zvrátí v kritiku administrátorů, ano, svět je opravdu zlý a špatný. Nicméně jsme registrací souhlasili s pravdily, a tak o míře anarchie rozhoduje wedení i vedení fóra. Ještě, že tak.shadow píše:rozdělení bazaru na A, I, P, K do čtyřech sekcí v rámci jedné skupiny bazar by bylo též ku prospěchu věci
Co se týče zvrácení diskuze do kritiky administrátorů a vůbec k OT obsahu, já jsem s tím opravdu nezačal a k osobám adminisrtátorů jsem se svým dotazem vůbec nevyjadřoval. Pokud se k něčemu diskuze spíše zvrátí, je to ke kritice kritiků zdejších pravidel a poměrů. Vždy je lepší jít se lvem, než proti lvu, že jo.
show must go on..
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ono se stačí k problému vyjádřit jednou a pořádně, ale když to někdo pořád dokola dokola dokola dokola (kruci, zacyklil jsem se) opakuje, začíná se z toho lidem točit hlava. Trochu mě fascinuje, že inteligentní člověk jako ty pořád rozpoutává diskusi a ztrácí spoustu času, když ví, že bude odmítnut. A dovolím si odhadovat, že ne kvůli tomu, že jsi Shadow, ale právě proto, že ...shadow píše:Aha, takže analogicky k tomu, mám se přestěhovat z ČR, protože si mi to tady zdá špatné, aniž bych se to tu snažil nějak změnit?
... nemáš žádnou zkušenost s vedením fóra s 16 tisíci uživateli a už vůbec ne s bazarem takového rozsahu (já taky ne). Udivuje mě, že inteligentní člověk vznáší neustále další námitky, návrhy, řešení neexistujících problémů jen proto, aby někoho vytočil. Řekneš, že to proto neděláš, ale já ti to prostě nebudu věřit; ze začátku možná, teď určitě ne.shadow píše:myslím, že to je korektní - rozhodně více, než se když se člověk vyjadřuje k něčemu, o čem má jen opravdu povrchovou vědomost
Častější návštěvníci fóra dobře vědí o tvých neshodách s Wilíkem, vědí o tom, že o něm napíšeš něco na blogu a nenecháš ho pod to napsat komentář, nejsou slepí. Tohle celé je válka Shadow vs. Wilík a ty se jen snažíš vymodelovat nové a nové situace, na kterých bys ukázal, jak je ten lev špatný.
Uvědom si, že pokud by každý uživatel fóra sedl k počítači a předváděl to, co tu předvádíš ~ dvakrát měsíčně ty, admini by si mohli jít hodit mašli, nebo ještě lépe, polovina userů by moderovala a dávala té druhé polovině k threadům ankety a fungovalo by to tady jako jedno velké referendum. Dal bych tomu dva měsíce. Jenže ti lidé to nedělají. Tzn., že stav fóra nebude tak kritický, jak se tobě zdá a to mě vede k tomu, že nemohu věřit ničemu jinému, než že se jedná o tvoji svatou válku.
Já jen, že se mi to, jako vždy, nevejde na monitor. Myslel jsem, že se opět snažíš navrhnout zlepšení, pokud to bylo jen nikam nesměřující vyjádření názoru na současný stav a kupa nepodložených spekulací, spletl sis pouze administraci svého blogu s interface fóra a vše v pořádku. Nehledě na to, že to bylo OT, neboť původní thread o reklamě byl locknut a asi to mělo svůj důvod. Na tvoji poznámku "nemělo se o tom diskutovat veřejně" jen odpovím, že tím lockem ta diskuse měla být ukončena, což jsi neakceptoval (narozdíl ode mně, chtěl jsem k tomu jako redaktor mít faktickou poznámku, ale bylo to locknuto, což znamená, že diskuse skončila.)shadow píše:Krom toho jsem si nevšiml, že jsem navrhoval nějaké změny chodu reklamního systému PCT
Nezačal, ale přesně jsi věděl, kam to dojde.shadow píše: Co se týče zvrácení diskuze do kritiky administrátorů a vůbec k OT obsahu, já jsem s tím opravdu nezačal a k osobám adminisrtátorů jsem se svým dotazem vůbec nevyjadřoval. Pokud se k něčemu diskuze spíše zvrátí, je to ke kritice kritiků zdejších pravidel a poměrů.
Tohle je vážně ubohé.shadow píše:Vždy je lepší jít se lvem, než proti lvu, že jo.
//omlouvám se za své OT, případnou karetní partii si bez řečí zahraju.
Naposledy upravil(a) Teuzz dne pon 9. dub 2007, 18:37, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo a diskuse je zase úplně mimo původní téma. Rozdělení do podsekcí by samozřejmě bazaru pomohlo, nicméně naše fórum to nepodporuje a přechod na něco jiného není mávnutím kouzelnýho proutku. Někdo to musí udělat.
PS: shadow, nedělej, že nevíš, že já nemám problém poslat doprdele kohokoliv vč. Wilika, on Ti to jistě potvrdí sám často s ním taky nesouhlasím, ale dneska ses moc nepředvedl, příspěvek přesně dle modelu "nevím proč to tak je, ale je to na hovno, dobře by to bylo takhle"
Znovu musím opakovat, že stávající pravidla umožňují prodávat i bez udání ceny ... takže v čem je problém?
PS: shadow, nedělej, že nevíš, že já nemám problém poslat doprdele kohokoliv vč. Wilika, on Ti to jistě potvrdí sám často s ním taky nesouhlasím, ale dneska ses moc nepředvedl, příspěvek přesně dle modelu "nevím proč to tak je, ale je to na hovno, dobře by to bylo takhle"
Znovu musím opakovat, že stávající pravidla umožňují prodávat i bez udání ceny ... takže v čem je problém?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- shadow
- Středně pokročilý
Kde, jak ? Vždyť se tady celou dobou bavím o tom, že to nejde a proto také byl včera můj prodejní thread přesunut na SD. Ostatně to také bylo impulsem mého návrhu, že jsem nevěřícně zíral nad tímto pravidlem (a ne proto, abych někoho vytočil nebo vyvoválaval problémy, jak se snaží naznačovat Teuzz, který se zde opět vyjadřuje spíše ke mě a ne k tématu, že a přitom také ví jen zbla, jak se věci měly např. u mého údajného nedovolení komentáře Wilika na mém blogu, jak tvrdí).pavel.minarik píše:Znovu musím opakovat, že stávající pravidla umožňují prodávat i bez udání ceny ... takže v čem je problém?
show must go on..
- Vivec
- Středně pokročilý
- Muad'Dib
- Červená karta
-
- Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ
Také bych měl jistou námitku - ani ne tak vůči pravidlům, jako spíše vůči jejich výkladu.
Jistě, nedává to valný smysl... Totiž, mělo by být asi absurdní, aby v aukci bylo povoleno dávat nabídky, které jsou nižší než vyvolávací cena.
V takovém případě by prodávající měl mít možnost aukci vyhodnotit jako neuspěšnou, přičemž žádný prodej by pak neproběhl.
Nebo mi to prostě myslí nějak špatně, teďka o prázdninách? Jaký je vlastně smysl toho mnou tučně zvýrazněné části? Jaký by byl pak rozdíl mezi uvedením vyvolávající ceny a neuvedením? Možná by se to mohlo trošičku přeformulovat...
Jo - a ještě ta diakritika - přeci jen, jsou to pravidla...
Já tomu rozumím tak, že v aukci by to pak muselo být prodáno i pod vyvolávací cenu; i kdyby vyvolávací cena byla vyšší. Chápu to správně?U aukce je nutne uvest datum a cas ukonceni, do te doby maji vsichni stejnou moznost ucinit svoji nabidku. Pokud je uvedena vyvolavaci cena, tak prodejce musi prodat zajemci s nejvyssi nabidkou (byt by melo jit o dorovnani vyvolavaci ceny), pokud uvedena neni, tak prodejce musi prodat za libovolnou nabidnutou castku. Aukce se zrusi pouze v pripade, ze neexistuje zajemce.
Jistě, nedává to valný smysl... Totiž, mělo by být asi absurdní, aby v aukci bylo povoleno dávat nabídky, které jsou nižší než vyvolávací cena.
V takovém případě by prodávající měl mít možnost aukci vyhodnotit jako neuspěšnou, přičemž žádný prodej by pak neproběhl.
Nebo mi to prostě myslí nějak špatně, teďka o prázdninách? Jaký je vlastně smysl toho mnou tučně zvýrazněné části? Jaký by byl pak rozdíl mezi uvedením vyvolávající ceny a neuvedením? Možná by se to mohlo trošičku přeformulovat...
Jo - a ještě ta diakritika - přeci jen, jsou to pravidla...
- Mastero
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
"byt by melo jit o dorovnani" je myšleno jako potvrzení vyvolávací ceny, resp. přihození na základní částku. A za tuto sumu je prodejce povinen po skončení aukce prodat (pokud nikdo jiný nepřihodí).
A pokud není vyvolávací cena, tak prodejce musí prodat za libovolnou nabídnutou částku.
A pokud není vyvolávací cena, tak prodejce musí prodat za libovolnou nabídnutou částku.
Naposledy upravil(a) Mastero dne pon 9. dub 2007, 19:38, celkem upraveno 1 x.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- shadow
- Středně pokročilý
Aukce není pro mě volbou, protože jediným kritériem tam je nabídnutá cena (a ne třeba důvěryhodnost kupujícího, ale i třeba má preference, komu to prodám).Gr8 Vivec píše:aukce, ještě bych dodal, nikdo tě nenutí zde prodávat, když se ti to nelíbí tak prodávej na svym blogu ne?shadow píše:Kde, jak?
panebože to bude zas sloh
Ostatní sdělení Tvého příspěvku nekomentuju. Teuzz, ty, nebo kdokoli jiný, je to pořád to samé.
----------
Takže bych prosil, aby příslušné kompetentní osoby zvážili můj návrh na zrušení povinnosti uvést cenu při prodeji a důvody, které uvádím pro zrušení daného pravidla, poněvadž soudím, že takové pravidlo postrádá smyslu a že takové zrušení bych uvítal nejenom já, a nějak s konečnou platností rozhodli. Verdikt lze očekávat, ale přesto to bych toto rozhodnutí zde rád viděl a tím to aspoň z mé strany hasne. Jsem srozuměn s tím, že institut "odvolání" se zde neuplatňuje a že nejde o nárokovou záležitost, na kterou bych měl nárok.
(ale poprosil bych alespoň o věcné odůvodnění, popř. aspoň odkaz na výše uvedené zdůvodnění Wilika - teď nevím, jestli to "zdůvodnění" mám dávat do úvozovek nebo ne ).
Verdikt nebudu nijak komentovat (za podmínky, pokud nebude obsahovat komentář týkající se mé osoby, což už se tady stává pomalu sportem .
A závěrem bych uvedl, že někdo může namítnout, že je to zbytečné vyvolávání bouře ve sklenici vody, ale z jednotlivostí se skládá celek, na to nezapomeňte.
show must go on..
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vyjadrim se pouze k tematu... myslim ze bylo vhodne i drive pouzivane I/P apod. aspon clovek nemusel zakladat dve temata jen aby se nejdrive zeptal a pak prodal... to je jedine co mi tam chybi... podsekce jsou dobra vec a verim ze s novym forem se tato moznost naskytne
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
... předám do příslušné sekce a podpořímTeuzz píše:... a navrhuji tvůj ban.
Bazar je součástí fóra, takže "překvapivě" spadá.shadow píše:Ano, s těmi pravidly při registarci souhlasím a nic proti nim nemám. Otázka pravidel bazaru podně ale nespadá.
Proti tomu, co ty děláš se svými kritiky na tvém blogu, zde ještě vaříme mátový čaj.shadow píše:Hmm, ono to není nic překvapivého, že jsem zde jeden z mála. Vyžaduje to velikou trpělivost, nervy a dávku sebezapření, protože jakákoli kritika zde vyzní doprázdna a kdo si dovolí se ozvat, stává se sám terčem kritiky.
Co se mě týče, tak v tuto chvíli nic rušit nehodlám, protože mi připadá stávající systém lepší...shadow píše:Takže bych prosil, aby příslušné kompetentní osoby zvážili můj návrh na zrušení povinnosti uvést cenu při prodeji a důvody, které uvádím pro zrušení daného pravidla, poněvadž soudím, že takové pravidlo postrádá smyslu a že takové zrušení bych uvítal nejenom já, a nějak s konečnou platností rozhodli.
Bathory
- shadow
- Středně pokročilý
Děkuji za Tvé vyjádření k věci, které nijak nekomentuji, jak jsem se zavázal, ale vzhledem k tomu, že jsi nezůstal jenom u toho, tak mi dovol reakci:
//Bathory - pravidla při registraci jsou obecná, čili platí i pro bazar... pravidly vytvářenými pro konkrétní sekce se pochopitelně musíš řídit také, ikdyby se ti to 100x nelíbilo...
Proč jen mé návrhy nemají takovou odezvuBathory píše:... předám do příslušné sekce a podpořímTeuzz píše:... a navrhuji tvůj ban.
Nic takového z pravidel při registraci nevyplývá, registrací jsem se nezavázal, že proti nim nemůžu nic mít a že s nimi musím bezvýhradně souhlasit.Bathory píše:Bazar je součástí fóra, takže "překvapivě" spadá.shadow píše:Ano, s těmi pravidly při registarci souhlasím a nic proti nim nemám. Otázka pravidel bazaru podně ale nespadá.
Ano, proti mému napichování na kůl to je zde růžový sad.Bathory píše: Proti tomu, co ty děláš se svými kritiky na tvém blogu, zde ještě vaříme mátový čaj.
//Bathory - pravidla při registraci jsou obecná, čili platí i pro bazar... pravidly vytvářenými pro konkrétní sekce se pochopitelně musíš řídit také, ikdyby se ti to 100x nelíbilo...
show must go on..
- Wilik
- Administrátor
Jak uvedl vyse Bathory, tak ani ja nevidim zadny rozumny duvod popirat 4 roky vyvoje pravidel bazaru a menit neco, co se osvedcilo.
No, ted se podivejme co se v bazaru stalo... uzivatel, ktery si zrejme dusledne neprecetl pravidla bazaru podal inzerat, ktery mu byl pro jejich poruseni presunut na SD. Pote se mu az po 3. editu povedlo to dat cele dohromady a inzerat byl navracen. Pak podal navrh na zmenu pravidel bazaru...
Budu mit nekolik (spise recnickych) otazek:
- pravidla plati (resp. ono pravidlo ohledne ceny) uz vic jak 3 roky, tzn. proc ma nekdo az ted problem?
- proc nebyl problem s uvedenim ceny pri predchozim prodavani komponent?
- proc nebyl problem pri tvorbe/uprave pravidel nebo po jejich zverejneni (v soucasnem zneni pred temer rokem)?
- proc nikdy nikdo nic nerekl za cele roky?
Tohle vsechno ve me opravdu vyvolava onu "bouri ve sklenici vody", kdy vice nez problem s pravidly se resi problem dotceneho ega uzivatele, kteremu byl inzerat presunut na SD - mozna se mylim, ale takhle to na me pusobi.
A diky Bohu, jsem dnesni odpoledne stravil v klidne prirode Vysociny a s mnohem prijemnejsim osazenstvem
Ano, timto bych rad vyvratil to, ze Wilik nemuze na stinove blogu komentovat - neni to pravda. Komentovat mohu, ale vsechno musis pred zverejnenim schvalit shadow mj. tak me napada - co to v obracene poloze zavest tady?
No, ted se podivejme co se v bazaru stalo... uzivatel, ktery si zrejme dusledne neprecetl pravidla bazaru podal inzerat, ktery mu byl pro jejich poruseni presunut na SD. Pote se mu az po 3. editu povedlo to dat cele dohromady a inzerat byl navracen. Pak podal navrh na zmenu pravidel bazaru...
Budu mit nekolik (spise recnickych) otazek:
- pravidla plati (resp. ono pravidlo ohledne ceny) uz vic jak 3 roky, tzn. proc ma nekdo az ted problem?
- proc nebyl problem s uvedenim ceny pri predchozim prodavani komponent?
- proc nebyl problem pri tvorbe/uprave pravidel nebo po jejich zverejneni (v soucasnem zneni pred temer rokem)?
- proc nikdy nikdo nic nerekl za cele roky?
Tohle vsechno ve me opravdu vyvolava onu "bouri ve sklenici vody", kdy vice nez problem s pravidly se resi problem dotceneho ega uzivatele, kteremu byl inzerat presunut na SD - mozna se mylim, ale takhle to na me pusobi.
A diky Bohu, jsem dnesni odpoledne stravil v klidne prirode Vysociny a s mnohem prijemnejsim osazenstvem
Je celkem logicke, ze administratori maji svuj pohled na vyvoj, smerovani a chod fora, takze snad ani nemuzes cekat, ze by souhlasili s navrhem, ktery by jejich vlastni myslenky a postoje popiral. Naopak navrhum, ktere koresponduji neni problem vyhovet - a deje se tak.shadow píše:... jsem snad ještě nezažil, že by nějakému návrhu uživatele, který by nebyl plně konformní s názorem administrátorů, bylo vyhověno
shadow píše:... např. u mého údajného nedovolení komentáře Wilika na mém blogu, jak tvrdí).
Ano, timto bych rad vyvratil to, ze Wilik nemuze na stinove blogu komentovat - neni to pravda. Komentovat mohu, ale vsechno musis pred zverejnenim schvalit shadow mj. tak me napada - co to v obracene poloze zavest tady?
- zombux
- Odborník PCT